Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
pogoda1053 pisze:Z jakiej racji do Urzędu?? Cos tu dziwne. Teraz będzie zasługa urzędu bo dali karmę, przecież to kasa prywatna ludzi dobrej woli, oj ludzie powinni odpowiednio to opisać.
lidka02 pisze:pogoda1053 pisze:Z jakiej racji do Urzędu?? Cos tu dziwne. Teraz będzie zasługa urzędu bo dali karmę, przecież to kasa prywatna ludzi dobrej woli, oj ludzie powinni odpowiednio to opisać.
To jakiś horror
BOZENAZWISNIEWA pisze:lidka02 pisze:pogoda1053 pisze:Z jakiej racji do Urzędu?? Cos tu dziwne. Teraz będzie zasługa urzędu bo dali karmę, przecież to kasa prywatna ludzi dobrej woli, oj ludzie powinni odpowiednio to opisać.
To jakiś horror
Lidka,przecież jak pisałaś,że nie da się dogadać z niektórymi to wielkie halo robili,co niektórzy że jestes konfliktowa,a ja się wpieprzam w nie swoje sprawy..Że kase dadza na FUNDACJĘ,bo to legal jest i wiadomo na co pójdzie.No mam nadzieje,ze "koty zrozumieją,że nie ma co żjeść,bo zastoje są w urzędach,bo to,czy tamto,co tam...z głody się nikt nie z..ł"
Trzymaj się Lidka....Szkoda,ze nie mam jak Ci pomóc...chociaz watek podniose
Tak cos czuje ze to KD nic do Urzedu nie wyslala, no moze poza zyczeniami swiatecznymi.
mapi_ pisze:
OT: Zdjęcia zamieszczone na poprzedniej stronie są za dobre - tzn. te kocury za dobrze wyglądają!
Lepiej byłoby wstawić zdjęcia jakichś zabiedzonych stworzeń, bo to bardziej skłania postronne osoby do wspierania karmicieli.
tak...koty wygladaja dobrze,bo Lidka dba o nie.I zapewniam Ciebie,ze gdyby były chude i z wypływajacymi oczami była by kolejna "jazda" pt:Lidka nie dba o koty,tak jak to było z "pustymi miseczkami"
Mnie to juz nic nie zdziwi
mapi_ pisze:Tak cos czuje ze to KD nic do Urzedu nie wyslala, no moze poza zyczeniami swiatecznymi.
Nie sądzę, żeby Fundacja zdecydowała się na takie oszustwo.
Rzeczywiście najlepiej byłoby, gdyby ktoś, kto wpłacił tam pieniądze, skontaktował się z Fundacją i poprosił o wyjaśnienia, najlepiej na tym wątku.
OT: Zdjęcia zamieszczone na poprzedniej stronie są za dobre - tzn. te kocury za dobrze wyglądają!
Lepiej byłoby wstawić zdjęcia jakichś zabiedzonych stworzeń, bo to bardziej skłania postronne osoby do wspierania karmicieli.
BOZENAZWISNIEWA pisze:mapi_ pisze:
tak...koty wygladaja dobrze,bo Lidka dba o nie.I zapewniam Ciebie,ze gdyby były chude i z wypływajacymi oczami była by kolejna "jazda" pt:Lidka nie dba o koty,tak jak to było z "pustymi miseczkami"
Mnie to juz nic nie zdziwi
Użytkownicy przeglądający ten dział: puszatek i 1652 gości