OTW8-Żuk[*]...Dzień jak co dzień...f.92!

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Sob gru 29, 2012 20:19 Re: OTW8-Żuk[*]Nowe f.s.4.Nie strzelaj w niebo w Nowy Rok!

iwona66 pisze:W kwesti kotów to mogę być Frajerem :mrgreen:
ale w innych to się ne dam :mrgreen:
I miło znać takich Frajerów z Otwocka i reszty kraju :mrgreen:

A pozdrawiam i również miło :)
Frajer z dolnego śl :1luvu:

PS. Ja założę jeszcze grupę psio-frajerów, bo tu pasuję jeszcze bardziej, ktoś chętny również? :mrgreen:

_ogonek_

Od: Pon cze 07, 2010 8:17

Post » Sob gru 29, 2012 20:41 Re: OTW8-Żuk[*]Nowe f.s.4.Nie strzelaj w niebo w Nowy Rok!

Asiny neon jest nie tylko twarzowy, ale i bardzo sławny.
W którejś części wątku było o nim głośno :mrgreen:

Ja jestem frajer po całości, ale tak brzydki, że i bez neona strach... :mrgreen:
Obrazek

hanelka

Od: Nie lut 24, 2008 19:33

Post » Sob gru 29, 2012 22:54 Re: OTW8-Żuk[*]Nowe f.s.4.Nie strzelaj w niebo w Nowy Rok!

ASK@ pisze:
Agneska pisze:Czytanie czytaniem, ale sama nie raz widzialam w realu Askowy neon. Twarzowo Ci. :)

ładnemu we wszystkim ładnie. :lol:
To też już pisałam ale z przyjemnością powtórzę. Nie uznaję migania się od pochwał urodowych.Co dzień lustro mi to potwierdza. :mrgreen:

:ryk: :ryk: :ryk:
[/url]ObrazekObrazekObrazek

horacy 7

Od: Śro cze 02, 2010 16:01

Post » Sob gru 29, 2012 22:57 Re: OTW8-Żuk[*]Nowe f.s.4.Nie strzelaj w niebo w Nowy Rok!

Przynajmniej tyle, że sterylizowana. Tyle i aż, chciałam zauważyć.
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Od: Czw paź 15, 2009 17:39

Post » Nie gru 30, 2012 8:07 Re: OTW8-Żuk[*]Nowe f.s.4.Nie strzelaj w niebo w Nowy Rok!

Obrazek
wspaniałego Sylwestra i cudownego Nowego Roku :piwa:
Obrazek
ObrazekObrazek
Fiodorek <3 [*]19.11.2014

zuzzik

Od: Wto mar 16, 2010 17:04

Post » Nie gru 30, 2012 11:02 Re: OTW8-Żuk[*]Nowe f.s.4.Nie strzelaj w niebo w Nowy Rok!

Dzięki Zuza :1luvu: . Niech wszystko się spełni.

Wstałam dziś dwoma obrażonymi nogami i świat jest mocno be.Wszystko mnie drażni i denerwuje.Taki mój dzisiejszy urok co mnie samą przeraża.Koty małpują po całości demolując to co jeszcze jako tako się trzyma.A ja ledwo nerwy na wodzy trzymam.Dwunogom się dostało.Już.
Muszę zabrać się za szukanie piecyka gazowego bo gazownik na tym postawił definitywnie krzyżyk.Muszę ale nie chcem. Więc podwójna trudność.Ale na obecnym daleko nie pojedziemy. Dobry skutek zapalający ma walenie w rurę. :twisted: O 4 rano szczególnie fajne odgłosy co po bloku wszystkich informują,że oczęta otwarłam i działam. :mrgreen: Dranie niech nie wylegują się i niech wiedzą,że czuwam. :mrgreen:
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 12 >>

Post » Nie gru 30, 2012 11:10 Re: OTW8-Żuk[*]Nowe f.s.4.Nie strzelaj w niebo w Nowy Rok!

U nas już od kilku dni strzelają. :? Święta obyły się bez fajerwerków ale teraz szaleją.Ptaki i koty wypłoszone.
Dziś spotkałam przy Figurce rude coś.Miauczące i bojące.Chyba to samo co kilka dni temu.Dałam saszetkę pod czujnym okiem wyglądającym zza firanki w pobliskim oknie. Coś mnie babon ostatnio pilnuje bo widzę ją tak rano jak miga bystrymi oczętami.Może podejrzewa mnie o systematyczne wyjmowanie dykty z piwnicznego okienka :wink: pod którym masa kocich śladów jest.

