wszystko piękne ma panienka
oczko , stopkę , wąsik , futro
wpadnę ją oglądać jutro...
Kokietki te szylkretki, moi mili
I są piękne w każdej chwili

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
maria_z pisze:No też jestem pod wrażeniem![]()
Czy to propozycja ogłoszenia? Nie byłabym w stanie wykazać się taką inwencją
sas pisze:.... dodac tylko mozna, ze Matylda jak na Prezeske (Prezese?) przystalo pracuje glownie glowa a przede wszystkim wiekszosc spraw zalatwia przeszywajacym spojrzeniem. Wynik wszelkich negocjacji i rozwiazywanych konfliktow w spolce domowej z jej udzialem nie pozostawia zadnych watpliwosci.
Pani Monice, jesli nie ma kontrolnego pakietu akcji, radze uwazac by Rada Nadzorcza domowej spolki w skladzie Borys i Yoko nie przeglosowala dokooptowania do zarzadu pani Prezeski Matyldy....
O to, toMonika_Krk pisze:A Matylda jak z okienka...
wpadnę ją oglądać jutro...
key_west pisze:Monika_Krk pisze:
Nie dziwię się, że Monika_Krk wiersze pisze, bo Matylda kradnie serce błyskawicznie![]()
Będę zaglądać oficjalniei kibicować ślicznotce
key_west pisze:O to, toMonika_Krk pisze:A Matylda jak z okienka...
wpadnę ją oglądać jutro...![]()
Ja to jestem cichy podczytywacz, ale muszę się ujawnićMatylda jest przeurocza i codziennie do niej zaglądam
I bardzo żałuję, że ustalenia z TŻ są takie, że czwartego kota już nie mogę wziąć![]()
A mam taki fajny domek, dla jednego kota - niewychodzący, a dla dwóch - wychodzący. A najstarsza kocica łazi po okolicy już ponad 16 lat, bo u nas naprawdę bezpiecznie...
Nie dziwię się, że Monika_Krk wiersze pisze, bo Matylda kradnie serce błyskawicznie![]()
Będę zaglądać oficjalniei kibicować ślicznotce
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], puszatek i 77 gości