Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
viris pisze:A to oni są do adopcji również oddzielnie? Bo jeśli tak to szkoda tego wyróżnionego ogłoszenia, bo o tym ani słowa w nim. A w pojedynkę zawsze mają większą szansę...
JaEwka pisze:Czy chłopaki będą przed adopcją wykastrowane?
sroka7 pisze:W sprawie czarnuszków niestety cisza, nikt nie che czarnego dwupaczku ( a jest wybitnie kochany) ani nawet pojedynczo nie ma chętnych, choć im więcej widzę chłopaków po powrocie od koleżanki, tym bardziej szkoda mi ich rozdzielać...
W sobotę czarnuszki zostali wykastrowani - całkiem nieźle znieśli cały proceder. Zabrałam ich do domu jeszcze śpiących, ułożyłam ich w pokoju i dosłownie na chwilę wyszłam z pomieszczenia, a Dezerter jeszcze "pijany" przyczlapał za mną i się zaczął tulić, a chwilę później Miki to samo![]()
Koniec końców wyszło tak, że wszyscy troje zasnęliśmy pod kołdrą, bo oni osłabieni po zabiegu, a mnie przeziębienie brało. A oni tak cudnie się tulili! aż szkoda takie słodziaki oddawać, a nikt nawet o nich nie pyta![]()
Finansowo też podupadam, bo jednak 5 mies ciągłego tymczasowania ciągnie po kieszeni...
sroka7 pisze:W piątek dzwoniła też Pani o kotka do domku z innym kotkiem i 2 bliźniaczkami 4-letnimi, niestety ja z powodów rodzinnych nie mogłam Mikiego w ten weekend im zaprezentować, więc zaproponowałam Pani kiciusia złapanego na mojej ulicy (teraz już byłej, bo kotek z wrocka) kilka bram dalej - kocurka Papiego od Magdy424 (kotek kochany i "testowany" jeśli chodzi o obecność dzieci), wszystko fajnie się ułożyło i Papi znalazł domek![]()
JaEwka pisze:o no to super wiadomości, że Dezerter w swoim domkuOby teraz Miki znalazł swoich dużych
Czy przelew dotarł??
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, Google [Bot], puszatek i 199 gości