Nie tylko dla VIP-ów, cz. 8...

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob gru 29, 2012 23:03 Re: Nie tylko dla VIP-ów, cz. 8...pomoc potrzebna, str.43

ula-misia pisze:Choinka u nas stoi nienaruszona,

U mnie też. Przed ubraniem , byla obiektem fascynacji, ubrana stala się po prostu meblem. W zeszlym roku bylo tak samo , a przecież Gucio mial wtedy chyba jakieś 5 mies. Mam też zdjęcia Misi , śpiącej pod jej pierwszą choinką. Choinka stoi obok stolika z kompem, który jednocześnie jest kocim miejscem wyglądania przez okno , obecnie chętnie okupowanym, bo na czereśni wisi sloninka i duża butla z ziarenkami dla ptaków. Takie kocie kino 3D :mrgreen:

Gosiu - u Was , na wsi , sypią trutkę 8O 8O 8O U mnie w okolicy jest jeszcze kilka gospodarstw , w jednym czasem kupuję jajka i tam po prostu lażą stada wypasionych kotów. No , musialam zagadać , facet ma ich 11, Jego komentarz Paaani , a kto bez kotów by dal radę, a tak myszy nie ma , szczurów nie ma, nornice tulipanów nie zeżrą. No to się pytam , czy na szczury trutki nie sypie, bo akcja odszczurzania akurat byla / po centrum szczury w bialy dzień po ulicach chodzily / , a pan z niejakim politowaniem Pani , trutkę to kilka szczurów zje , a kury mi się potrują. Koty zalatwią wszystko . A facet ma wielkie pole , raz rzepak , raz pszenica, stodola ogromna - koty mają pole do popisu :mrgreen:

izka53

Od: Śro wrz 29, 2010 13:54

Post » Sob gru 29, 2012 23:13 Re: Nie tylko dla VIP-ów, cz. 8...pomoc potrzebna, str.43

Gosiu, wszystkiego najlepszego w Nowym Roku !!!
życzą Bambi, Haker i kotkubinat

kotkubinat

Od: Wto lut 22, 2011 22:10

Post » Sob gru 29, 2012 23:39 Re: Nie tylko dla VIP-ów, cz. 8...pomoc potrzebna, str.43

Karolek(ona) pisze:
EVA2406 pisze:
ruda32 pisze:
EVA2406 pisze:A u mnie stoi jedna duża choinka i 3 małe choineczki. Stoją i koty nie są zainteresowane. Kocham moje grzeczne koteczki :1luvu:

:ok:

Aniu, prawda, że nie oszukuję i choinki stoją?

Eva co rano je ustawia i ubiera :P

Karolku, aż tak pracowita nie jestem. A poza tym ta duża choinka ma sporo ponad 100 bombek i innych zabawek, 3 kmpl oświetlenia i kilka łańcuchów. Ubieranie jej trwa kilka godzin, więc ta wersja odpada :mrgreen:
Wiatrusia [*] 27.09.2012 r. Kacperek [*] 02.12.2016 r.
Filemonek [*] 31.03.2017 r.

EVA2406

Od: Pt lip 27, 2007 13:47

Post » Nie gru 30, 2012 10:12 Re: Nie tylko dla VIP-ów, cz. 8...pomoc potrzebna, str.43

Miłej niedzieli Vipeczki!
Obrazek
Obrazek

kalair

Od: Czw maja 24, 2007 21:07

Post » Nie gru 30, 2012 13:47 Re: Nie tylko dla VIP-ów, cz. 8...pomoc potrzebna, str.43

Nowego Roku bez chorób :1luvu: :1luvu: akysz akysz :lol:

Obrazek
30.07.09 Maciuś [*] 02.10.10 Kocik [*] 16.12.10 Pusia [*] 10.07.14 Meliska[*] 23.01.18 Boluś [*] Kubuś [*] 07.10.2019 Kisia [*] 09.06.2021 Piracik [*] 07.03.2022 Kacperek [*] 05. 01. 2024 Belfaścik [*] 16. 02. 24 Figa [*] 22.02.25 Tulinka [*]15.04.25 Kropek [*] 06.05.25 Ptysiek 08.05.25 wybaczcie mi, do zobaczenia...

puszatek

Od: Sob lut 05, 2011 21:53

Post » Nie gru 30, 2012 19:03 Re: Nie tylko dla VIP-ów, cz. 8...pomoc potrzebna, str.43

Jakby nie gówniarz, to u mnie też by sobie stała, no :evil: .

