Złosiej czarno-biały terrorysta cz 2

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw sty 03, 2013 21:39 Re: Złosiej czarno biały terrorysta część 2 ^^

Tak tak dziękuję już mi lepiej ..tylko jakaś taka osłabiona jestem ...

Lilka Mrau

Od: Pon sie 20, 2012 16:15

Post » Czw sty 03, 2013 21:42 Re: Złosiej czarno biały terrorysta część 2 ^^

Lilka Mrau pisze:Tak tak dziękuję już mi lepiej ..tylko jakaś taka osłabiona jestem ...

Może popij pepsi, pomaga na wszelkie jelitówki :ok: u nas nawet lekarze zalecają :piwa:
Koty żyją akurat tyle, żeby zdążyły spleść się z naszym życiem i zapaść
głęboko w serce. Potem je łamią. Ale ile warte byłoby życie bez nich...

Dwie baby i rudy ...

tosiula

Od: Sob lut 24, 2007 17:42

Post » Czw sty 03, 2013 21:57 Re: Złosiej czarno biały terrorysta część 2 ^^

Lilka Mrau pisze:Tak tak dziękuję już mi lepiej ..tylko jakaś taka osłabiona jestem ...

Wiesz co, SMECTE weź. Jest w saszetkach i na zatrucia w sam raz.
A pepsi tez dobry pomysł. :ok:
Albo miętę zaparz.
No i sama widzisz, po co chodzić do lekarza skoro na forum sami lekarze :mrgreen:
Obrazek

agusialublin

Od: Nie lip 29, 2012 20:27

Post » Czw sty 03, 2013 22:01 Re: Złosiej czarno biały terrorysta część 2 ^^

agusialublin pisze:

Albo miętę zaparz.
No i sama widzisz, po co chodzić do lekarza skoro na forum sami lekarze :mrgreen:

bo każdy człek to lekarz :ok:

Dwie baby i rudy ...

tosiula

Post » Czw sty 03, 2013 22:03 Re: Złosiej czarno biały terrorysta część 2 ^^

tosiula pisze:
agusialublin pisze:

Albo miętę zaparz.

bo każdy człek to lekarz :ok:

Taaaaa, ja mam specjalizację ogólną :mrgreen:
Obrazek

agusialublin

Post » Czw sty 03, 2013 22:03 Re: Złosiej czarno biały terrorysta część 2 ^^

Po mięcie mam mdłości , całe dzieciństwo piłam na problemy z żołądkiem , na sama myśl mnie mdli ...
Co do Coli znam jej magiczne właściwości , ostatnio przeszlismy 2 grypy żołądkowe w przeciągu kilku mieś ...i cola musiala byc koniecznie^^ Faktycznie pomaga:)
Tia po co mi lekarze :)) O coli też sie dowiedziałam z internetu :))

Lilka Mrau

Post » Czw sty 03, 2013 22:08 Re: Złosiej czarno biały terrorysta część 2 ^^

jak ostatnio poszłam do lekarza, to powiedział że u nas to ma dobrze.tylko siedzi i recepty wypisuje, a ludzie sami się leczą :ryk:

Dwie baby i rudy ...

tosiula

Post » Czw sty 03, 2013 22:10 Re: Złosiej czarno biały terrorysta część 2 ^^

tosiula pisze:jak ostatnio poszłam do lekarza, to powiedział że u nas to ma dobrze.tylko siedzi i recepty wypisuje, a ludzie sami się leczą :ryk:

AAahahahahhaahha :ryk: :ryk: :ryk: :ryk:

Lilka Mrau

Post » Czw sty 03, 2013 22:12 Re: Złosiej czarno biały terrorysta część 2 ^^

tosiula pisze:jak ostatnio poszłam do lekarza, to powiedział że u nas to ma dobrze.tylko siedzi i recepty wypisuje, a ludzie sami się leczą :ryk:

Mnie ostatnio rozwaliło przeziębienie. Gardło bolało niemiłosiernie przy przełykaniu, chrypa, z nosa sie lało.
I co poszłam do lekarza? Nie poszłam bo nie miałam kiedy. Faszerowałam sie tym co w aptece znalazłam czyli Fervexem. A na gardło najlepsze Tantum verde do psiakania. I pomogło :ok:
Jeszcze tylko jakby która powiedziała mi co na zatoki pomaga to byłoby super :ok: Bo codziennie na ketonalu jadę tak mnie głowa boli :evil:
Obrazek

agusialublin

Post » Czw sty 03, 2013 22:19 Re: Złosiej czarno biały terrorysta część 2 ^^

agusialublin pisze:

