"Syberyjski" atak frontalny - nowe zdjęcia!

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Nie gru 30, 2012 21:54 Re: Szaleństwa ciąg dalszy czyli 12 Norwegów........

8O Jeżuuuu , persy , norwegi - same nacje, ruskie też będą ? 8O

a poważnie to zaznaczam...
Z lęku przed rusycyzmem wielu naszych braci, nie mówi „kot się czai”, lecz „kot się herbaci” ---- Jan Sztaudynger
Obrazek...ObrazekA tu znajdziesz nasz koci wątek: http://tiny.pl/hk6cq

Monika_Krk

Od: Wto lis 27, 2012 12:51

Post » Nie gru 30, 2012 21:58 Re: Szaleństwa ciąg dalszy czyli 12 Norwegów........

O matko, jakie cuda 8O
Norweg to moje marzenie...
Ale czwarty kot przy jedynaczce Miki nie wchodzi w grę :(

Finansowo jestem pod kreską :( ale zrobię jutro jakiś bazarek chociaż

Przepiękne wzystkie
Karmel['] Taurus['] Miki [']Andzia [']
http://kotylion.pl/
https://www.facebook.com/kotylion.viva

Duszek686

Od: Sob kwi 25, 2009 22:42

Post » Nie gru 30, 2012 21:58 Re: Szaleństwa ciąg dalszy czyli 12 Norwegów........

Te norwegi są chyba jakieś ruskie,ale w sumie to głowy nie dam.Może ukraińskie?
Jeśli potrzebujesz jeszcze jakiejś nacji, to... :mrgreen:

kotkins

Od: Pt mar 25, 2011 22:39

Post » Nie gru 30, 2012 22:19 Re: Szaleństwa ciąg dalszy czyli 12 Norwegów........

Dziewczyny szukacie dla nich DT, czy już domów docelowych?

Marlena:)

Od: Sob lis 18, 2006 20:32

Post » Nie gru 30, 2012 22:22 Re: Szaleństwa ciąg dalszy czyli 12 Norwegów........

Mogą być i ukraińskie, tam takie po piwnicach biegają , serio.
Obrazek

cypisek

Od: Czw lut 26, 2009 18:44

Post » Nie gru 30, 2012 22:22 Re: Szaleństwa ciąg dalszy czyli 12 Norwegów........

Marlena:) pisze:Dziewczyny szukacie dla nich DT, czy już domów docelowych?

Neigh pisze:Koty szukają DS. Nie szukają ( co podkreślam DT ). DT mają zapewnione i nie ma sensu ich przerzucac z miejsca na miejsce. Koty są przepiękne:-) Dwa mają już propozycje DS. Tradycyjnie domy z zabezpieczonymi oknami ( bezwarunkowo! ), umiarkowanie zakocone.

Nasze kocie historie
ObrazekObrazek

Ludzie, którzy nie lubią kotów, widocznie jeszcze nie spotkali tego właściwego.
Deborah A. Edwards

Bedetka

Od: Pt wrz 21, 2012 6:51

Post » Nie gru 30, 2012 22:23 Re: Szaleństwa ciąg dalszy czyli 12 Norwegów........

Ten niebieskawy może być mixem brytka chyba - jakby wam nacji jeszcze się chciało :ok: .
“To co robimy dla nas, umiera wraz z nami. To co robimy dla innych i dla świata zostaje po nas i jest nieśmiertelne.” -A. Pine
nasz wątek: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=159694

Alienor

Od: Pt mar 19, 2010 14:48

Post » Nie gru 30, 2012 22:38 Re: Szaleństwa ciąg dalszy czyli 12 Norwegów........

alma_uk pisze:jak widze one juz raczej po tunningu i raczej czekaja tylko na ds? czy dt tez na gwalt potrzebny? ktores leczenia wymaga? jak napisalam na watku o persach z meliny, nie moge pomoc jako dt czy ds, bo mam juz swoje 2 koty i to jest maks przy utrzymaniu na stale w moim domu kotow- finanse po prostu na tyle mi pozwalaja. ale jesli potrzeba, doloze sie do leczenia(ten wpis akurat neigh olala :evil: . persow czy norwegow. nieduzo moge, ale zawsze kazda zlotowka na wage zlota.

ps. gdybym mogla to o dwa juz bym sie bila 8) takie dlugowlose to moja fascynacja.

Oj tam oj tam zaraz olała:-) nie olała...........kasa wiadomo, że się przyda. Przelewy na Fundację Koci Świat z dopiskiem na kogo:-)

Edit: aaa już Ci odpowiedzieli. Powtórzę jeszcze raz.....wczoraj spędziłam za kołkiem hmm noo duuuużo czasu. Ode mnie do nasielska......z Nasielska na Pragę do Wawy, z Pragi do Weta..........od Weta do Nasielska.........z Nasielska do mnie. Potem 2 butelki wina. A miało być tak pięknie........pierwszy moj wolny weekend od miesięcy, Kotkins miał wpaść na ploty. W planach była wizyta u Kasi i Norwegów.......

