OTW8-Żuk[*]...Dzień jak co dzień...f.92!

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Pt gru 28, 2012 22:15 Re: OTW8-Żuk[*]Nowe f.s.4.Spokojnych..się zalaliśmy :(

ASK@ pisze:Wczoraj TZ patrząc na Misia powiedział jaki on podobny do Żuka.Co nie jest dziwne bo wiek i kolor ten sam.Gapiowatość wzroku także. Dziś Miś siedział na drapaczku raniutko i próbował złapać kontakt wzrokowy.Na moje olewnictwo zamraczał i...wskoczył na ramiona jak podeszłam.Z takim samym fuczeniem jak Żuniek.Twardziele nie płaczą.

Asiu i twardziele czasem płaczą.
[/url]ObrazekObrazekObrazek

horacy 7

Od: Śro cze 02, 2010 16:01

Post » Pt gru 28, 2012 22:44 Re: OTW8-Żuk[*]Nowe f.s.4.Spokojnych..się zalaliśmy :(

horacy 7 pisze:
ASK@ pisze:Wczoraj TZ patrząc na Misia powiedział jaki on podobny do Żuka.Co nie jest dziwne bo wiek i kolor ten sam.Gapiowatość wzroku także. Dziś Miś siedział na drapaczku raniutko i próbował złapać kontakt wzrokowy.Na moje olewnictwo zamraczał i...wskoczył na ramiona jak podeszłam.Z takim samym fuczeniem jak Żuniek.Twardziele nie płaczą.

Asiu i twardziele czasem płaczą.

Dokładnie!

iwona66, pięknie napisane :1luvu:

Głosowaliście na KV?

_ogonek_

Od: Pon cze 07, 2010 8:17

Post » Sob gru 29, 2012 7:38 Re: OTW8-Żuk[*]Nowe f.s.4.Spokojnych..się zalaliśmy :(

Misiek wczoraj kleił się do mnie bardzo.Spał, wtulał się i prosił miaucząc o wpuszczenie na kolana.Żadne tam noga na nogę czy inne wymyślne pozycje nie wchodziły w grę.Miś musiał przytulić się.Dziś rano na dużym drapaku go zastałam czego od kilku tygodni nie robił.Ganiał się także z Maszą.Co też było dawno temu.Może powoli wychodzimy na prostą z nim.Aż boję się cieszyć.

Piotruś, cudny Piotruś.To cudny, spokojny bardzo kot.Mruczasty i przymilasty.Boję się,ze to siedzenie tyle tygodni na łonie natury :wink: odbije się na jego zdrowiu.

Oczko Szyni znów zatrzymało się w leczeniu.Będę dzwonić jakoś tak o przyzwoitej porze do p.Wojtka.Mam pozwolenie :mrgreen: Więc nie zawaham się go użyć.

Z nowinek to taka ,że zdjęłam gustowny opatrunek z głowy i włosiny umyłam. Stałam się przez to bardziej do ludzi podobna.Z lustra spojrzała na mnie moja twarz i moje czyste włosy.Dzień stał się piękniejszy.
Ale jest dzień jak co dzień.Pralka chodzi.Wyro rozbabrane bo koty wszak jeszcze śpią.Podłogi pomyte tzn starte zostały ślady działalności drużyny sikawkowych. Za chwileczkę zaliczę sklep w szczytnym celu zakupienia ...Gerberków dzieciakom, puszki dla psa w TZ pracy, nerek dla dzikunów...i może jaki chleb i makaron zakupię bo jeść musimy.Chyba musimy.
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 12 >>

Post » Sob gru 29, 2012 8:35 Re: OTW8-Żuk[*]Nowe f.s.4.Nie strzelaj w niebo w Nowy Rok!

Przytulam. Chyba Ci się to przyda, bo koniec roku i podsumowania wszystkiego co się da przywołują masę wspomnień - tych dobrych i tych złych - co sprawia że jakoś trudniej jest funkcjonować.
“To co robimy dla nas, umiera wraz z nami. To co robimy dla innych i dla świata zostaje po nas i jest nieśmiertelne.” -A. Pine
nasz wątek: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=159694

Alienor

Od: Pt mar 19, 2010 14:48

Post » Sob gru 29, 2012 9:43 Re: OTW8-Żuk[*]Nowe f.s.4.Nie strzelaj w niebo w Nowy Rok!

Jeść musicie. Ja, jak nie zjem i się rozchoruję, nikomu już nie pomogę, a jeśli nie pomogę kotom na moim podwórku, to raczej nikt tego nie zrobi. Rozsądek musi być.
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Od: Czw paź 15, 2009 17:39

Post » Sob gru 29, 2012 10:36 Re: OTW8-Żuk[*]Nowe f.s.4.Nie strzelaj w niebo w Nowy Rok!

Ważne ,że Ty włoski umyłaś i że malce wracają do brykania :1luvu:

Odnośnie gerberka uważam ,że jest to danie do wpisania do ABC kociarza :mrgreen: ,że być musi przy tymczasach :mrgreen:
a szczególnie tych małych :D

Wieści od Czarnego Diabełka są dobre ,babcia tylko sie śmieje ,że kotka poluje na wolny babciny fotel :mrgreen:
ani jednej wpadki ,papusia wciąż to samo i nie grymasi ,gada i bawi się ,nic dodac nic ująć jest OK :D

iwona66

Od: Pt paź 23, 2009 15:40

Post » Sob gru 29, 2012 16:26 Re: OTW8-Żuk[*]Nowe f.s.4.Nie strzelaj w niebo w Nowy Rok!