Rude poczekało aż odejdę na mocno bezpieczną odległość i dopiero pożarło co dostało.Oczy kota nie widziały bo za winklem był.
Obrazek

ASK@

Post » Nie gru 30, 2012 11:13 Re: OTW8-Żuk[*]Nowe f.s.4.Nie strzelaj w niebo w Nowy Rok!

Frajerka z Zagłębia pozdrawia Cię w równie wybuchowym nastroju. Co prawda nie mam piecyka, ale za to muszem a nie chcem poprawić pewną kwestię hydrauliczną w mej łazience. A dla pełni szczęścia 4,7 kg kota zleciało na mnie pazurami do przodu w środku nocy, w związku z czym mam gustowną szramę na większej części czoła :evil: :evil: .Nie mam dwunogich pod ręką więc się temu czworołapemu nieszczęściu oberwało. Starałam się warczeć cicho, więc chyba sąsiedzi nie ucierpieli.
“To co robimy dla nas, umiera wraz z nami. To co robimy dla innych i dla świata zostaje po nas i jest nieśmiertelne.” -A. Pine
nasz wątek: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=159694

Alienor

Od: Pt mar 19, 2010 14:48

Post » Nie gru 30, 2012 11:58 Re: OTW8-Żuk[*]Nowe f.s.4.Nie strzelaj w niebo w Nowy Rok!

Powinien być watek Wsparcie Poszkodowanych Inaczej :mrgreen: Ja ,Oki ,Ty i wiele wiele innych osób miało by co pisac
Obrazek

ASK@

Post » Nie gru 30, 2012 12:03 Re: OTW8-Żuk[*]Nowe f.s.4.Nie strzelaj w niebo w Nowy Rok!

Założyć? :mrgreen:
Dzień dobry :D

OKI

Od: Śro gru 23, 2009 19:05

Post » Nie gru 30, 2012 12:29 Re: OTW8-Żuk[*]Nowe f.s.4.Nie strzelaj w niebo w Nowy Rok!

OKI pisze:Założyć? :mrgreen:

pewnie
Obrazek

ASK@

Post » Nie gru 30, 2012 13:37 Re: OTW8-Żuk[*]Nowe f.s.4.Nie strzelaj w niebo w Nowy Rok!

ASK@ pisze:
OKI pisze:Założyć? :mrgreen:

pewnie

Prosz... viewtopic.php?f=8&t=149458

OKI

Post » Nie gru 30, 2012 17:35 Re: OTW8-Żuk[*]Nowe f.s.4.Nie strzelaj w niebo w Nowy Rok!

Już się wpisałam ze swoim ostatnim numerem :roll: Jeśli można to tak nazwać.

Niedziela minęła nie wiadomo kiedy. Jutro do pracy.A potem to już tylko lepiej będzie...chyba.
Obrazek

ASK@

Post » Nie gru 30, 2012 17:48 Re: OTW8-Żuk[*]Nowe f.s.4.Nie strzelaj w niebo w Nowy Rok!

Musi być lepiej :ok:

OKI

Post » Pon gru 31, 2012 6:50 Re: OTW8-Żuk[*]Nowe f.s.4.Nie strzelaj w niebo w Nowy Rok!

Kochani, z okazji Nowego Roku składamy Wam życzenia wszystkiego naj, naj, najlepszego.
Niech ten rok będzie lepszy i zasobniejszy ale tylko w dobra dobre.
Pieniążkami niech sypnie i na zdrowiu nie oszczędza.
Niech koty znajdują dobre domy.A bied będzie mniej na naszej drodze.

Chciałam Wam w imieniu moim, mojej Rodziny i kociastych serdecznie podziękować za Waszą obecność w naszym życiu.
Wiem, powtarzam się ale jesteśmy Wam na prawdę bardzo wdzięczni. :1luvu:
Bez Was nie dalibyśmy rady ciągnąć koty za ogon ku lepszemu. :wink:

Osobiście jestem mocno wdzięczna za czytanie moich bazgrołów gdzie gubione są nagminnie literki :wink:
Dziękujemy za wsparcie, przyjaźń,za dobre słowo...
Trudno wyrazić ile dla nas znaczy Wasza przyjaźń.

Niski ukłon w Waszą stronę i gorące podziękowania :1luvu:

Wszystkim życzymy wspaniałej zabawy i chwili oddechu.Niech szampan leje się strumieniem a głowa rano nie boli.
:balony: :piwa: :dance: :dance2:
Obrazek

ASK@

[poprzednia][następna]