TOMASZEK - jest absolutnie boski. Wszystkie teksty na temat bicia kotów i łapania w podbierak to są ohydne pomówienia........To jest kot w moim typie. Mam słabość do świrów i bandytów.

Jakby się ktoś pytał, to ja mam do oddania ragdollkę 10 miesięczną, cały czas 2 angory tureckie i nie dam głowy czy dalej Cornisha.......Ale mogę sprawdzić.

Ktoś poddawał w wątpliwość norwegowatość "czarnej" niesłusznie. Wygląda całkiem fachowo, generalnie do zdjęcia są totalnie do d........( wybacz szczerość Kasia:-) ). Ja je widziałam na żywca, to wiem.......

Łasica też jej ujmujący........

Tri jest obrzydliwie urocza.......dzizas słodka jak landrynka bleeeeeeeeee
Ostatnio edytowano Nie gru 30, 2012 22:48 przez Neigh, łącznie edytowano 1 raz
Ci którzy nie lubią kotów w poprzednim wcieleniu musieli być myszami......

Obrazek

"Nigdy nie dyskutuj z idiotą - sprowadzi Cię do swojego poziomu, a następnie pokona doświadczeniem"

Neigh

Od: Pt lis 16, 2007 17:10

Post » Nie gru 30, 2012 22:45 Re: Szaleństwa ciąg dalszy czyli 12 Norwegów........

..i od kogo!

Się odmeldowuję.
Pojechalam w 24 giodziny trasę Poznań-Warszawa razy dwa, odwiedziłam Największą Atrakcję Stolycy: meline na Pradze, Zamiatałam podłogę w gabienecie wetrynaryjnym i gryzłam się (ale nie na powaznie) z terierem weterynarza.Wypiłam z Neigh i jej TŻ-tem wino, mało co spałam , bo neighowy Teoś na mnie paczył.
Zasłużyłam na trochę snu!

Hmmm...ktoś pełni dyżur nocny?

kotkins

Post » Nie gru 30, 2012 22:50 Re: Szaleństwa ciąg dalszy czyli 12 Norwegów........

kotkins pisze:..i od kogo!

Się odmeldowuję.
Pojechalam w 24 giodziny trasę Poznań-Warszawa razy dwa, odwiedziłam Największą Atrakcję Stolycy: meline na Pradze, Zamiatałam podłogę w gabienecie wetrynaryjnym i gryzłam się (ale nie na powaznie) z terierem weterynarza.Wypiłam z Neigh i jej TŻ-tem wino, mało co spałam , bo neighowy Teoś na mnie paczył.

Ja chwilke posiedzę. Spać nie mogę bo Maks sie drze.........nie wiem co go dziś opętało........Jutro na szczeście nie pracuję. Znaczy pracuję.....w domu.

Aaaa bym zapomniała - ze bardzo chciałam wjechać wprost od Kasi do rowu.........ale mi się nie udało. Serio dzień był pełen przygód.

Obrazek

"Nigdy nie dyskutuj z idiotą - sprowadzi Cię do swojego poziomu, a następnie pokona doświadczeniem"

Neigh

Post » Nie gru 30, 2012 22:50 Re: Szaleństwa ciąg dalszy czyli 12 Norwegów........

Ja rezygnuję na wstępie z dyżuru nocnego :evil:
Zrobiłyśmy dzisiaj z pomocą chłopa mego kopyta pięciu koniom, przy okazji, całkiem gratis zaliczyłam kopa od Orzeszka.
Siedząc na ziemi, z rosnącym sińcem na udzie i licząc gwiazdki, przez chwilę pożałowałam że nie został kabanosem.
Po za tym, nie chwaląc się rzecz jasna obrabiam właśnie piękne nowe zdjęcia norwegów dzisiaj zrobione :)
Obrazek

koci-swiat

Od: Śro mar 23, 2005 18:57

Post » Nie gru 30, 2012 22:53 Re: Szaleństwa ciąg dalszy czyli 12 Norwegów........

Neigh pisze:
kotkins pisze:..i od kogo!

Się odmeldowuję.

Ja chwilke posiedzę. Spać nie mogę bo Maks sie drze.........nie wiem co go dziś opętało........Jutro na szczeście nie pracuję. Znaczy pracuję.....w domu.

Aaaa bym zapomniała - ze bardzo chciałam wjechać wprost od Kasi do rowu.........ale mi się nie udało. Serio dzień był pełen przygód.

