a przytulam, miziam, gadam, nawet śpiewam do niego

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Koczi pisze:matko, zaraz sesja zimowa, która pewnie skończy się moim sromotnym końcem, czuje, ze będzie źle o-O
solarie pisze:Koczi pisze:matko, zaraz sesja zimowa, która pewnie skończy się moim sromotnym końcem, czuje, ze będzie źle o-O
Widzę, że u Ciebie też panika - mode: on.No ale zawsze są terminy poprawkowe, przetrwamy.
Skoro się ponownie połączyliście z Edkiem, to ja się domagam większej ilości zdjęć, w końcu modela masz przedniego.
Koczi pisze:właśnie rozglądam się za laserkiem, a nie wiem zupełnie gdzie takie coś można dostać...
chyba wywioze Edka mamieod 6 rano miaukoli, bo mama wstawała o 6 do pracy, ja wykłady mam na późniejsze godziny... i to jeszcze nie to, że miauczy tak przeraźliwie, on to robi z takim pomrukiem, co u niego oznacza zniecierpliwienie wręcz... :p a co pogonie poduszką to wraca i drapie pazurami w łóżko mi nad głową
a jak pogonie i z łóżka to mi skarpety ściąga z nóg i gryzie w bose! XD co za uparte kocisko, wrrrr.
solarie pisze:Ja akurat robiłam większe zamówienie w Zooplusie, to przy okazji wzięłam taki: http://www.zooplus.pl/shop/koty/zabawki ... aser/31361 Jak przyjdzie to okaże się jak się sprawdzi. Bo wcześniej miałam taki jak Lilka pokazuje (tzn. ten), ale u mnie to niewypał - bo światełko jest białe i w kształcie rybki, nie kropeczki, więc musi być bardzo ciemno, żeby to było widać, no i ma mały "zasięg" - muszę stać blisko ściany, żeby to było widać.
Koczi pisze:właśnie wczoraj przyszło do mnie zamowienie i przez najbliższy miesiąc CONAJMNIEJ nic nie kupuję :p
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], Hana i 456 gości