katarzynka87 pisze:Hej, mam pytanie, czy któryś z tych pięknych długowłosych sierściuchów jest jeszcze do adopcji?? Dla jednego mogłabym mieć ds.
a wiecej szczegółów?
Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
katarzynka87 pisze:Hej, mam pytanie, czy któryś z tych pięknych długowłosych sierściuchów jest jeszcze do adopcji?? Dla jednego mogłabym mieć ds.
Agneska pisze:Bedetka, a możesz spojrzeć na to z drugiej strony?
Jestem DT, mam koty do adopcji. I co? Przychodzisz do mnie do domu wybrać sobie kota i oglądasz mój dom i ja narażam się na ryzyko, że każdy kto zadzwoni z ogłoszenia "na kota" przyjdzie do mnie i będzie wszystko oglądał?
Jeśli ktoś ma Ci oddać kota, to chyba powinien wiedzieć gdzie to jego zadbane, kochane, "zainwestowane" zwierzę trafi. To ten ktoś ryzykuje "stratę".
I nie, nie ma tu znaczenia czy koty są rasowe, w typie rasy czy też są zwykłymi dachowcami.
Neigh pisze:Kiedyś pewnien pan chcący ode mnie wziac persa chcial sie na przekazanie pod sklepem umówić, bo on obcej osoby do domu nie wpuści. Na moje pytania dlaczego jego zdaniem mam obcej osobie oddać kota, w którego przez pół roku wkladałam pieniadze, serce i czas......nie umiał odpowiedzieć
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 18 gości