Maksio tęskni za ciociom!! :mrgreen:

kotkins

Post » Nie gru 30, 2012 22:53 Re: Szaleństwa ciąg dalszy czyli 12 Norwegów........

koci-swiat pisze:Ja rezygnuję na wstępie z dyżuru nocnego :evil:
Zrobiłyśmy dzisiaj z pomocą chłopa mego kopyta pięciu koniom, przy okazji, całkiem gratis zaliczyłam kopa od Orzeszka.
Siedząc na ziemi, z rosnącym sińcem na udzie i licząc gwiazdki, przez chwilę pożałowałam że nie został kabanosem.
Po za tym, nie chwaląc się rzecz jasna obrabiam właśnie piękne nowe zdjęcia norwegów dzisiaj zrobione :)

Orzeszek to ten, co się Kotkins szykuje na nim jezdzić latem? Mnie się najbardziej podoba to ciężkie kosmate . Aaaaaa i zgłaszam protest i reklamację - nie widziałam kozy. I racz do mnie jutro zadzwonić co? Bo mam BWP ( bardzo ważne pytanie )

Obrazek

Neigh

Post » Nie gru 30, 2012 22:56 Re: Szaleństwa ciąg dalszy czyli 12 Norwegów........

Orzeszek też ciężki i kosmaty. Idealny do jazdy, szczególnie jak ktoś lubi wyzwania. Ja się na nim, a raczej z niego dorobiłam wstrząsu mózgu.
Dlaczego mam dzwonić jutro? Jutro będzie dopiero za godzinę....nie mogę teraz?

Neigh pisze:
koci-swiat pisze:Ja rezygnuję na wstępie z dyżuru nocnego :evil:

Orzeszek to ten, co się Kotkins szykuje na nim jezdzić latem? Mnie się najbardziej podoba to ciężkie kosmate . Aaaaaa i zgłaszam protest i reklamację - nie widziałam kozy. I racz do mnie jutro zadzwonić co? Bo mam BWP ( bardzo ważne pytanie )
Obrazek

koci-swiat

Od: Śro mar 23, 2005 18:57

Post » Nie gru 30, 2012 23:34 Re: Szaleństwa ciąg dalszy czyli 12 Norwegów........

Witam,
wspieram jak moge rozne fundacje i kociaki, bo to moja milosc. Was tez juz wsparlam, poprzez paypal na persiaki i norwegi. mam nadzieje, ze szybko dojda. sledze posty, udostepniam i prosze znajomych o pomoc na fb.
zobaczylam, info, ze szuka domu radgolka i angory tureckie? naprawde?

Neigh pisze:
alma_uk pisze:jak widze one juz raczej po tunningu i raczej czekaja tylko na ds? czy dt tez na gwalt potrzebny? ktores leczenia wymaga? jak napisalam na watku o persach z meliny, nie moge pomoc jako dt czy ds, bo mam juz swoje 2 koty i to jest maks przy utrzymaniu na stale w moim domu kotow- finanse po prostu na tyle mi pozwalaja. ale jesli potrzeba, doloze sie do leczenia(ten wpis akurat neigh olala :evil: . persow czy norwegow. nieduzo moge, ale zawsze kazda zlotowka na wage zlota.

ps. gdybym mogla to o dwa juz bym sie bila 8) takie dlugowlose to moja fascynacja.

Oj tam oj tam zaraz olała:-) nie olała...........kasa wiadomo, że się przyda. Przelewy na Fundację Koci Świat z dopiskiem na kogo:-)

Edit: aaa już Ci odpowiedzieli. Powtórzę jeszcze raz.....wczoraj spędziłam za kołkiem hmm noo duuuużo czasu. Ode mnie do nasielska......z Nasielska na Pragę do Wawy, z Pragi do Weta..........od Weta do Nasielska.........z Nasielska do mnie. Potem 2 butelki wina. A miało być tak pięknie........pierwszy moj wolny weekend od miesięcy, Kotkins miał wpaść na ploty. W planach była wizyta u Kasi i Norwegów.......

TOMASZEK - jest absolutnie boski. Wszystkie teksty na temat bicia kotów i łapania w podbierak to są ohydne pomówienia........To jest kot w moim typie. Mam słabość do świrów i bandytów.

Jakby się ktoś pytał, to ja mam do oddania ragdollkę 10 miesięczną, cały czas 2 angory tureckie i nie dam głowy czy dalej Cornisha.......Ale mogę sprawdzić.

Ktoś poddawał w wątpliwość norwegowatość "czarnej" niesłusznie. Wygląda całkiem fachowo, generalnie do zdjęcia są totalnie do d........( wybacz szczerość Kasia:-) ). Ja je widziałam na żywca, to wiem.......

Łasica też jej ujmujący........

Tri jest obrzydliwie urocza.......dzizas słodka jak landrynka bleeeeeeeeee

merryjm

Od: Śro lis 21, 2007 13:54

[poprzednia][następna]