Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Avian pisze:Ooo, a własnie się ostatnio zastanawiałam, czy jestem najdłużej noszącą soczewki osobą znana naszym okulistom (tak twierdzą)
![]()
Ja nosze od 1989, też znam ból, kiedy soczewka "zwieje" na drugą stronę czaszki![]()
Co do Vision, nie wypowiem się lepiej![]()
![]()
Pomyślności w nowym!
Hannah12 pisze:Fasolko, one często rozmawiają na fb, przez komórkę i jeszcze się spotykają.
Ja nie wiem o czym one tak gadają i gadają![]()
![]()
Haker
MaryLux pisze:Hannah12 pisze:Fasolko, one często rozmawiają na fb, przez komórkę i jeszcze się spotykają.
![]()
Haker
Ja się domyślam, ale chyba nie powiem...
Inka
Hannah12 pisze:MaryLux pisze:Hannah12 pisze:Fasolko, one często rozmawiają na fb, przez komórkę i jeszcze się spotykają.
![]()
Haker
Ja się domyślam, ale chyba nie powiem...
Inka
Inuś, dzisiaj tez już gadały i gadały, i jeszcze duża Pysia do tego dołącza![]()
![]()
A teraz duża idzie do kuchni, jutro dziadek (pra) ma urodziny. I duża coś tam szykuje, na szczęście spotkanie w domu pra dziadków nie u nas. Tylko jak przetransportować upieczonego indyka?
Haker
MalgWroclaw pisze:Nelly, bazarowe okulary? To nie jest "możliwe", one na pewno psują Ci wzrok (potrzebne jest przecież nie tylko określenie wady, ale zmierzenie tzw. rozstawu źrenic, żaden bazar tego nie prowadzi). Wyrzuć to, proszę.
MalgWroclaw pisze:Nelly, jak Ty to robisz, to nie wiem![]()
noszę okulary, jedne jedyne i nie znoszę zmieniać. Noszę, aż muszę zmienić szkła, albo spadną mi z nosa, wtedy robię nowe.
MalgWroclaw pisze:Najważniejsze, Haksiu, żeby Duża widziała, gdzie jest Twoje jedzonko, gdzie miski i kuweta.
Fasolka
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google Adsense [Bot], Lifter i 446 gości