Znaleziona TRI Warszawa/Jelonki prosimy o kciuki!

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Nie sty 06, 2013 21:17 Re: Znaleziona TRI Warszawa/Jelonki prosimy o kciuki!

tak sobie myślę ...mam bardzo dobrego wet ,leczy moje koty od 10 lat i wyciągał je z róznych chorób ,przyjezdza na wizyty domowe [koszt 80 zł ]Może spróbować ......nazywa sie Jakubaszek Piotr -

gabi4611

Od: Pon gru 03, 2012 15:17

Post » Nie sty 06, 2013 21:38 Re: Znaleziona TRI Warszawa/Jelonki prosimy o kciuki!

Trish chyba sprawdza moje samozaparcie w wyciąganiu jej z choróbska :twisted: No cóż, szylkreta :twisted:
Zostawiłam ją samą z tym mixem kitekata i whiskasa (każdego po około łyżeczce). Poszłam teraz z normalną kolacją, śmietaną i probiotykiem. Spodeczek wylizany. Nałożyłam odrobinę śmietany, wymieszałam z proszkiem. Wylizane, a mała zachowuje się jakby coś jeszcze na ruszt wrzuciła. Dobra, proszę uprzejmie. Nałożyłam z saszetki, podetknęłam pod nos... nieeee, nie chcę tego. Dobra, dałam ociupinkę śmietany, wymieszałam, zjadła :twisted: Jutro to jaj jej kurzego cycka kupię i drobno pokroję, zobaczymy.
gabi4611 nasz wet też z różnych spraw koty ratował. Nie widzę potrzeby zmiany :wink: Jakby co, do domu też mogę ściągnąć. Jeśli nie jego to naszą "starą" wetkę z Marcela. Ona mi wszystkie tymczasy prowadziła, Trish też już zna i wiem, że przejmuje się jej losem. Wczoraj sama dzwoniła, żeby zapytać jak mała :)

Gosiak104

Od: Nie gru 18, 2005 10:36

Post » Nie sty 06, 2013 23:33 Re: Znaleziona TRI Warszawa/Jelonki prosimy o kciuki!

Gosia to mamy ta sama wetke :) dr Agnieszka przyjezdza tez do nas do domu, kotow nie musze stresowac, a podejscie ma bezbledne :) prawdziwa wetka z powolania!
Obrazek

Goyka

Od: Pt mar 14, 2008 10:47

Post » Nie sty 06, 2013 23:40 Re: Znaleziona TRI Warszawa/Jelonki prosimy o kciuki!

a co to za wetka ? z jakiej lecznicy ?
jo.anna

Post » Nie sty 06, 2013 23:50 Re: Znaleziona TRI Warszawa/Jelonki prosimy o kciuki!

Agnieszka Kańska, przyjmowała w Marel2 na Lencewicza (http://www.marcel2.pl/). Niestety już tam nie pracuje, ale wizyty domowe uskutecznia :ok:
Lekarz z sercem, powołaniem i wszystkim czego można oczekiwać od weta. Kociara do tego :lol: Nigdy się na niej nie zawiodłam. Chociaż miałyśmy kilkuletnią przerwę w kontaktach od razu mnie poznała. Zanim poszła do Trish przywitała się z wszystkimi kotami, pogadała. Podejście do zwierza ma pierwsza klasa, a ujmuje za serce właśnie żywym zainteresowaniem losem pacjenta.
Edit: teraz pracuje w innej lecznicy, ale pamiętam jak jeszcze przyjmowała w Marcelu, do niej kolejki się ustawiały, a do drugiego gabinetu wchodził co któryś klient :twisted:
Ostatnio edytowano Nie sty 06, 2013 23:52 przez Gosiak104, łącznie edytowano 1 raz

Gosiak104

Post » Nie sty 06, 2013 23:51 Re: Znaleziona TRI Warszawa/Jelonki prosimy o kciuki!

dobrze wiedzieć, po chorobie Kuleczki już zaczęłam wątpić
jo.anna

Post » Nie sty 06, 2013 23:59 Re: Znaleziona TRI Warszawa/Jelonki prosimy o kciuki!

