Choć u Vanilki ostatnio na USG były dwa, urodziła cztery, to jak i u Was przyrost 100% wyniesie...

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Masz rację, nie zauważyłamAvian pisze:Miś-Ptyś z zamknietym pycholem? Czyżby istniały chwile, kiedy nie gada?![]()
To chyba mocno zmutowane będąAtka pisze:Ankietę mogę zrobić ... ale D. na USG widziała tylko 4
ewkaa pisze:Masz rację, nie zauważyłamAvian pisze:Miś-Ptyś z zamknietym pycholem? Czyżby istniały chwile, kiedy nie gada?![]()
ja go z zamkniętym pysiem nie widziałam
To chyba mocno zmutowane będąAtka pisze:Ankietę mogę zrobić ... ale D. na USG widziała tylko 4albo się dobrze chowały
Be careful what you wish forMariaD pisze:ewkaa pisze:Masz rację, nie zauważyłamAvian pisze:Miś-Ptyś z zamknietym pycholem? Czyżby istniały chwile, kiedy nie gada?![]()
ja go z zamkniętym pysiem nie widziałam
To chyba mocno zmutowane będąAtka pisze:Ankietę mogę zrobić ... ale D. na USG widziała tylko 4albo się dobrze chowały
Nareszcie! Odwet za zbengalenie miaukunów - zmiaukunione, zmutancone, wagi +10 kg bengale!(pomarzyć dobra rzecz
)
Niee krótkowłosy, oblrzymi, marmurkowy, z giga łapamitajdzi pisze:z pędzelkami na uszach i włochatymi ogonami![]()
![]()
![]()
(tfu tfu)
Avian ten z Salzburga nie wiem ile ważył,ale był olbrzymi i dłuuuugi jak kun i to nie futro powodowało jego wielkośc jak u niektórych kunówAvian pisze:Może nie 10kg, ale ponad 8kg bengala u ciotki lata po mieszkania (no fakt - mieszka z 2x MCO, w tym jeden jest baaardzo duży):
tajdzi pisze:czytam uparcie "bekon"
ewkaa pisze:tajdzi pisze:czytam uparcie "bekon"
Akurat do bekonu mu było dalekochociaż jak są tunczyki to moze byc i bekonik
Użytkownicy przeglądający ten dział: Kankan, nfd, PanPawel i 216 gości