Dzięki za wieści Iwonko.Tak po cichutku z Małej Czarnej cieszę się.Po cichutku, by nie zapeszyć.

Ugotowałam obiadek. :twisted: Niech rodzina cieszy się.I polazłam do wyra poleżeć z kotami.Misiek wmeldował się od razu na mnie.Pospaliśmy się oboje.Ja w okularkach coby lepiej się maskować.Niby,że uważam.Rodziny dziś nie ma to dzień spokojniejszy jakby.Koty nie przywykłe do naszego gromadnego domowego pobytu także odsapnęły.

Zaliczyłam dziś panią dokarmiającą kotłowniane po południu.Chciałam dowiedzieć się o tą czarną (bo tak macanie mi wykazało) kotkę. Nie widzę jej od wielu dni.Bałam się,że może urodziła. Okazuje się,że to kot kastrowany.W marnym bardzo stanie.Został już złapany.Jest u niej.Jest po leczeniu.Ktoś domowego kolejnego podrzucił do nas.Robimy się sławne.Znaczy się kotłownia robi się sławna.I nasze frajerstwo.

Piotruś nadal przedkłada samotność nad pobyt w naszym towarzystwie.Co wejdę to na wyrze się wykłada.Szkoda mi go bardzo,że tak samotnie siedzi.
Obrazek

ASK@

Post » Sob gru 29, 2012 19:15 Re: OTW8-Żuk[*]Nowe f.s.4.Nie strzelaj w niebo w Nowy Rok!

Asiu, tacy frajerzy jak my szybko się robią sławni, tylko ta sława działa zazwyczaj w jedną stronę...

_ogonek_

Post » Sob gru 29, 2012 19:44 Re: OTW8-Żuk[*]Nowe f.s.4.Nie strzelaj w niebo w Nowy Rok!

_ogonek_ pisze:Asiu, tacy frajerzy jak my szybko się robią sławni, tylko ta sława działa zazwyczaj w jedną stronę...

W tą kocią stronę sława działa.
Nie raz mówiłam jak dziwiono się jak my te koty widzimy,że to one nas widzą.Bo mamy na czole neon frajer co jaśnieje z daleka i wzrok koci przyciąga. Potem se tylko koty siedzą paląc spokojnie papierosa.Widząc zbliżający się napis wgniatają peta w glebę, wciągają boki i wybiegają wypłoszone na spotkanie.A potem w tytule wątku zmienia się wpis na :nowa bieda w DT A tak na prawdę to DT jest biedny. :mrgreen:

Ale już to pisałam nie raz pewnikiem.O tym neonie. Ot, głowa szwankuje.
Obrazek

ASK@

Post » Sob gru 29, 2012 19:50 Re: OTW8-Żuk[*]Nowe f.s.4.Nie strzelaj w niebo w Nowy Rok!

Pierwszy raz czytam o neonie, z głową w porządku :ok:
Obrazek

alab108

Od: Wto lis 09, 2010 22:35

Post » Sob gru 29, 2012 19:52 Re: OTW8-Żuk[*]Nowe f.s.4.Nie strzelaj w niebo w Nowy Rok!

alab108 pisze:Pierwszy raz czytam o neonie, z głową w porządku :ok:

Ja tak samo stwierdzam :ok:

_ogonek_

Post » Sob gru 29, 2012 19:55 Re: OTW8-Żuk[*]Nowe f.s.4.Nie strzelaj w niebo w Nowy Rok!

W kwesti kotów to mogę być Frajerem :mrgreen:
ale w innych to się ne dam :mrgreen:
I miło znać takich Frajerów z Otwocka i reszty kraju :mrgreen:

iwona66

Od: Pt paź 23, 2009 15:40

Post » Sob gru 29, 2012 19:57 Re: OTW8-Żuk[*]Nowe f.s.4.Nie strzelaj w niebo w Nowy Rok!

Czytanie czytaniem, ale sama nie raz widzialam w realu Askowy neon. Twarzowo Ci. :)
Obrazek

Agneska

Od: Wto paź 26, 2004 12:28

Post » Sob gru 29, 2012 20:10 Re: OTW8-Żuk[*]Nowe f.s.4.Nie strzelaj w niebo w Nowy Rok!

Agneska pisze:Czytanie czytaniem, ale sama nie raz widzialam w realu Askowy neon. Twarzowo Ci. :)

ładnemu we wszystkim ładnie. :lol:
To też już pisałam ale z przyjemnością powtórzę. Nie uznaję migania się od pochwał urodowych.Co dzień lustro mi to potwierdza. :mrgreen:
Obrazek

ASK@

Post » Sob gru 29, 2012 20:19 Re: OTW8-Żuk[*]Nowe f.s.4.Nie strzelaj w niebo w Nowy Rok!

O neonie przeczytałam po raz pierwszy i z pewną dozą nieśmiałości proszę o dołączenie mnie do Grupy Kocio-Frajerów :mrgreen: (choć na pewno brakuje mi zasług, żeby dorównać co poniektórym :oops: :lol: )
Asiulek spokojnego wieczora i niedzieli życzę :!:

Hania66

Od: Pt mar 10, 2006 17:20

[poprzednia][następna]