5-miesięczny rudy niewidomy kocurek- jest w DT!!

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Śro sty 09, 2013 11:34 Re: 5-miesięczny rudy niewidomy kocurek- potrzebny DT. PILNI

dziękuję za tak szybką akcję i pomoc. Bardzo się cieszę, ze kotek zostanie w Polsce i to u Lidki, która ma takie doświadczenie z niewidomymi kociakami
Obrazek Obrazek

_Tosia_

Od: Pon mar 20, 2006 8:29

Post » Śro sty 09, 2013 11:39 Re: 5-miesięczny rudy niewidomy kocurek- potrzebny DT. PILNI

_Tosia_ pisze:dziękuję za tak szybką akcję i pomoc. Bardzo się cieszę, ze kotek zostanie w Polsce i to u Lidki, która ma takie doświadczenie z niewidomymi kociakami

Czy to jest już pewne ?

CatAngel

Od: Pt cze 04, 2010 10:22

Post » Śro sty 09, 2013 12:00 Re: 5-miesięczny rudy niewidomy kocurek- potrzebny DT. PILNI

CatAngel pisze:
_Tosia_ pisze:dziękuję za tak szybką akcję i pomoc. Bardzo się cieszę, ze kotek zostanie w Polsce i to u Lidki, która ma takie doświadczenie z niewidomymi kociakami

Czy to jest już pewne ?

raczej tak :)
BOZENAZWISNIEWA

Post » Śro sty 09, 2013 12:36 Re: 5-miesięczny rudy niewidomy kocurek- potrzebny DT. PILNI

O, rany... Dopiero zobaczyłam..
Ta J.Ś. narobiła dużo złego. Teraz nawet gdyby w Niemczech się znalazł naprawdę dobry dom , to lepiej nie ryzykowac. Chyba,że to nasz osobisty ulubiony krewny.
Niemcy mają swoich kotów od groma. Pewnie i chore sa na ulicy, i podleczone w schroni... Każdy może tam pomóc na miejscu.
Prawo i Sprawiedliwość jest najbardziej mściwym gangiem politycznym w Europie./Davies

Obrazek
"Lepiej czasem zapalić małą świeczkę, niż przeklinać mrok.."

morelowa

Od: Sob gru 19, 2009 10:38

Post » Śro sty 09, 2013 18:29 Re: 5-miesięczny rudy niewidomy kocurek- potrzebny DT. PILNI

Jutro jadę po kotka . :)

lidka02

Od: Czw cze 09, 2011 9:22

Post » Śro sty 09, 2013 20:22 Re: 5-miesięczny rudy niewidomy kocurek- potrzebny DT. PILNI

lidka02 pisze:Jutro jadę po kotka . :)

rewelacja!!
Obrazek Obrazek

_Tosia_

Post » Śro sty 09, 2013 20:35 Re: 5-miesięczny rudy niewidomy kocurek- potrzebny DT. PILNI

lidka02 pisze:Jutro jadę po kotka . :)

:ok: :1luvu:
Obrazek Obrazek
Nikt nie jest nam dany na zawsze...
Hotel dla kotów: https://www.facebook.com/kitawmiescie

KITA - RZESZÓW

Od: Sob gru 17, 2011 19:07

Post » Śro sty 09, 2013 21:05 Re: 5-miesięczny rudy niewidomy kocurek- potrzebny DT. PILNI

Tak wygląda nasza mała znajda. jutro ma trafic do nowego domu z czego się bardzo cieszę. dziękuję wszystkim za pomoc. Chcę tylko powiedzieć że nie mam wątpliwości co do dobrych intencji p. Małgorzaty z Niemiec. Przekonał mnie fakt krótszej drogi do pokonania przez malucha.Ja , moje dzieciaki i mój jamnik zdąrzyliśmy już go polubić, mam nadzieję że trafi do kochających go ludzi. Jeszcze raz dzięki za pomoc. :D :D :D

aniaodkotka

Od: Śro sty 09, 2013 20:12

Post » Śro sty 09, 2013 21:21 Re: 5-miesięczny rudy niewidomy kocurek- potrzebny DT. PILNI

sorki, za szybko poszło. :o Teraz ze zdjęciem.

