OTW8-Żuk[*]...Dzień jak co dzień...f.92!

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Pon gru 31, 2012 12:02 Re: OTW8-Żuk[*] Wszystkiego dobrego w ten Nowy Rok!

Wszystkiego najlepszego w Nowym Roku!
...Obrazek...Obrazek

kussad

Od: Pt paź 13, 2006 9:59

Post » Pon gru 31, 2012 12:04 Re: OTW8-Żuk[*] Wszystkiego dobrego w ten Nowy Rok!

Wszystkiego najlepszego! :piwa:
Niech ten Nowy będzie lepszy niż ten Stary! ;)

OKI

Od: Śro gru 23, 2009 19:05

Post » Pon gru 31, 2012 16:23 Re: OTW8-Żuk[*] Wszystkiego dobrego w ten Nowy Rok!

Obrazek

Wszystkiego dobrego :P
Ostatnio edytowano Wto sty 01, 2013 21:23 przez alab108, łącznie edytowano 1 raz
Obrazek

alab108

Od: Wto lis 09, 2010 22:35

Post » Pon gru 31, 2012 16:24 Re: OTW8-Żuk[*] Wszystkiego dobrego w ten Nowy Rok!

Dobrego roku
Obrazek
życzą
Frania, Pralcia, Florka, Fasolka i duża
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Od: Czw paź 15, 2009 17:39

Post » Pon gru 31, 2012 16:43 Re: OTW8-Żuk[*] Wszystkiego dobrego w ten Nowy Rok!

Kochana Asiu dla Ciebie i Twojej Rodziny również tej futrzastej , oraz zaglądającym na wątek SZCZĘŚLIWEGO NOWEGO 2013 ROKU
życzy
Ewa z ferajną.

welina

Od: Pon sty 25, 2010 15:17

Post » Pon gru 31, 2012 17:19 Re: OTW8-Żuk[*] Wszystkiego dobrego w ten Nowy Rok!

Szczęśliwego Nowego Roku :)

_ogonek_

Od: Pon cze 07, 2010 8:17

Post » Pon gru 31, 2012 18:37 Re: OTW8-Żuk[*] Wszystkiego dobrego w ten Nowy Rok!

Szczęśliwej kocionudy... bez choróbsk i przykrych niespodzianek...
Tak dużo pieniąchów i samych zdrowych i szczęśliwych kotów...tak abyś te pieniąchy musiała wydawac na brylantowe tipsy i szmaragdowespinki do mankietów dla małżonka.

Radości i zabawy
ObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazek

meksykanka

Od: Wto mar 08, 2011 1:13

Post » Pon gru 31, 2012 19:33 Re: OTW8-Żuk[*] Wszystkiego dobrego w ten Nowy Rok!

Szczęśliwego Nowego Roku! :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Obrazek
Obrazek

hanelka

Od: Nie lut 24, 2008 19:33

Post » Pon gru 31, 2012 19:49 Re: OTW8-Żuk[*] Wszystkiego dobrego w ten Nowy Rok!

Wszystkiego dobrego w Nowym Roku dla Was! :1luvu:
Obrazek

merlok

Od: Wto wrz 20, 2011 23:41

Post » Pon gru 31, 2012 20:07 Re: OTW8-Żuk[*] Wszystkiego dobrego w ten Nowy Rok!

Wszystkiego najlepszego w nadchodzącym roku 2013 :piwa:

_ogonek_

Od: Pon cze 07, 2010 8:17

Post » Wto sty 01, 2013 7:43 Re: OTW8-Żuk[*] Wszystkiego dobrego w ten Nowy Rok!

Dziękujemy za życzenia i sami życzymy tylko dobrych i pogodnych dni w 2013 roku.

U nas dzień jak co dzień.Tylko ilość pustych butelek oraz opakowań po fajerwerkach stojących w każdym miejscu na dworze przypomina nocne szaleństwo.Co prawda zabłąkanych imprezowiczów mało było. Dosypiają, trzeźwieją...To by było na tyle z pierwszego dnia nowego roku. Tyle zmiany,że polazłam później koty nakarmić i prócz Sekutnika wszystkie były.Cieszę się ,że nie wystraszyły strzelaniny. Uzupełniłam w tajemnych miejscach :wink: zapasy suchego i poszłam do domu budzić Samochwałę co by chatę ogarnęła.Dzień jak co dzień.

Nowy rok bez Żuka.Bez Nastki.Bez...Smutny taki dzisiejszy trochę poranek ,pełen refleksji.

