TYSKIE MRUCZKI XI-Borys zostaje w DS :) Gaja po wypadku :(:(

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob gru 29, 2012 19:46 Re: TYSKIE MRUCZKI XI-Borys zostaje w DS :) Gaja po wypadku

Oby było spokojnie w Sylwestra, mój bidulek też się strasznie wszystkich strzałów boi, trzęsie się biedaczek niemiłosiernie. Ale siedzimy z nim to jakoś wytrzymuje.

:ok: :ok: Za pomyślne adopcje:)

miko_bs

Od: Pt lis 30, 2012 22:34

Post » Sob gru 29, 2012 20:34 Re: TYSKIE MRUCZKI XI-Borys zostaje w DS :) Gaja po wypadku

Bo dla zwierząt to po prostu okropne larmo, jakby wojna wybuchła... Nie wytłumaczysz im, że to tylko dla zabawy... :?
U nas dziś już trochę szczelali, ale po drugiej stronie dzielnicy, więc u mnie słabo słyszalne
"We don't apologize
And that's just the way it is
But we can harmonize
Even if we sound like shit
Don't try to criticize
You bitches better plead the fifth" \\m//
MRRRRAAUUUUUU! :twisted: HELL BLOODY YEAH! :twisted:
"Dark matter. It's not atoms. It's the other stuff." :ryk:

Caragh

Od: Pon sie 03, 2009 23:03

Post » Sob gru 29, 2012 22:23 Re: TYSKIE MRUCZKI XI-Borys zostaje w DS :) Gaja po wypadku

u nas na osiedlu co kawałek strzelają parę minut temu poszły petardy
Obrazek

Myszolandia

Od: Pon sty 19, 2009 22:48

Post » Sob gru 29, 2012 22:30 Re: TYSKIE MRUCZKI XI-Borys zostaje w DS :) Gaja po wypadku

Bo oczywiście durnie już od kilku/kilkunastu dni sprzedają petardy i durnie je kupują. Od kilku dni słychać, jak odpalają to badziewie :evil:
Obrazek

bulba

Od: Pt paź 09, 2009 8:44

Post » Sob gru 29, 2012 23:57 Re: TYSKIE MRUCZKI XI-Borys zostaje w DS :) Gaja po wypadku

ok, ja rozumiem: sylwester, polnoc, ok - taka tradycja. Ale dla mnie 10-15min to naprawde max i mam dosc. Niestety z roku na rok coraz wczesniej strzelaja i coraz wiecej. Na moim osiedlu juz przed swietami w weekend pojedyncze strzaly gdzieniegdzie slyszalam, a w swieta dosc duzo tego bylo. Dzis rano ok.8-9 tez. Zle spalam cos tej nocy, budzilam sie co chwile, a jak zasnelam ok.6 rano tak porzadnie, to mnie te poranne strzaly obudzily. Gdzies blisko kilka razy jak cos walnelo, jak huknelo :evil: jakby do smietnika wrzucone byly te petardy bo to taki huk glosny... Gwaltownie zerwalam sie na rowne nogi. :evil:
Ja juz mam dosc!!! :evil: Nie wiem, jak wytrzymuja to zwierzeta, zwlaszcza bezdomne, moge sie tylko domyslac, co one czuja w takich chwilach skoro ja juz mam dosc, juz mnie to wkur...ia!!! :evil:

Kurde, pamietam jak w zeszlym roky w sylwestra lub w nowy rok, gdy bylam u Justy, zyl jeszcze Pedro... On byl taki wrazliwy na tym punkcie, tak bardzo panicznie bal sie huku petard, ze wystarczyl gluchy huk z oddali by Pedro trzasl sie smiertelnie przerazony... :cry: Lezal na moich kolanach, glaskalam go, by go usokoic, dodac mu otuchy... Ale widzac w jego oczach strach, przerazenie, panike i cierpienie cos mnie w gardle sciskalo :cry:
Nigdy nie zapomne tego jego spojrzenia... :cry: Pies, ktory zazwyczaj byl zadziorny, nie dal sobie dmuchac w kasze, odwazny, nieustraszony jak by moglo sie wydawac, a z powodu huku petard tak przerazony, ze w jego oczach widzialam ofiare ludzkiej przemocy! On sie czul chyba wtedy tak, jakby ktos nad nim sie znecal ze szczegolnym okrucienstwem. Jakby te petardy byly skierowane wylacznie przeciwko niemu jednemu... :evil: :cry: a byl na srodkach na uspokojenie...

Justam jesli masz mozliwosc podania choc tym najwrazliwszym zwierzakom cos na uspokojenie, to bylo by dobrze. Bardzo boje sie o Laryse :roll:

Kociara82

Od: Czw paź 09, 2008 22:20

Post » Sob gru 29, 2012 23:59 Re: TYSKIE MRUCZKI XI-Borys zostaje w DS :) Gaja po wypadku

LSVC pisze:Dziś mijają trzy lata odkąd adoptowaliśmy od Justyny Kileczka i zadomowiliśmy się na forum miau :) Kilutek czyli Szyszkownik Kilkujadek nie przestaje mnie zadziwiać każdego dnia, jest prawdziwym kotem z osobowością, a w jego wielkich oczach po prostu nie sposób się nie zakochać... Justynko, kolejny raz z całego serca dziękujemy Ci za jego uratowanie, gdyby nie Ty, nie byłoby go z nami :1luvu: :1luvu: :1luvu:

