Matylda - piękna szylkretka - Gdańsk MA DOM!!!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt gru 28, 2012 22:36 Re: Matylda - piękna szylkretka szuka domu - Gdańsk PILNE!!!

A Matylda jak z okienka...
wszystko piękne ma panienka
oczko , stopkę , wąsik , futro
wpadnę ją oglądać jutro...

Kokietki te szylkretki, moi mili
I są piękne w każdej chwili :!:

:mrgreen:
Z lęku przed rusycyzmem wielu naszych braci, nie mówi „kot się czai”, lecz „kot się herbaci” ---- Jan Sztaudynger
Obrazek...ObrazekA tu znajdziesz nasz koci wątek: http://tiny.pl/hk6cq

Monika_Krk

Od: Wto lis 27, 2012 12:51

Post » Sob gru 29, 2012 9:30 Re: Matylda - piękna szylkretka szuka domu - Gdańsk PILNE!!!

Obrazek

.......... :)
Z lęku przed rusycyzmem wielu naszych braci, nie mówi „kot się czai”, lecz „kot się herbaci” ---- Jan Sztaudynger

Monika_Krk

Post » Pon gru 31, 2012 17:47 Re: Matylda - piękna szylkretka szuka domu - Gdańsk PILNE!!!

Obrazek
Obrazek

Monika_Krk

Post » Czw sty 03, 2013 14:22 Re: Matylda - piękna szylkretka szuka domu - Gdańsk PILNE!!!

Nieustająco dziękujemy za pamięć - Matylda i ja.

Ja niestety rozłożyłam się na koniec roku, przeleżałam z temperaturą kilka dni, nie byłam w stanie nawet zajrzeć na forum. A teraz w pracy na początku roku - jak zwykle - urwanie głowy. Ale ogarnę się i w najbliższych dniach uderzę do CatAngel po ogłoszenia. Zrobiłabym to od razu, ale muszę przemyśleć jeszcze raz treść.

Zdrówka na nowy rok wszystkim kibicującym :balony: :balony: :balony:
Kto nie lubi kotów w poprzednim wcieleniu musiał być myszą ;)
Obrazek

maria_z

Od: Pt lis 23, 2007 21:25

Post » Czw sty 03, 2013 14:49 Re: Matylda - piękna szylkretka szuka domu - Gdańsk PILNE!!!

Obrazek

Matylda czyli Pani Prezes obejmie zarząd nad porządną domową spółką.

Najchętniej jako jednoosobowa reprezentantka kociego rodu.
Pies ewentualnie może być współpracownikiem , ludzie jak najbardziej tak.
Co do innych ewentualnych kotów - żąda absolutnego posłuszeństwa, wiadomo jak to Prezes.
Może rzucić okiem szefowej na ogród lub pozostawać wyłącznie w siedzibie spółki.

Matylda jest przebojową, ponadprzeciętnej urody kocicą z nienagannymi manierami.
Jak to mówią - kotka z wyższą kulturą i maturą, a uroda filmowa ... wystarczy spojrzeć na zdjęcie.
Jeśli pragniesz mieć porządek i ład w domu zaangażuj Matyldę - idealną szefową.

:ok:

Monika_Krk

Post » Czw sty 03, 2013 14:59 Re: Matylda - piękna szylkretka szuka domu - Gdańsk PILNE!!!

Monika_Krk, aż mnie zatkało z wrażenia :ok:
Obrazek

nelka83

Od: Czw gru 29, 2011 8:41

Post » Czw sty 03, 2013 15:06 Re: Matylda - piękna szylkretka szuka domu - Gdańsk PILNE!!!

No też jestem pod wrażeniem :!:

Czy to propozycja ogłoszenia? Nie byłabym w stanie wykazać się taką inwencją :roll:
Obrazek

maria_z

Post » Czw sty 03, 2013 16:17 Re: Matylda - piękna szylkretka szuka domu - Gdańsk PILNE!!!

maria_z pisze:No też jestem pod wrażeniem :!:

Czy to propozycja ogłoszenia? Nie byłabym w stanie wykazać się taką inwencją :roll:

No jak nie, jak tak :mrgreen:
Matylda mi się tak spodobała, że aż mnie wena naszła i ochota do pisania.
maria_z - jeśli tylko Ci się przyda , to bierz, modyfikuj i tak dalej :ok:

Monika_Krk

Post » Pt sty 04, 2013 18:20 Re: Matylda - piękna szylkretka szuka domu - Gdańsk PILNE!!!