jo.anna pisze:dobrze wiedzieć, po chorobie Kuleczki już zaczęłam wątpić

Wierz mi jo.anna, że nawet na bardzo polecanej tu na miau lekarce się zawiodłam kilka razy, a Dr.Agnieszka nigdy nawet nie "podpadła". To dzięki niej Garf i Fredzia (głównie Fredzia) wyszły szybko i skutecznie z herpesa (wiadomo, że ich nie wyleczyła, bo herpes jest wieczny), tymczasy szybko stawiała na nogi, nigdy nie naciągała, a gdy nie miała pewności to konsultowała, dowiadywała się itp. Takich lekarzy życzę każdemu. Co ważne też dla opiekuna kota, zwłaszcza dla DT, wizyta domowa Dr. Agnieszki nie kosztuje np 80 zł. Ja ostatnio zapłaciłam 45, za badanie, książeczkę i odrobaczania. No nie ma porównania.

Gosiak104

Post » Pon sty 07, 2013 0:05 Re: Znaleziona TRI Warszawa/Jelonki prosimy o kciuki!

Doczytałam, też trzymam kciuki :ok: :ok: Pod Twoją opieką mała na pewno da sobie radę, nie mam wątpliwości :)
ObrazekObrazekObrazek

Basia_Blue

Od: Wto lip 31, 2012 13:23

Post » Pon sty 07, 2013 12:12 Re: Znaleziona TRI Warszawa/Jelonki prosimy o kciuki!

Jak się Trisha czuje?
Kciuki nieustająco :ok: :ok: :ok:

OKI

Od: Śro gru 23, 2009 19:05

Post » Pon sty 07, 2013 12:19 Re: Znaleziona TRI Warszawa/Jelonki prosimy o kciuki!

Wygląda jakby lepiej, je, odrobinę ale je.. Kupę w końcu zrobiła do kuwety a nie obok :mrgreen:

Gosiak104

Post » Pon sty 07, 2013 12:36 Re: Znaleziona TRI Warszawa/Jelonki prosimy o kciuki!

Oprzytomniała w końcu :lol: :ok:

Zobacz jak moja Niunia na rtg wyglądała
przed leczeniem https://picasaweb.google.com/lh/photo/b ... directlink https://lh3.googleusercontent.com/-buvg ... pluca2.JPG
i kontrolne po leczeniu (po 2 miechach, wcześniej były foty na kliszach) https://lh5.googleusercontent.com/-_lpM ... pluca3.JPG
Da się
:ok:

OKI

Od: Śro gru 23, 2009 19:05

Post » Pon sty 07, 2013 17:45 Re: Znaleziona TRI Warszawa/Jelonki prosimy o kciuki!

Jak się ma mała Trish popołudniu? Gratulację z okazji sukcesu kuwetowego :lol:
ObrazekObrazekObrazek

Basia_Blue

Od: Wto lip 31, 2012 13:23

Post » Wto sty 08, 2013 3:07 Re: Znaleziona TRI Warszawa/Jelonki prosimy o kciuki!

Wybaczcie, że nie piszę, ale przyjaciółka przyleciała z Anglii.
Trish zdaje się lepiej, bo już zaczyna sprzeciwiać się przy podaniu antybiotyku :wink:

Gosiak104

Post » Wto sty 08, 2013 12:06 Re: Znaleziona TRI Warszawa/Jelonki prosimy o kciuki!

Apetyt wrócił :) Mała wrąbała śniadanie aż jej się uszy trzęsły :lol:
Celność do kuwety - 100% :ok:
Patrzy już w oczy tak jak na początku. Jak wchodzę do pokoju, robi grzbiecik, przeciąga się i czeka na żarcie :twisted:

Gosiak104

Post » Wto sty 08, 2013 12:16 Re: Znaleziona TRI Warszawa/Jelonki prosimy o kciuki!

:D :ok:
Obrazek

MariaD

Od: Pt mar 19, 2004 18:31

[poprzednia][następna]