Tymczasy ;) - maluchy zgarnięte z zarośli... Neko&Shiro :)

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Pon gru 17, 2012 11:45 Re: Tymczasy ;) - maluchy zgarnięte z zarośli... Neko&Shiro

Moja tymczaska Lunka już zdrowa, dzisiaj ją wykąpałam i też czas już zacząć ją ogłaszać. Jest u mnie już 9 dni.
Obrazek
Obrazek

jasia0245

Od: Czw mar 24, 2011 16:39

Post » Pon gru 17, 2012 18:15 Re: Tymczasy ;) - maluchy zgarnięte z zarośli... Neko&Shiro

Młodzież była u weterynarza.
Uszy czyste! Hurra :)

Zaszczepiony Neko, burasek, z Shiro pomykamy jutro.

wydane 50 zł ... I ostatnio 16 za żwirek, który już się wziął skończył... Lipnie jest... :(

Ostatnio zaległe fotki i wczorajsze mam, ale wkleję troszkę później :)

_ogonek_

Od: Pon cze 07, 2010 8:17

Post » Czw gru 20, 2012 20:17 Re: Tymczasy ;) - maluchy zgarnięte z zarośli... Neko&Shiro

Im szybciej młodzież znajdzie domy tym lepiej... Ogłaszam je, ale co z tego? :(
Kasa się kończy, zalegam z długiem za nie na ponad 200 zł... (100 zł same dwa szczepienia). Nie mam niestety za dobrej sytuacji, uczę się, jestem jeszcze pod wodzą rodziców, nie mam kasy...

Powoli psychicznie nie daję rady :(

Maluchy mają się rewelacyjnie...

Mam takie fotki:

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

A teraz się wyłączam, godzina na odmóżdżenie...

Trudno się nie uśmiechnąć na ich widok. Lubię ich bardzo, ale im szybciej znajdą domki tym lepiej.

_ogonek_

Post » Czw gru 20, 2012 20:29 Re: Tymczasy ;) - maluchy zgarnięte z zarośli... Neko&Shiro

_ogonku_ śliczne są :1luvu:

I niech Cię ręka boska broni, wysyłać mi kasę z bazarku - przeznacz ją na swoją dzieciarnię ;)

OKI

Od: Śro gru 23, 2009 19:05

Post » Czw gru 20, 2012 20:56 Re: Tymczasy ;) - maluchy zgarnięte z zarośli... Neko&Shiro

OKI pisze:_ogonku_ śliczne są :1luvu:

I niech Cię ręka boska broni, wysyłać mi kasę z bazarku - przeznacz ją na swoją dzieciarnię ;)

Przestań, jak wystawiam bazar na konkretną personę, to wystawiam :ok:
Adresu nie mam, ale mam długi weekend świąteczny, uważaj bo Cię znajdę :twisted:

_ogonek_

Post » Czw gru 20, 2012 21:03 Re: Tymczasy ;) - maluchy zgarnięte z zarośli... Neko&Shiro

_ogonek_ pisze:

Adresu nie mam, ale mam długi weekend świąteczny, uważaj bo Cię znajdę :twisted:

A konkretna persona może zadysponować, na które koty potrzebuje najbardziej? Może :twisted:
To do weta i długi spłacać :!:

OKI

Post » Czw gru 20, 2012 22:56 Re: Tymczasy ;) - maluchy zgarnięte z zarośli... Neko&Shiro

\k
OKI pisze:
_ogonek_ pisze:

A konkretna persona może zadysponować, na które koty potrzebuje najbardziej? Może :twisted:
To do weta i długi spłacać :!:

Faktycznie nam nie płacą za bycie miłymi :twisted:

Bury właśnie próbuje mi uniemożliwić jakikolwiek wpis. Mam go na głowie, twarzy, klawiaturze... Wpisuję to samo 2 raz... Guupol 8)

Miałam telefon od sympatycznego pana. Mieszka zagranicą, w sobotę będzie w Polsce, umówiliśmy się na niedzielę, chodzi o Shiro... Kastracja ok, nie ma sprawy... Nie wiem...
Domek niewychodzący (mieszkanie ) w domu kotka w takim samym wieku jak on, wszystko pięknie, ale jak zwykle przed adopcją wewnętrzne "ale" się odzywa..