Witam cioteczki niedzielnie :D .
No nie wiem, co jest.
Nie wychodzą, nic na zewnątrz nie jedzą, nic nie mogą przywlec...kompletnie nie wiem, co sie dzieje.
Jutro do weta z Antosiem, i z Ringiem i Michasia na szczepienie.
Już tak mnie wczoraj w nocy przycisnęło, i mówię: " Brat, daj mi już spokój, ja i tak teraz do ciebie nie pójdę, nie mogę jeszcze..."
Żeby nie było, trzymam się, naprawdę.
" There are people who have an extraordinary, spiritual connection with animals. And when such a man dies, it happens, that he connects with the animal that he was closest to and loved most. "

vip

Od: Pon maja 23, 2011 10:55

Post » Nie gru 30, 2012 19:24 Re: Nie tylko dla VIP-ów, cz. 8...pomoc potrzebna, str.43

Monologi niekontrolowane

- Plamiś, daj mi spokój, widzisz, że kuwetki sprzątam....nie, Plamis nie sprząta, pańcia sprząta...cos ty sie taki porządnicki zrobił, co?...no dobra, wyłaź, musze żwirek zebrać...Plamek, cholera, odbiło ci? Tu kupa jest, nie kładź się w kupie, no wariat, jak słowo daję!....nudzi ci się? To se smarknij i gluta pilnuj...a ty co robisz, oszołomie mały, idź mi stąd...Plamiś, czemu ja ugryzłeś w dupę? Nie gryź jej w dupę, ona jest mała....jak rany, zwariować z wami idzie....zostaw Zośkę, ona jest chora...zostaw ją w spokoju, ty mały głupku, co robisz?...buzię sobie umyj, usmoliłaś sie cała na nosie, flejtuchu....Rafał, chodź tu, bo twoja kobieta tęskni za tobą! Kupę z tęsknoty zrobiła!-
" There are people who have an extraordinary, spiritual connection with animals. And when such a man dies, it happens, that he connects with the animal that he was closest to and loved most. "

vip

Post » Nie gru 30, 2012 19:28 Re: Nie tylko dla VIP-ów, cz. 8...pomoc potrzebna, str.43

:smiech3: :smiech3: :smiech3: Witaj Małgosiu :lol: :ok: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Biegaj sobie za TM kochana Misieńko [*]/26.05.2005r.-11.11.2010r./
===================================
Teraz w Twoim domku mieszka Miłka:

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

Prawda, że pięknota

Dom bez kota jest jak samolot bez pilota

ula-misia

Od: Pon lis 01, 2010 14:34

Post » Nie gru 30, 2012 19:37 Re: Nie tylko dla VIP-ów, cz. 8...pomoc potrzebna, str.43

Cześć, Ulcia :D .
Ostatnie zdanie było do chłopaka mojej Emilki, bowiem...z niewiadomych przyczyn Kresia zapałała do niego miłością wielką, natychmiastową i poddańczą. Reaguje na jego głos, pcha się na kolanka, sprzedaje buziaczki 8O .
A Rafał, chłop 190 cm wzrostu, łapy jak łopaty, przytula to maciupkie stworzonko, po łebku gmera, przemawia miłośnie...
Nie byłoby to takie dziwne, gdyby nie to, że Rafał do wielkich wielbicieli kotów raczej sie nie zalicza. Nie, krzywdy nie zrobi, ale specjalna miłością też nie darzy.

