Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Lilka Mrau pisze:Tak tak dziękuję już mi lepiej ..tylko jakaś taka osłabiona jestem ...
Lilka Mrau pisze:Tak tak dziękuję już mi lepiej ..tylko jakaś taka osłabiona jestem ...
agusialublin pisze:Lilka Mrau pisze:Tak tak dziękuję już mi lepiej ..tylko jakaś taka osłabiona jestem ...
Wiesz co, SMECTE weź. Jest w saszetkach i na zatrucia w sam raz.
A pepsi tez dobry pomysł.![]()
Albo miętę zaparz.
No i sama widzisz, po co chodzić do lekarza skoro na forum sami lekarze
tosiula pisze:agusialublin pisze:Lilka Mrau pisze:Tak tak dziękuję już mi lepiej ..tylko jakaś taka osłabiona jestem ...
Wiesz co, SMECTE weź. Jest w saszetkach i na zatrucia w sam raz.
A pepsi tez dobry pomysł.![]()
Albo miętę zaparz.
No i sama widzisz, po co chodzić do lekarza skoro na forum sami lekarze
bo każdy człek to lekarz
tosiula pisze:jak ostatnio poszłam do lekarza, to powiedział że u nas to ma dobrze.tylko siedzi i recepty wypisuje, a ludzie sami się leczą
tosiula pisze:jak ostatnio poszłam do lekarza, to powiedział że u nas to ma dobrze.tylko siedzi i recepty wypisuje, a ludzie sami się leczą
agusialublin pisze:tosiula pisze:jak ostatnio poszłam do lekarza, to powiedział że u nas to ma dobrze.tylko siedzi i recepty wypisuje, a ludzie sami się leczą
Mnie ostatnio rozwaliło przeziębienie. Gardło bolało niemiłosiernie przy przełykaniu, chrypa, z nosa sie lało.
I co poszłam do lekarza? Nie poszłam bo nie miałam kiedy. Faszerowałam sie tym co w aptece znalazłam czyli Fervexem. A na gardło najlepsze Tantum verde do psiakania. I pomogło![]()
Jeszcze tylko jakby która powiedziała mi co na zatoki pomaga to byłoby superBo codziennie na ketonalu jadę tak mnie głowa boli
tosiula pisze:agusialublin pisze:tosiula pisze:jak ostatnio poszłam do lekarza, to powiedział że u nas to ma dobrze.tylko siedzi i recepty wypisuje, a ludzie sami się leczą
Mnie ostatnio rozwaliło przeziębienie. Gardło bolało niemiłosiernie przy przełykaniu, chrypa, z nosa sie lało.
I co poszłam do lekarza? Nie poszłam bo nie miałam kiedy. Faszerowałam sie tym co w aptece znalazłam czyli Fervexem. A na gardło najlepsze Tantum verde do psiakania. I pomogło![]()
Jeszcze tylko jakby która powiedziała mi co na zatoki pomaga to byłoby superBo codziennie na ketonalu jadę tak mnie głowa boli
a masaż receptorów na stopach? świetnie pomaga przy różnych bólach, na zatoki masuje się pod palcami, w zagłębieniu nad poduszkamispróbuj
agusialublin pisze:Jeszcze tylko jakby która powiedziała mi co na zatoki pomaga to byłoby superBo codziennie na ketonalu jadę tak mnie głowa boli
Miraclle pisze:agusialublin pisze:Jeszcze tylko jakby która powiedziała mi co na zatoki pomaga to byłoby superBo codziennie na ketonalu jadę tak mnie głowa boli
Kup sobie w aptece drażetki o nazwie Sinupret. Nawet nie musisz brać całej dawki wystarczy dwa razy na dobę po dwie drażetki. Nie są tanie ale naprawdę skuteczne i co najważniejsze są ziołowe![]()
Mój brat ma straszne problemy z zatokami, dochodzi do tego jeszcze alergia. W okresie jesiennym i wiosennym nie dał rady funkcjonować, ktoś kiedyś polecił mi te drażetki.
Teraz brat zawsze początkiem jesieni bierze te pastylki i dolegliwości z zatokami ustępują. taka profilaktyka pomaga
MaryLux pisze:Koffam Złosia
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 51 gości