Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
[url=http://kotkowo.pl/jedenprocent][img]http://kotkowo.pl/jedenprocent/kotkowo_jedenprocent.gif[/img][/url]
aga&2 pisze:Dziewczyny, jeszcze raz przepraszam![]()
W warunkach "z piątku" nie wiadomo było jak długo kota będzie musiała zostać w lecznicy. W tej sytuacji wydawało mi się, że lepiej będzie dać jej szanse na normalny dom na miejscu - bez konieczności dalekiej podróży. Poza tym gdyby coś było nie tak to zawsze bliżej. Ale rozumiem was - bardzo głupio wyszło.
Mam nadzieję, że kota będzie szczęśliwa.
Co do jej adopcji - zauważcie - ona jest biała. Takiemu kot ma o wiele większe szanse na dom niż pozostałe. Gdyby domy "zabijały się" o któregoś z pozostałych to byloby bardzo optymistyczne, jednak tak nie jest.
Myślę, że osobą najbardziej zorientowaną i mega zaangażowaną jest Randa - najlepiej gdyby ona decydowała...
Randa pisze:Wieści są superKoty trafiły do zwierzolubnych fajnych domów, nie było żadnych wątpliwości czy je zostawiać.
Śnieżynka mieszka na Ursynowie z psem, świnkami, jaszczurkami, itp. Od wczoraj nocowała wnuczka czekając na kocicę, w najbliższej rodzinie weci.
Czarusia na Pradze z drugim kotem do towarzystwa, pani zakręcona na punkcie kotów, Czarusia bardzo wyczekana.
I Śnieżynka i Czarusia miały swój ,,zapach", ale Murka dziś przebiła je na głowę, tak śmierdziała i taka brudna była - no ale Hania stwierdziła, że ją dziś umyje![]()
Rano Kassja i Ola robiły im przed wyjazdem testy, wszystko ok.
Gandzi też się domek pod W-wą bardzo udał, pani już dzwoniła do mnie zaniepokojona, że Gandzia co prawda się nażarła, ale nie chce zza komody wychodzić i się niepokoi.
A Kryśka pachnie, jest zadowolona i karmę będzie miała lepszej jakości
Evelin1 pisze:issey-litości....Randa zrobiła zdjęcia..Nie będę pucowac futerka
="Evelin1"]Zresztą,nic nie wiem o kotach..działam doraźnie,ale wiem,że Kryśka zadowlona,bo jak Ja wezmę na ręce to mruczy..na razie
="Evelin1"]Issey,ale ta Murka..wytłuk pełną gębą..śmierdząca,a jaka brudna,,ba białym ręczniku w kontenerku sypało się z Nej...masakra..Dzięki Bogu,DT kociasty
Użytkownicy przeglądający ten dział: puszatek i 158 gości