Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Ja też nie, ale może po prostu się zapytaj podczas najbliższej wizyty, pod jaki numer możesz dzwonić w nocy w razie "wojny", bo ja własnie tak zrobiłam nawiązując kontakt z moją obecną lecznicą. Jakbym usłyszała, że nie ma takiego numeru, to bym rozważała zmianę lecznicy, bo zwierzęta nie choruję tylko w czasie godzin przyjęć. Oczywiście - szanuję prawo do prywatności i odpoczynku lekarzy, więc absolutnie nie nadużywam, ale każdy dobry weterynarz ma powołanie i na godzinę nie patrzy, jak zwierzę potrzebuje pomocy.vanesia1 pisze:...jeśli ktoś nie mówi, że można dzwonić całodobowo, to zwyczajnie tego nie robię![]()
agula76 pisze:na pewno nie zostaniesz ztym sama
Słupek pisze:agula76 pisze:na pewno nie zostaniesz ztym sama
Agula ma rację!
I napisz skąd jesteś, może ktoś jakąś lecznicę podpowie, albo do lekarza podrzuci, albo co ...
vanesia1 pisze:Bardzo Wam dziękujędzwoniłam właśnie z samego rana do weta i on powiedział, że nic już doraźnie nie pomoże. Skierował mnie do specjalistycznej kliniki, jest w mieście obok mnie i czekam na telefon od pani, kiedy pojawi się którykolwiek weterynarz, bo są w tym momencie w rozjazdach. Tam jest wyposażenie, możliwość zrobienia badań krwi, moczu, usg itd. Pani z którą rozmawiałam poleciła złapać mocz, ale to będzie chyba niewykonalne w stanie Tosi
Tak czy inaczej dziś wszystko się okaże, napewno nie pozwolę jej cierpieć. Zrobię wszystko co trzeba, a jeśli zabraknie pieniędzy to po prostu się zapożyczę. Jestem za nią odpowiedzialna więc nie wyobrażam sobie żeby mogło być inaczej.
Kiedy rozmawiałam jeszcze z wetem zapytał czy kociak nie był przypadkiem pogryziony, ale ja nic o tym nie wiem, tamten pierwszy wet od którego mam Tosię nic mi nie powiedział. To może być wścieklizna?
Słuchajcie, czy może być konieczność, że trzeba ją będzie uśpić?
agula76 pisze:okolo 300 ??? testy , usg, badanie krwi z panelem nerkowym , biochemia , plus leczenia nawet nie wiem czy nie wiecej:(...niestety takie ceny sa i my tego nie zmienimy..
Użytkownicy przeglądający ten dział: pibon i 29 gości