Bohun,dymny długowłosy.Transport St.Wola- Kraków potrzebny!

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Pt gru 21, 2012 18:44 Re: Bohun,dymny długowłosy.Transport St.Wola- Kraków potrzeb

Bohun lubi spać w łóżku
Obrazek
Nowy bazarek viewtopic.php?f=20&t=217527 Zapraszam

ewar

Od: Wto lis 06, 2007 20:17

Post » Sob gru 22, 2012 11:12 Re: Bohun,dymny długowłosy.Transport St.Wola- Kraków potrzeb

To jest też historia z gatunku "Nie do wiary" . Z kota co to się bał wszystkiego, zrobić zabawową przylepkę.
ewar jesteś cudotwórcą , bo przy takim kocie jak się robi jeden błąd, to się cofa cztery kroki.
A tu proszę , Bohun jaki jest teraz.
I to się działo z nim, wcale nie w jakimś długim czasie.
Piękny kot z niego, może w oknie siedzieć i robić za reklamę i wizytówkę marki "Ewar".
Twoje dzieło :ok:
Z lęku przed rusycyzmem wielu naszych braci, nie mówi „kot się czai”, lecz „kot się herbaci” ---- Jan Sztaudynger
Obrazek...ObrazekA tu znajdziesz nasz koci wątek: http://tiny.pl/hk6cq

Monika_Krk

Od: Wto lis 27, 2012 12:51

Post » Sob gru 22, 2012 14:30 Re: Bohun,dymny długowłosy.Transport St.Wola- Kraków potrzeb

To jest nieskromne, ale Bohun jest moim największym sukcesem, trwało to jednak długo i naprawdę miałam chwile zwątpienia.Do tego stopnia, że w grę wchodziła eutanazja.Tak, tak było.Kot odmawiał bowiem jedzenia i picia, był w totalnej depresji, ten jego strach był nie do opanowania.Przecież on ze strachu robił siusiu i kupkę pod siebie :cry: Naprawdę płakałam ze szczęścia, kiedy przy mnie wstał na cztery nóżki, a nie kulił się w kącie.Agresywny nie był nigdy, to przyznaję.Pomógł mi jednak najbardziej Czaruś, za co będę mu zawsze wdzięczna.

ewar

Post » Sob gru 22, 2012 16:27 Re: Bohun,dymny długowłosy.Transport St.Wola- Kraków potrzeb

Ewuniu, szczescie Bohuna jest dla Ciebie najwieksza nagroda :) a jego historia to dowod na to ze milosc czyni cuda :1luvu:
Obrazek

Goyka

Od: Pt mar 14, 2008 10:47

Post » Nie gru 23, 2012 10:04 Re: Bohun,dymny długowłosy.Transport St.Wola- Kraków potrzeb

Obrazek

ewar - zostawię Ci Tutaj piękną pocztówkę, nie ode mnie, od aniołków Bohuna, kazały przekazać.

Ode mnie dla Ciebie, życzenia zostawiłam na moim wątku
:ok:
Z lęku przed rusycyzmem wielu naszych braci, nie mówi „kot się czai”, lecz „kot się herbaci” ---- Jan Sztaudynger

Monika_Krk

Post » Śro gru 26, 2012 6:41 Re: Bohun,dymny długowłosy.Transport St.Wola- Kraków potrzeb

Bardzo dziękuję :1luvu: Nie było mnie w domu, nie miałam dostępu do netu, dopiero teraz mogę życzyć Wesołych Świąt i Szczęśliwego Nowego Roku wszystkim odwiedzającym wątek.
Okazuje się, że Bohun jest kotem Chantilly 8O Zobaczcie http://www.youtube.com/watch?v=KnlbxRJU ... r_embedded

ewar

Post » Śro gru 26, 2012 9:57 Re: Bohun,dymny długowłosy.Transport St.Wola- Kraków potrzeb

8O

Kurcze pieczone, kubek w kubek.
Tutaj wklejam link do obrazków w google, gdzie są różnej maści Chantilly Koty :
https://www.google.pl/search?q=chantill ... 66&bih=605

Heca, normalnie :!:
Bohun :mrgreen: krewni Ci się znaleźli :ok: basałyku.

