jo.anna pisze:może da radę tak na cito ? czy trzeba będzie czekać ?
Ania nie mam pojecia ..jutro jak zadzwonie to wszystko bede wiedziala ...
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
jo.anna pisze:może da radę tak na cito ? czy trzeba będzie czekać ?
Goyka pisze:A tak z innej beczki, czy Garncarz wydal jakas opinie po opisie sytuacji na mailu? Daje jakies nadzieje?
Słupek pisze:Myślę, że lepszą opcją jest Kraków i dr Stefanowicz, tym bardziej, że dołożenie 50 km w jedną stronę nie jest problemem nie do przezwyciężenia. A dr Stefanowicz to nie tylko okulista, ale najpierw weterynarz. Więc jest duże prawdopodobieństwo, że będzie wolał sam "prowadzić" Gucia i przygotowywać go zdrowotnie do ewentualnego następnego zabiegu. Jeśli jest możliwość i dr Stefanowicz się zgodzi (dziś czy np. w poniedziałek) przyjąć maluszka, to wg mnie lepiej zrezygnować z wizyty "po drodze" u innego lekarza.
agula76 pisze:jutro wizyta w krakowie o 10. 30 u dr. Stefanowicza - zazanczam specjalisty OKULISTY -weta
Słupek pisze:agula76 pisze:jutro wizyta w krakowie o 10. 30 u dr. Stefanowicza - zazanczam specjalisty OKULISTY -weta
I to jest bardzo dobra wiadomość!
Czyli tak, jak myślałam - będzie wolał sam prowadzić leczenie.
Poczytałam sobie o dr. Stefanowiczu i brzmi to wszystko bardzo zachęcająco i pozytywnie.
Agula - ubłagaj męża, przekaż mu, że wiele osób na niego liczy, że fajny facet jest i że go lubimy i wdzięczne jesteśmy, w tym stanie Gucia samochód jest zdecydowanie lepszym rozwiązaniem niż pociąg.
Pożyczcie, pożyczcie, wprawdzie finansowo mi się ten miesiąc strasznie sypie, ale w przyszłym tygodniu coś jeszcze spróbuję ...
lenka* pisze:To i ode mnie stówa poleciała
Użytkownicy przeglądający ten dział: Agushka, Google [Bot], smoki1960 i 52 gości