TYSKIE MRUCZKI XI-Borys zostaje w DS :) Gaja po wypadku :(:(

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon gru 31, 2012 17:23 Re: TYSKIE MRUCZKI XI-Borys zostaje w DS :) Gaja po wypadku

Fibi dostał dzis testosteron .

Szłapek cała noc wymiotował i dostał też dziś leki przeciw wymiotne i w środę znów z nim jadę .

Matyldzia też dziś dostała steryd .

A Gajka ma rujke , myślę nad wózkiem dla niej , bo Bartek sobie radzi , Noemi tez a Gaja sie przewraca i obija sie , myślę o czymś takim jakby chodzik , stabilizator ...

Lara była o 11 i wtedy miałyśmy szczęście bo zrobiła siku , ale i 16.30 już nie było tyle szczęścia , bo strzelali , nie zrobiła ani siku i wpadła znów w panikę mimo iz jest na dużej dawce relanium , jest z nia bardzo źle , wpada wtedy w potężna panikę :(:(:(
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Od: Czw wrz 11, 2008 19:03

Post » Wto sty 01, 2013 0:42 Re: TYSKIE MRUCZKI XI-Borys zostaje w DS :) Gaja po wypadku

wszystkiego najlepszego, zdrowia, kasy i pomyslnych adopcji w Nowym Roku!
Niech ta koncowka 13 na przekor wszystkim przesadnym bedzie szczesliwa!

:piwa:

Kociara82

Od: Czw paź 09, 2008 22:20

Post » Wto sty 01, 2013 0:42 Re: TYSKIE MRUCZKI XI-Borys zostaje w DS :) Gaja po wypadku

Nowa_Sztno pisze:Zdrowia, pomyślności i radości każdego dnia w 2013r. :partygirl: :balony:

Od-Justysiowy Teodor jak zwykle pozdrawia, w swojej ulubionej pozycji
Obrazek

:1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: Teos, ale Ty urosles :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: ale nadal tak samo nieziemsko przystojny :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Kociara82

Post » Wto sty 01, 2013 10:50 Re: TYSKIE MRUCZKI XI-Borys zostaje w DS :) Gaja po wypadku

Witam wszystkich w Nowy Roku :D

Rudolfie, masz dzisiaj "ogłoszenie dnia" na Kociaczku: http://kociaczek.com.pl/index.html
Niech to będzie znak, że będzie to dla ciebie rok zmian; że wreszcie wypatrzy cię jakiś super domek :ok: :ok: :ok:
ObrazekObrazek

"Some people say that cats are sneaky, evil, and cruel. True, and they have many other fine qualities as well."

Nowa_Sztno

Od: Czw sty 26, 2012 16:00

Post » Wto sty 01, 2013 14:24 Re: TYSKIE MRUCZKI XI-Borys zostaje w DS :) Gaja po wypadku

Nowa_Sztno pisze:Witam wszystkich w Nowy Roku :D

Rudolfie, masz dzisiaj "ogłoszenie dnia" na Kociaczku: http://kociaczek.com.pl/index.html
Niech to będzie znak, że będzie to dla ciebie rok zmian; że wreszcie wypatrzy cię jakiś super domek :ok: :ok: :ok:

oby tak wlasnie bylo :piwa: :1luvu: Niech ten rok bedzie dla Ciebie, kotku, szczesliwy :1luvu:

Kociara82

Post » Wto sty 01, 2013 16:37 Re: TYSKIE MRUCZKI XI-Borys zostaje w DS :) Gaja po wypadku

Nowa_Sztno pisze:Witam wszystkich w Nowy Roku :D

Bardzo dziękujemy :1luvu:
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Wto sty 01, 2013 16:53 Re: TYSKIE MRUCZKI XI-Borys zostaje w DS :) Gaja po wypadku

U nas nadal strzelają , Lara na spacerze rano udało sie jej zrobić siku , kupal troszke też , na szczęście zrobiła też troche na legowisko ...
Cała moja praca poszła w zapomnienie , dzis jak zobaczyła faceta w starszym wieku to sie go też bała
Chyba nie bede jej szukać domu , ja nad nia jakoś panuje a jak w potencjalnym domu by było , jak nawet u ludzi których zna potrafi sie zesikać na dywan , to był mały test jak reaguje jak mnie nie ma obok a mnie wtedy nie było ze dwie godz i wtedy jeszcze nie strzelano ...