Monika_Krk

Post » Czw gru 27, 2012 6:17 Re: Bohun,dymny długowłosy.Transport St.Wola- Kraków potrzeb

:ryk: Moja siostra oglądała program na Animal Planet i zobaczyła ....Bohuna :ryk: Zaraz do mnie zadzwoniła.Zupełnie nie znam się na rasach kotów, nie umiem fachowo określać umaszczenia, mam zawsze same kundelki.Okazuje się, że niektóre z nich musiały mieć arystokratycznych przodków.Człowiek uczy się przez całe życie.
Monika, dzięki za link :1luvu:

ewar

Post » Nie gru 30, 2012 21:48 Re: Bohun,dymny długowłosy.Transport St.Wola- Kraków potrzeb

Bohunku, transportu życzę w tym czasie poświąteczno-noworocznym :ok:

meg1

Od: Śro cze 29, 2011 0:37

Post » Pon gru 31, 2012 12:04 Re: Bohun,dymny długowłosy.Transport St.Wola- Kraków potrzeb

Pojedziemy.Pani ma teraz zawrót głowy z powodów rodzinnych i nawet jej to pasuje, że wyjazd się nieco opóźnia.

ewar

Post » Czw sty 03, 2013 9:04 Re: Bohun,dymny długowłosy.Transport St.Wola- Kraków potrzeb

ewar pisze:Bohun lubi spać w łóżku
Obrazek

jaki puchaty :1luvu:

aleksandrowa

Od: Czw sty 19, 2012 19:37

Post » Czw sty 03, 2013 10:56 Re: Bohun,dymny długowłosy.Transport St.Wola- Kraków potrzeb

On jest naprawdę piękny.P.Iza była wczoraj, stwierdziła, że zdjęcia w ogóle nie oddają jego urody.

ewar

Post » Czw sty 03, 2013 11:44 Re: Bohun,dymny długowłosy.Transport St.Wola- Kraków potrzeb

Potwierdzam, to naprawdę piękny kocur. Nic, tylko się zakochać :1luvu:

gogi_j

Od: Pt lis 14, 2008 23:25

Post » Czw sty 03, 2013 12:49 Re: Bohun,dymny długowłosy.Transport St.Wola- Kraków potrzeb

Według mnie Bohun jest baaardzo fotogeniczny, no ale...
skoro twierdzicie że piękny, może być jeszcze piękniejszy...
nie będę się spierać :D

Monika_Krk

Post » Śro sty 09, 2013 7:46 Re: Bohun,dymny długowłosy.Transport St.Wola- Kraków potrzeb

Bohun jest naprawdę zjawiskowej urody kotem.Wszyscy, którzy go widzieli w realu zachwycają się nim.Ja go kocham jednak za jego charakter.Kraina łagodności, to określenie do niego pasuje.Bardzo potrzebuje czułości, przytulania, ale nadal sam na kolana nie wskoczy. Wskakuje jednak wieczorem na blat w kuchni, kiedy przygotowuję kolację, czyli kroję mięsko i wtedy barankuje, "całuje" mnie, no jest przesłodki.
Koty dostały dwie nowe zabawki, taką dużą piszczącą mysz na gumce i piłeczki na gumce z dzwoneczkami.Bohun jest zachwycony, bawi się cały czas, a ja gapię się na niego, bo to uroczy widok.Wczoraj chyba godzinę pacał łapką piłeczki, skakał, polował na nie.Pozostałe koty jakby zainteresowane mniej.
P.Iza parę dni temu była u mnie i przyznała, że jakoś u mnie nie widać bardzo, ze mam aż tyle kotów.No tak, są dość spokojne, położą się na parapetach, któreś w kocim domku i trzeba się porozglądać, żeby je znaleźć :mrgreen: A mieszkanie nie jest duże.
Mam tylko zdjęcia, żałuję, że nie umiem wklejać filmików, Bohun mógłby dostać kociego Oskara, nie miałam jeszcze kota, który tak pięknie by się bawił, emanuje z niego radość.
Obrazek Obrazek Obrazek

ewar

[poprzednia][następna]