Ważne, że kici się przydają , i że je ma ! należy się Łapulce wszystko co najlepsze

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Marzenia11 pisze:Tydzień temu dowiedziałam się, że powinnam wstawic paragony uwiarygodniające, ze pieniądze z bazarków oraz z wpłat osób z forum zostały faktycznie wydane na leczenie, karmę dla kotów wolnozyjących oraz tymczasów i teraz Rudej Łapy. Nie spotkałam się dotąd na forum ze skrupulatnym rozliczaniem każdej złotowki z bazarku, ale oczywiście to zrobię. Potrzebuję na to jednak trochę czasu - chcę rozliczyc każdy miesiąc minionego już roku, a styczeń i początek lutego będzie dla mnie trudny, bo nieuchronnie zbliża się sesja i trzeba się uczyc. Zatem wszystkich darczyńców oraz osoby kupujuące na moich bazarkach proszę o wyrozumiałośc i cierpliwośc.
JolaJ pisze:Skoro ich chciałam to gdzie są?
Dlaczego nie ma rozliczeń do 30 listopada czyli do dnia gdy zakończylam tą chorą znajomość, tylko nagle od grudnia?
To ciekawe...
morelowa pisze:Tak jakby Ci sie kotek poplątał![]()
Dalej ją towarzystwo gnębi?
Marzenia11 pisze:. saszetkę przykryła ulubioną zabawką i wyjadła barfaoniemiałam jak zobaczyłam co ona robi.
morelowa pisze:Marzenia11 pisze:. saszetkę przykryła ulubioną zabawką i wyjadła barfaoniemiałam jak zobaczyłam co ona robi.
![]()
Też bym oniemiała - chyba z zachwytu nad kocią pomysłowością