.... dodac tylko mozna, ze Matylda jak na Prezeske (Prezese?) przystalo pracuje glownie glowa a przede wszystkim wiekszosc spraw zalatwia przeszywajacym spojrzeniem. Wynik wszelkich negocjacji i rozwiazywanych konfliktow w spolce domowej z jej udzialem nie pozostawia zadnych watpliwosci.
Pani Monice, jesli nie ma kontrolnego pakietu akcji, radze uwazac by Rada Nadzorcza domowej spolki w skladzie Borys i Yoko nie przeglosowala dokooptowania do zarzadu pani Prezeski Matyldy.... ;)

sas

Od: Śro sty 02, 2013 16:39

Post » Pt sty 04, 2013 19:41 Re: Matylda - piękna szylkretka szuka domu - Gdańsk PILNE!!!

sas pisze:.... dodac tylko mozna, ze Matylda jak na Prezeske (Prezese?) przystalo pracuje glownie glowa a przede wszystkim wiekszosc spraw zalatwia przeszywajacym spojrzeniem. Wynik wszelkich negocjacji i rozwiazywanych konfliktow w spolce domowej z jej udzialem nie pozostawia zadnych watpliwosci.
Pani Monice, jesli nie ma kontrolnego pakietu akcji, radze uwazac by Rada Nadzorcza domowej spolki w skladzie Borys i Yoko nie przeglosowala dokooptowania do zarzadu pani Prezeski Matyldy.... ;)

Moi współakcjonariusze sobie sami w kolano nie strzelą :P a toć stoi jak wół napisane, że Matylda woli :jednoosobową - tłumaczenie dla niegramotnych :mrgreen: JEDNOKOCIĄ reprezentację.
Lub bardzo potulnych współpracowników kocich- ewentualnie.

Matylda jako piękność absolutna może stawiać warunki jakie chce.
To jest KOCICA że hej...

Monika_Krk

Post » Nie sty 06, 2013 1:29 Re: Matylda - piękna szylkretka szuka domu - Gdańsk PILNE!!!

Monika_Krk pisze:A Matylda jak z okienka...
O to, to :D

Ja to jestem cichy podczytywacz, ale muszę się ujawnić :mrgreen: Matylda jest przeurocza i codziennie do niej zaglądam :oops:
I bardzo żałuję, że ustalenia z TŻ są takie, że czwartego kota już nie mogę wziąć :(
A mam taki fajny domek, dla jednego kota - niewychodzący, a dla dwóch - wychodzący. A najstarsza kocica łazi po okolicy już ponad 16 lat, bo u nas naprawdę bezpiecznie...

Nie dziwię się, że Monika_Krk wiersze pisze, bo Matylda kradnie serce błyskawicznie :1luvu:
Będę zaglądać oficjalnie :wink: i kibicować ślicznotce :ok:
Mam 3 koty, 2 córki i 1 męża

12.02.2012 Kacperku :(
29.05.2013 Tosiu... 19 lat to piękny wiek... tak żal, że już nigdy nie wyjdziesz na trawkę...
19.10.2013 Wojtusiu...

Obrazek

key_west

Od: Sob sty 22, 2011 2:38

Post » Nie sty 06, 2013 10:39 Re: Matylda - piękna szylkretka szuka domu - Gdańsk PILNE!!!

key_west pisze:
Monika_Krk pisze:
Nie dziwię się, że Monika_Krk wiersze pisze, bo Matylda kradnie serce błyskawicznie :1luvu:

Witaj w Fun Clubie key-west :mrgreen: Matylda ma to coś, kocica jak się patrzy. No a kolory to już kreacja doskonała, zachwycam się.
Kibicujemy w takiej grupie już dużej, że muszą te fluidy przynieść coś dobrego :ok:

Monika_Krk

Post » Pon sty 07, 2013 3:27 Re: Matylda - piękna szylkretka szuka domu - Gdańsk PILNE!!!

Monika_Krk pisze:Kibicujemy w takiej grupie już dużej, że muszą te fluidy przynieść coś dobrego :ok:
Tak jest! Obrazek :mrgreen:

29.05.2013 Tosiu... 19 lat to piękny wiek... tak żal, że już nigdy nie wyjdziesz na trawkę...
19.10.2013 Wojtusiu...

Obrazek

key_west

Post » Pon sty 07, 2013 9:01 Re: Matylda - piękna szylkretka szuka domu - Gdańsk PILNE!!!

key_west pisze:
Monika_Krk pisze:A Matylda jak z okienka...
O to, to :D

Ja to jestem cichy podczytywacz, ale muszę się ujawnić :mrgreen: Matylda jest przeurocza i codziennie do niej zaglądam :oops:
I bardzo żałuję, że ustalenia z TŻ są takie, że czwartego kota już nie mogę wziąć :(
A mam taki fajny domek, dla jednego kota - niewychodzący, a dla dwóch - wychodzący. A najstarsza kocica łazi po okolicy już ponad 16 lat, bo u nas naprawdę bezpiecznie...

Wymarzony domek dla Matyldy... Z doświadczeniem i w spokojnym miejscu. Gdyby Matylda mogła wychodzić, to inne koty nie stanowiłyby problemu. Ech... z TŻ-tami to tak zawsze. A taki kot, który większość czasu spędza na dworze, to jakby go nie było :D Może TŻ by nie zauważył? :lol:
Obrazek

maria_z

Post » Wto sty 08, 2013 9:13 Re: Matylda - piękna szylkretka szuka domu - Gdańsk PILNE!!!

Pewnie latem by nie zauważył, jak to facet :smiech3:
ale zimą koty chętnie wyłażą na spacerki i jeszcze chętniej wracają, ciągle tylko kocim ruchem kieruję :mrgreen:

Nic to, kcuki nieustające za Matyldę-ślicznotkę :ok: :ok: :ok:

19.10.2013 Wojtusiu...

Obrazek

key_west

[poprzednia][następna]