A z dobrych wieści to Szłapek przestał wymiotować ale i tak do weta jedziemy jutro , Matyldzia tez mniej rzęzi :)
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Wto sty 01, 2013 18:21 Re: TYSKIE MRUCZKI XI-Borys zostaje w DS :) Gaja po wypadku

Dzień dobry w Nowym Roku :lol: :lol:
:ok: :ok: :ok:
Obrazek**Obrazek**"Zdobyć przyjaźń kota nie jest rzeczą łatwą. Nie lokuje on swych uczuć nierozważnie: może zostać Waszym przyjacielem, jeśli jesteście tego godni, ale nigdy waszym niewolnikiem."Théophile Gautier

Petka

Od: Nie cze 22, 2008 23:31

Post » Wto sty 01, 2013 18:35 Re: TYSKIE MRUCZKI XI-Borys zostaje w DS :) Gaja po wypadku

u mnie na osiedlu tez strzelaja jeszcze. W niektorych miastach jest zakaz, wolno tylko i wylacznie w sylwestra i nie wczesniej jak o polnocy.

Larysko, spokojnie, nic ci sie nie stanie, przeciez jestes bezpieczna z Justa. :ok:

Niestety, Justys, obawiam sie tez, ze co do Larysi mozesz miec racje. :roll: To moze byc problem... choc wciaz mam nadzieje, ze jednak nie bedzie... :roll:

Szlapus, Matyldzia :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: moje kochane, dzielne sloneczka :1luvu:

Kociara82

Post » Wto sty 01, 2013 18:52 Re: TYSKIE MRUCZKI XI-Borys zostaje w DS :) Gaja po wypadku

Samych dobrych dni i wielu radości dla Ciebie Justynko, Zwierzaków i Wszystkich, Którzy tu bywają i pomagają.

marivel

Od: Sob mar 21, 2009 12:48

Post » Wto sty 01, 2013 19:37 Re: TYSKIE MRUCZKI XI-Borys zostaje w DS :) Gaja po wypadku

Wszystkiego dobrego w Nowym Roku!!!
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 12 >>

Post » Wto sty 01, 2013 19:43 Re: TYSKIE MRUCZKI XI-Borys zostaje w DS :) Gaja po wypadku

Wszystkiego najlepszego na 2013 :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Mój Sheridan dostał kość na 5 minut przed 24 i był zupełnie cicho :) Pies sąsiadów większe larmo robił cały wieczór.
Jestem dumna z zachowania Shercia :)
"We don't apologize
And that's just the way it is
But we can harmonize
Even if we sound like shit
Don't try to criticize
You bitches better plead the fifth" \\m//
MRRRRAAUUUUUU! :twisted: HELL BLOODY YEAH! :twisted:
"Dark matter. It's not atoms. It's the other stuff." :ryk:

Caragh

Od: Pon sie 03, 2009 23:03

Post » Wto sty 01, 2013 20:11 Re: TYSKIE MRUCZKI XI-Borys zostaje w DS :) Gaja po wypadku

Cioteczki dziekujemy i my też życzymy wszystkiego Naj, Naj, Naj :balony: :birthday:
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Śro sty 02, 2013 8:16 Re: TYSKIE MRUCZKI XI-Borys zostaje w DS :) Gaja po wypadku

Justyś, czy są jakieś świeże zdjęcia chłopaków DD?

Kociara82 - czy mogłabyś zrobić świeże fotki Franka? Potrzebuję na cito :wink:

Ślicznie proooooszęęęęę.... :1luvu:

Mam fotki Ptysia, wkleję je tu później :ok:
ObrazekObrazek

"Some people say that cats are sneaky, evil, and cruel. True, and they have many other fine qualities as well."

Nowa_Sztno

Od: Czw sty 26, 2012 16:00

Post » Śro sty 02, 2013 14:14 Re: TYSKIE MRUCZKI XI-Borys zostaje w DS :) Gaja po wypadku

Nowa_Sztno pisze:Justyś, czy są jakieś świeże zdjęcia chłopaków DD?

Kociara82 - czy mogłabyś zrobić świeże fotki Franka? Potrzebuję na cito :wink:

Ślicznie proooooszęęęęę.... :1luvu:

Mam fotki Ptysia, wkleję je tu później :ok:

Ze zdjęciami braci DD bedzie problem bo koleżanka ma tylko kom i na nich prawie nic nie widać :(
Dexster czuje sie już lepiej i o ile potencjalny DS sie nie wycofał to tam pojedzie , zadzwonię tam , ale martwię sie o Dadiego , on jest czarny a ma czas do ostatniego stycznia , potem musze go zabrać ...

Byłam dziś u weta :

Eryk dostał dwa zastrrzyki na tego paskudnego swierzba ( na koszt Zwierzęcej Arkadii )

Szłapek dostał tez dwa zastrzyki na wątrobe, jest znacznie lepiej :)

A Karolek miał znów obcinane zęby .
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

[poprzednia][następna]