To na pewno był rok Żuka.Mimo całego wysiłku by uczucie nasze do kotów "uczciwie" podzielić nie można ukryć tego faktu.Mały Cholernik zdominował swoją obecnością każdy nasz dzień.Zawładnął sercem i duszą. Tak trudno było Go kochać bez lęku i obaw.Tak trudno było tulić Małego Śmierdziela wiedząc,że kolejny dzień może przynieść ból i porażkę. Ciągle się zastanawiam czy dobrze robiliśmy walcząc o Małego. Wiem, pisałam to nie raz. To są pytania bez odpowiedzi. Było, minęło. Ale Żuniek był taki szczęśliwy, pogodny...Tak kochał życie. Był, kochał...takie słowa bolą.
Patrzyłam wczoraj w niebo i myślałam czy On widzi to co my.Czy One wszystkie , nasi kochani ,są obok niego i patrzą na nas.Sentymentalna blondynka odzywa się we mnie.Chcę i wierzę w takie opowieści, bajania i insze sprawy.
No prawie wierzę we wszystko. W królewicza na białym koniu co pojawia się z Dobrej Strony Mocy z pełnym wozem żarcia i żwiru dla kotów trudno mi uwierzyć.

Pierwszy rok bez Żuka.Ale nie ostatni.
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 12 >>

Post » Wto sty 01, 2013 12:58 Re: OTW8-Żuk[*] Wszystkiego dobrego w ten Nowy Rok!

Witaj Asiu w Nowym Roku :D
Życzę Tobie i całej Rodzince lepszego roku!
Żeby był spokojniejszy i bardziej radosny :1luvu:

Hania66

Od: Pt mar 10, 2006 17:20

Post » Wto sty 01, 2013 13:33 Re: OTW8-Żuk[*] Wszystkiego dobrego w ten Nowy Rok!

Asiu dobrze zrobiłaś ratując go za wszelką cenę. To dzięki Tobie, Wam Żuczek poznał słoneczko, pierwszy śnieg i pierwsze zielone listki na drzewie. To dzięki Wam wygrzewał swoje czarne futerko w pierwszych promyczkach wiosennego słońca.
To dzięki Wam poznał miłość człowieka. Żuczek był, jest kochany przez Was fizycznie i przez nas- wirtualnie.
Dobro raz dane, wraca z podwójną siłą.
Kacperku[*]przepraszam Cię za to, co musiałam Ci dziś zrobić. Dziękuję Ci za 16,5 roku bycia razem.
05-1995-27-12-2011.:( :(
Rysio-16-02-2013 [*] :( :( Przecinak-Synuś-13-12-2016[*] :( :(
ObrazekObrazek

Hieny na pokład.
Dążymy do szczęścia, nie zadeptując trawników innym.
“Człowiek, który nie ma się czego bać, to człowiek, który nie ma czego kochać.”

meg11

Od: Wto sty 11, 2011 15:22

Post » Wto sty 01, 2013 20:47 Re: OTW8-Żuk[*] Wszystkiego dobrego w ten Nowy Rok!

meg11 pisze:Asiu dobrze zrobiłaś ratując go za wszelką cenę. To dzięki Tobie, Wam Żuczek poznał słoneczko, pierwszy śnieg i pierwsze zielone listki na drzewie. To dzięki Wam wygrzewał swoje czarne futerko w pierwszych promyczkach wiosennego słońca.
To dzięki Wam poznał miłość człowieka. Żuczek był, jest kochany przez Was fizycznie i przez nas- wirtualnie.

Nigdy nie żałowaliśmy,że ratowaliśmy Żunia.Często jednak nachodziły nas wątpliwości czy mamy prawo narażać kota na życie jeśli to życie było z góry skazane na utracenie.To była trudna miłość.Skazana z góry na ból i przegraną.I co tu kryć mimo tęsknoty odczuwamy ulgę,że już po wszystkim. Czy zrobiłam bym to jeszcze raz mimo wiedzy o strachu i jaki to ciężar?Mam nadzieję,że TAK.
Cieszę się,że taka mała gadzina :wink: jak Żuniek zostawił tyle na tym padole.Mam nadzieję,że On wie jak był kochany.

Dziś marnie marny dzień.Pełen lenistwa i pod sypiania. Koty zbiorczo zaległy w wyrze. Misiek musi iść do weta bo oczko nadal ma marne.Tak mi się wydaje.Bo mając chwilkę wolnego mogłam mu w oczydła głęboko spojrzeć i lewe nie podoba mi się. Gerberki dopiero co zakupione szybko zostały spożyte.Malce szybko doceniły Gerberki. Jeśli coś nie pochodzi z naszego talerza to nie nadaje się do jedzenia.Chyba że to Gerberek.
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 12 >>

Post » Wto sty 01, 2013 20:55 Re: OTW8-Żuk[*] Wszystkiego dobrego w ten Nowy Rok!

Miłość każda jest trudna. Gdyby była łatwa, nie byłaby miłością, co najwyżej zakochaniem.
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Od: Czw paź 15, 2009 17:39

[poprzednia][następna]