No i jeszcze na finisz naszego świata, jutro już koniec, potffory!

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

_ogonek_

Post » Pt gru 21, 2012 23:50 Re: Tymczasy ;) - maluchy zgarnięte z zarośli... Neko&Shiro

drżę w niepokoju, ciekawam czy telefon jutro zadzwoni.....

Głąby kradną cukierki z choinki! Miało być dla mnie :mrgreen:

_ogonek_

Post » Pon gru 24, 2012 14:46 Re: Tymczasy ;) - maluchy zgarnięte z zarośli... Neko&Shiro

Meldujemy się świątecznie.
Neko i Shiro właśnie wymiękli, wreszcie śpią. Już miałam trochę dosyć kotów skaczących mi nad głową na trasie narożnik - parapet :D
Są za to wyglądowo baaardzo nieświąteczni - obkleiły się żwirkiem, w nocy wytaplały się w misce z wodą... A potem tłukły w żwirku :roll: ...

Dobierały się nawet do ryby zalegającej sobie w oczekiwaniu na obróbkę, próba została udaremniona :D

Przedwczoraj przytachałam paczkę którą dostaliśmy w ramach prezentu :) Kociaki dostały zabawki, jakieś wędki z dziwnymi straszakami :D Zajawka była niesamowita, aż się Neko zdyszał i zaległ na podłodze w pozycji żabki.

Kilka(naście) fotek :)

co to jest? :ryk:

Obrazek

zmęczony, odpoczywa

Obrazek

Shiro
Obrazek

Neko chwilkę po skończeniu zabawy, otworzył pyszczek i zaczął dyszeć. Szkoda mi go było strasznie, ale już po minucie zaczął tłuc brata, więc wszystko ok :mrgreen:

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

_ogonek_

Post » Pon gru 24, 2012 14:47 Re: Tymczasy ;) - maluchy zgarnięte z zarośli... Neko&Shiro

Obrazek

Obrazek

Obrazek

i zabawa z kurakiem :)

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

w tle piecze się jakieś ciacho, nawet nie pamiętam, mamy 4 rodzaje, trud no ogarnąć :)

_ogonek_

Post » Pon gru 24, 2012 14:55 Re: Tymczasy ;) - maluchy zgarnięte z zarośli... Neko&Shiro

Wraz z dwoma głupolkami, życzę Wesołych Świąt :s1:

Obrazek

_ogonek_

Post » Wto gru 25, 2012 15:57 Re: Tymczasy ;) - maluchy zgarnięte z zarośli... Neko&Shiro

Drugi dzień :)

Neko i Shiro zaszyły się w klatce (nawet lepiej, nie plątają się pod nogami i matka nie narzeka 8) ) przerażone ilością wiary i ogólnym szumem. Rano łaziły tylko po moim pokoju, do rodziców wejśc nie chciały ;)
Nie jest tragicznie, ale trochę im współczuję...

_ogonek_

Post » Pon gru 31, 2012 18:46 Re: Tymczasy ;) - maluchy zgarnięte z zarośli... Neko&Shiro

No i Shiro wziął do domu pojechał wczoraj. Na razie czekam na wieści cierpliwie, będzie dobrze :)

Neko łazikuje po mieszkaniu i szuka okazji do zbrojenia czegoś. Za to nauczył się rano cholernie głośno miauczeć w klatce... Jak nigdy... Przymilasty się niesamowicie zrobił.
Aktualnych fotek niestety nie mam ;)

SZCZĘŚLIWEGO NOWEGO ROKU :dance2: :balony:

_ogonek_

Post » Sob sty 05, 2013 23:12 Re: Tymczasy ;) - maluchy zgarnięte z zarośli... Neko&Shiro

Neko czeka na domek :) Oddam chętnie, bo się robi wygadany (chciałam napisać wyszczekany :ryk: ).
Mam bazarro do wystawienia, a dzisiaj zyskałam 70 zł :) na kociambry :1luvu:

Neko jest kochany, przychodzi, mizia się, łazi wszędzie za człowiekiem, a jak trzeba to i coś przeskrobać potrafi :twisted:

_ogonek_

Post » Sob sty 05, 2013 23:17 Re: Tymczasy ;) - maluchy zgarnięte z zarośli... Neko&Shiro

Wymiauczany się robi :mrgreen:

OKI

[poprzednia][następna]