Mnie ostatnio rozwaliło przeziębienie. Gardło bolało niemiłosiernie przy przełykaniu, chrypa, z nosa sie lało.
I co poszłam do lekarza? Nie poszłam bo nie miałam kiedy. Faszerowałam sie tym co w aptece znalazłam czyli Fervexem. A na gardło najlepsze Tantum verde do psiakania. I pomogło :ok:
Jeszcze tylko jakby która powiedziała mi co na zatoki pomaga to byłoby super :ok: Bo codziennie na ketonalu jadę tak mnie głowa boli :evil:

a masaż receptorów na stopach? świetnie pomaga przy różnych bólach, na zatoki masuje się pod palcami, w zagłębieniu nad poduszkami :ok: spróbuj :ok:

Dwie baby i rudy ...

tosiula

Post » Czw sty 03, 2013 22:21 Re: Złosiej czarno biały terrorysta część 2 ^^

tosiula pisze:
agusialublin pisze:

a masaż receptorów na stopach? świetnie pomaga przy różnych bólach, na zatoki masuje się pod palcami, w zagłębieniu nad poduszkami :ok: spróbuj :ok:

Dzięki, spoko spróbuję :ok: Oddam stopy Tztowi, niech masuje :D
Obrazek

agusialublin

Post » Pt sty 04, 2013 9:40 Re: Złosiej czarno biały terrorysta część 2 ^^

agusialublin pisze:Jeszcze tylko jakby która powiedziała mi co na zatoki pomaga to byłoby super :ok: Bo codziennie na ketonalu jadę tak mnie głowa boli :evil:

Kup sobie w aptece drażetki o nazwie Sinupret. Nawet nie musisz brać całej dawki wystarczy dwa razy na dobę po dwie drażetki. Nie są tanie ale naprawdę skuteczne i co najważniejsze są ziołowe :wink:

Mój brat ma straszne problemy z zatokami, dochodzi do tego jeszcze alergia. W okresie jesiennym i wiosennym nie dał rady funkcjonować, ktoś kiedyś polecił mi te drażetki.
Teraz brat zawsze początkiem jesieni bierze te pastylki i dolegliwości z zatokami ustępują. taka profilaktyka pomaga :wink:
Obrazek Obrazek Obrazek
Toffie [*] 15.03.2016r. , Kubuś [*] 07.12.2016r. , Julia (Dżulia) [*] 15.01.2018r.

Miraclle

Od: Wto maja 10, 2011 10:47

Post » Pt sty 04, 2013 13:23 Re: Złosiej czarno biały terrorysta część 2 ^^

Miraclle pisze:
agusialublin pisze:Jeszcze tylko jakby która powiedziała mi co na zatoki pomaga to byłoby super :ok: Bo codziennie na ketonalu jadę tak mnie głowa boli :evil:

Kup sobie w aptece drażetki o nazwie Sinupret. Nawet nie musisz brać całej dawki wystarczy dwa razy na dobę po dwie drażetki. Nie są tanie ale naprawdę skuteczne i co najważniejsze są ziołowe :wink:

Mój brat ma straszne problemy z zatokami, dochodzi do tego jeszcze alergia. W okresie jesiennym i wiosennym nie dał rady funkcjonować, ktoś kiedyś polecił mi te drażetki.
Teraz brat zawsze początkiem jesieni bierze te pastylki i dolegliwości z zatokami ustępują. taka profilaktyka pomaga :wink:

Dzięki :ok: Na zatoki łykam CIRRUS. Ale SINUPRET tez spróbuje. Juz mam dość tego zatkanego nosa, obrzęków twarzy i bólu głowy. A przeciez antybiotyków przez całą zimę nie będe brała.
Obrazek

agusialublin

Post » Sob sty 05, 2013 15:50 Re: Złosiej czarno biały terrorysta część 2 ^^

MaryLux pisze:Koffam Złosia

:1luvu: :1luvu: :1luvu:
Inuś a moja duża powiedziała że w przyszłości to ona chce mieć czarną koteczkę^^Może wtedy Cię ukradniemy?
Złoś

edit:

Znalazłam w necie fajny przepis na krążki cebulowe w panierce...I właśnie skończylam eksperymentować i powiem Wam że pychotka :))
JAk by ktoś Chciał to mogę wrzucić przepis:)

Lilka Mrau

[poprzednia][następna]