no jest szałłłł

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
Bedetka pisze:Chyba nie ma osoby która by nie westchnęła na jej widok...
Duszek686 pisze:Na pocieszenie dla tych wzdychających napiszę, że te w maskach i o syjamopodobnych kształtach sa upierdliwe, wrzeszczące i masakrycznie absorbujące. Głośne i pętające się wiecznie pod nogami - wcale nie cicho![]()
To takie kotopsy - tylko z niewyparzonymi jęzorami![]()
Ja je kocham, ale nie dla wszystkich to koty - naprawdę![]()
Trzeba mieć dużo cierpliwości do wiecznie gadającego kota, który towarzyszy nam we wszystkim i głośno dopomina się o uwagę![]()
Tak więc - nie płaczcie, jeśli Sil do Was nie trafi
Monika_Krk pisze:Duszek686 pisze:Na pocieszenie dla tych wzdychających napiszę, że te w maskach i o syjamopodobnych kształtach sa upierdliwe, wrzeszczące i masakrycznie absorbujące. Głośne i pętające się wiecznie pod nogami - wcale nie cicho![]()
To takie kotopsy - tylko z niewyparzonymi jęzorami![]()
Ja je kocham, ale nie dla wszystkich to koty - naprawdę![]()
Trzeba mieć dużo cierpliwości do wiecznie gadającego kota, który towarzyszy nam we wszystkim i głośno dopomina się o uwagę![]()
Tak więc - nie płaczcie, jeśli Sil do Was nie trafi
"Bo w tym bowiem jest ambaras ,żeby dwoje chciało naraz" - J .Sztaudynger
Koty dla ludzi lubiących wieczne zainteresowanie i molestowanie. To fakt. Jak kogoś to męczy to taki kot będzie jak za karę.
Jak ktoś to uwielbia, ma zapewnione godziny pogadanek i ciągłe gadanie do ucha.No i wieczną asystę osobistego powiernika wszelkich czynności.
ManfredkotTusi pisze:Kurcze coraz więcej pięknych rasowych kotów na forum do adopcji, nie ma dnia aby się jakieś nie objawiały.
ManfredkotTusi pisze:A kotka piękna, marzyłam o kocie w typie MCO, norweskim i o kocie w masce i w rękawiczkach.
Pierwsze marzenie w sobotę się spełni a tu nagle drugim marzeniem rzucają na forum. Szok.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 66 gości