Obrazek

aniaodkotka

Od: Śro sty 09, 2013 20:12

Post » Śro sty 09, 2013 21:29 Re: 5-miesięczny rudy niewidomy kocurek- potrzebny DT. PILNI

aniaodkotka pisze:Tak wygląda nasza mała znajda. jutro ma trafic do nowego domu z czego się bardzo cieszę. dziękuję wszystkim za pomoc. Chcę tylko powiedzieć że nie mam wątpliwości co do dobrych intencji p. Małgorzaty z Niemiec. Przekonał mnie fakt krótszej drogi do pokonania przez malucha.Ja , moje dzieciaki i mój jamnik zdąrzyliśmy już go polubić, mam nadzieję że trafi do kochających go ludzi. Jeszcze raz dzięki za pomoc. :D :D :D

Jutro się spotkamy , będzie wszystko dobrze :ok: :kotek:

lidka02

Post » Śro sty 09, 2013 21:56 Re: 5-miesięczny rudy niewidomy kocurek- potrzebny DT. PILNI

Dopiero trafiłam na ten wątek i cieszę się bardzo, że malutki trafi do dobrego DT :!:
Przypomniało mi się od razu jak po moje "bezoczki" zgłosiła się właśnie Pani Julita i jak dziewczyny z forum uświadomiły mi czym może grozić taka adopcja...

Za małego rudaska u Lidki :ok:

Hania66

Od: Pt mar 10, 2006 17:20

Post » Czw sty 10, 2013 9:18 Re: 5-miesięczny rudy niewidomy kocurek- potrzebny DT. PILNI

Aniu, wstawiam zdjęcie:

Obrazek

Haniu66- ja też bardzo się cieszę , że kotek zostanie i jestem bardzo wdzięczna dziewczynom, że od razu zareagowały i zaoferowały konkretną pomoc!! :1luvu:
Obrazek Obrazek

_Tosia_

Post » Czw sty 10, 2013 14:22 Re: 5-miesięczny rudy niewidomy kocurek- potrzebny DT. PILNI

Już jesteśmy :)

lidka02

Post » Czw sty 10, 2013 18:53 Re: 5-miesięczny rudy niewidomy kocurek- potrzebny DT. PILNI

Poproszę o numer konta,
chciałabym Maluszkowi na kociego cukierka przelać. :1luvu:
Obrazek Obrazek
Nikt nie jest nam dany na zawsze...
Hotel dla kotów: https://www.facebook.com/kitawmiescie

KITA - RZESZÓW

Od: Sob gru 17, 2011 19:07

Post » Czw sty 10, 2013 19:04 Re: 5-miesięczny rudy niewidomy kocurek- potrzebny DT. PILNI

lidka02 pisze:Jestem miejscowość to Stawiszyn , długa wieś druga ...ale pogoda byłam na działce zmarzłam zmokłam :( ale żyję :mrgreen:
Mały straszna bida :( córa wstawi zdjęcia ...Facet za auto wziął 130zł , ale do soboty nie ma co bo ma być śnieg ....A pani co chi]ciała małego za miła więc różnie mogło być ....mały je i je :) Na pewno nie widzi i wydaje mi się że nie ma 5 miesięcy tylko jest młodszy , na zdjęciu wydaje się większy niż w rzeczywistości..Leżał dwa dni podobno na poboczu trafił do wet wyziębiony itd , a oczka to już wcześniejsza choroba ,myślę że ktoś go mógł już takiego podrzucić i nie widział i przez to wpadł pod samochód....pysiu to też już miał starszy uraz bo musiał mieć łamaną szczękę żeby dobrze wszystko zrobić......nie ma sierści bo wszędzie na pysiu była krew ale to odrośnie....takie maleństwo ile musiało przejść :cry: i jeszcze o mały włos by pojechał do Niemiec :x .jest zaszczepiony p. wściekliźnie szkoda bo nie można teraz mu zrobić testów nic...Ja nie szczepie kotów p. wścielkiźnie..
www.pomagam.pl/przeponazosi młoda kotka adoptowana ze schroniska pilnie zbiera na operację przepukliny przeponowej

Karolek(ona)

Od: Wto lip 05, 2011 19:33

[poprzednia][następna]