vip

Post » Nie gru 30, 2012 19:42 Re: Nie tylko dla VIP-ów, cz. 8...pomoc potrzebna, str.43

vip pisze:A Rafał, chłop 190 cm wzrostu, łapy jak łopaty, przytula to maciupkie stworzonko, po łebku gmera, przemawia miłośnie...
Nie byłoby to takie dziwne, gdyby nie to, że Rafał do wielkich wielbicieli kotów raczej sie nie zalicza. Nie, krzywdy nie zrobi, ale specjalna miłością też nie darzy.

no wiesz... ja tam uważam że całkiem przeciwnie
może się chłopina krył do tej pory... albo maleńka Kreseczka nagle przewróciła jego świat do góry nogami i facet pokochał Kresię ;)
Obrazek Obrazek

johaśka

Od: Nie mar 14, 2010 22:25

Post » Nie gru 30, 2012 19:48 Re: Nie tylko dla VIP-ów, cz. 8...pomoc potrzebna, str.43

Asiulek, cześć :D .
Ja sama jestem w szoku...żebyś Ty widziała, jak oni sobie razem siedza, telewizje oglądają.
A to małe gówienko przy Rafałku jest grzeczne jak aniołek :twisted: .

vip

Post » Nie gru 30, 2012 19:51 Re: Nie tylko dla VIP-ów, cz. 8...pomoc potrzebna, str.43

vip pisze:Cześć, Ulcia :D .
Ostatnie zdanie było do chłopaka mojej Emilki, bowiem...z niewiadomych przyczyn Kresia zapałała do niego miłością wielką, natychmiastową i poddańczą. Reaguje na jego głos, pcha się na kolanka, sprzedaje buziaczki 8O .
A Rafał, chłop 190 cm wzrostu, łapy jak łopaty, przytula to maciupkie stworzonko, po łebku gmera, przemawia miłośnie...

Chłop, chłopem a serducho ma dobre-kruszynka wyczuwa. Mój Jacek też z Miłką znają się z doskoku a jak przyjedzie to są kumple na 102 jakby się codziennie widzieli i z jednej michy jedli a potem razem w kuwecie rządzili. :mrgreen:
Biegaj sobie za TM kochana Misieńko [*]/26.05.2005r.-11.11.2010r./
===================================
Teraz w Twoim domku mieszka Miłka:

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

Prawda, że pięknota

Dom bez kota jest jak samolot bez pilota

ula-misia

Od: Pon lis 01, 2010 14:34

Post » Nie gru 30, 2012 19:55 Re: Nie tylko dla VIP-ów, cz. 8...pomoc potrzebna, str.43

vip pisze:Asiulek, cześć :D .
Ja sama jestem w szoku...żebyś Ty widziała, jak oni sobie razem siedza, telewizje oglądają.

Goś... może to znak że Rafał ją powinien przyadoptować ;)
Obrazek Obrazek

johaśka

Od: Nie mar 14, 2010 22:25

Post » Nie gru 30, 2012 19:57 Re: Nie tylko dla VIP-ów, cz. 8...pomoc potrzebna, str.43

No to dobry chłopak jest, tylko wiesz, tak dla pozoru musi pomemrać, nie? :mrgreen:
Bardzo się też polubili z Ringiem, na spacerki sobie chodzą, no wogóle, fajnie jest :D .

Asia, ale jak?
Co on z nią zrobi, jak już 15 wyjeżdża?
:?

vip

Post » Nie gru 30, 2012 19:58 Re: Nie tylko dla VIP-ów, cz. 8...pomoc potrzebna, str.43

vip pisze:Asiulek, cześć :D .

w posagu wydaj mu z córą :ryk:
www.pomagam.pl/przeponazosi młoda kotka adoptowana ze schroniska pilnie zbiera na operację przepukliny przeponowej

Karolek(ona)

Od: Wto lip 05, 2011 19:33

[poprzednia][następna]