:?: :?: :?: na pewno 3 lata? nie pomylilas sie? To tak przelecialo szybko... :roll: Tez sama nie wiem, kiedy...
:piwa: :piwa: no to za zdrowko Kilka i spolki ludzko-zwierzecej :1luvu: zaraz wpisze to w watek kociourodzinowy :)

Kociara82

Od: Czw paź 09, 2008 22:20

Post » Nie gru 30, 2012 19:44 Re: TYSKIE MRUCZKI XI-Borys zostaje w DS :) Gaja po wypadku

Obrazek

Wielu sukcesów, odważnych marzeń, mądrych decyzji, satysfakcji, spokoju i pomyślności w całym 2013 roku

Petka, TŻ i potffory
Obrazek**Obrazek**"Zdobyć przyjaźń kota nie jest rzeczą łatwą. Nie lokuje on swych uczuć nierozważnie: może zostać Waszym przyjacielem, jeśli jesteście tego godni, ale nigdy waszym niewolnikiem."Théophile Gautier

Petka

Od: Nie cze 22, 2008 23:31

Post » Nie gru 30, 2012 21:03 Re: TYSKIE MRUCZKI XI-Borys zostaje w DS :) Gaja po wypadku

Obrazek
Obrazek

Myszolandia

Od: Pon sty 19, 2009 22:48

Post » Nie gru 30, 2012 21:18 Re: TYSKIE MRUCZKI XI-Borys zostaje w DS :) Gaja po wypadku

Pani z którą byłam umówiona na sobote na godz 12 nie przyszła bo ponoć miała jakieś spotkanie w firmie , miała przyjść dziś , ale juz wczoraj wieczorem zadzwoniła do mnie że juz ma psa ...
A dzis pani która miała przyjść w sprawie adopcji kota sie rozchorowała i też nie przyszła :?

Sara przed te wimioty musi jest 3 razy dziennie w mniejszych porcjach .

Maja ma znów plazmocytarne zapalenie dziąseł i t bardzo silne , nie jadła i jest na antybiotyku :(

Lara bardzo i to bardzo źle znosi te cholerne strzały , dziś jak byłam z nia do południa to jak robiła kupala jakis s#$%#el strzelił ( szkoda ze nie strzelił sobie w ten durny łeb :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: ) :(:(:( na klatce schodowej dostała silnej zadyszki , boje sie o nią , bo jak jest w domu to nawet szaleje z Sarą a jest na relanium , nie wiem jak ją teraz wyprowadzić :(:(:(

Matyldzia znów rzezi :(:(:(

A też jutro ide z Fibim do weta a w środe z Erykiem bo ma nadal chore uszy i z Szłapkiem na te jego zastrzyki na watrobe ...
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Od: Czw wrz 11, 2008 19:03

Post » Nie gru 30, 2012 22:08 Re: TYSKIE MRUCZKI XI-Borys zostaje w DS :) Gaja po wypadku

Ech, Justyś, jak zwykle pod górkę :( Szkoda, że z tych adopcji nic nie wyszło :( Trzymajcie się, jutro ciężki dzień, o wieczorze i nocy nie wspomnę :( :( Życzę wszystkiego najlepszego w Nowym Roku. Niech zły los się wreszcie odmieni, niech Twoje tymczaski znajdą cudowne domki i zdrówka przede wszystkim dla Was wszystkich :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Obrazek

bulba

Post » Pon gru 31, 2012 15:14 Re: TYSKIE MRUCZKI XI-Borys zostaje w DS :) Gaja po wypadku

SPEŁNIENIA MARZEŃ

Obrazek
agula76

Post » Pon gru 31, 2012 16:03 Re: TYSKIE MRUCZKI XI-Borys zostaje w DS :) Gaja po wypadku

Siły , spokoju , wytrwałości i zdrowia ! Dla Ciebie i wszystkich , tu piszących i czytających ! :1luvu:

barbarados

Od: Sob lip 21, 2012 18:01

Post » Pon gru 31, 2012 16:18 Re: TYSKIE MRUCZKI XI-Borys zostaje w DS :) Gaja po wypadku

Zdrowia, pomyślności i radości każdego dnia w 2013r. :partygirl: :balony:

Od-Justysiowy Teodor jak zwykle pozdrawia, w swojej ulubionej pozycji
Obrazek
ObrazekObrazek

"Some people say that cats are sneaky, evil, and cruel. True, and they have many other fine qualities as well."

Nowa_Sztno

Od: Czw sty 26, 2012 16:00

Post » Pon gru 31, 2012 16:59 Re: TYSKIE MRUCZKI XI-Borys zostaje w DS :) Gaja po wypadku

Obrazek
Obrazek

bulba

Post » Pon gru 31, 2012 17:13 Re: TYSKIE MRUCZKI XI-Borys zostaje w DS :) Gaja po wypadku

Bardzo Wam dziękuję za życzenia i ja Wam życzę Szczęśliwego Nowego Roku , aby był lepszy od tego co sie kończy , i życze Wam szampańskiej zabawy :piwa: :balony: :partygirl: :smokin:[/size][/color][/size]
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Od: Czw wrz 11, 2008 19:03

[poprzednia][następna]