GUCIO-JEDNO OCZKO URATOWANE ...W DS :)

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw gru 27, 2012 21:14 Re: DZIAŁKOWY MALUSZEK PO OPERACJI OCZEK-WALKA O WZROK

Relacja z DT maluszka, którego oficjalnie Karolina nazwała GUCIO :D W końcu ona będzie się nim opiekowała, dostała więc pozwolenie na uroczyste nadanie mu imienia. Nazywajmy go więc Guciem.
Gucio widzi :1luvu:
Nie wiadomo, czy na dwa oczka, czy tylko na jedno, ale widzi :ok: Oczka wyglądają brzydko, ale tak jak pisała Agnieszka, to pomału minie.
Gucio rozrabia, jest absolutnie bezstresowym kociakiem, biega z piłeczką i patrzy prosto w oczy, kiedy się do niego mówi.
Zdjęcia niestety złej jakości, bo to mały wiercipięta, i robione bez lampy, aby nie raziło go w oczka.

Obrazek Obrazek

Obrazek Obrazek

Obrazek

iwoo1

Od: Pt sty 11, 2008 18:37

Post » Czw gru 27, 2012 21:16 Re: DZIAŁKOWY MALUSZEK PO OPERACJI OCZEK-WALKA O WZROK

Maluszek kochany:(....

mam nadzieje ze oczka dojda do ,,siebie":(...

Maluszku :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: wszystko zrobimy zebys podziwiał jak piekny jest świat.....WSZYSTKO
agula76

Post » Czw gru 27, 2012 21:25 Re: DZIAŁKOWY MALUSZEK PO OPERACJI OCZEK-WALKA O WZROK

Puchate cudo 8) :mrgreen:

CatAngel

Od: Pt cze 04, 2010 10:22

Post » Czw gru 27, 2012 21:38 Re: DZIAŁKOWY MALUSZEK PO OPERACJI OCZEK-WALKA O WZROK

Bardzo się cieszę, że widzi.
Ja miałam niewidomego kota . . . nazywał się Gucio.
,,W sztuce tracenia nie jest trudno dojść do wprawy (. . .)" Elizabeth Bishop

marta-po

Od: Pon sie 15, 2011 17:19

Post » Czw gru 27, 2012 23:10 Re: DZIAŁKOWY MALUSZEK PO OPERACJI OCZEK-WALKA O WZROK

Martusiu, czyli temu Gucio bardzo pasuje, mam nadzieję jednak, że ten będzie widział, choćby na jedno oczko. Może drugie też będzie ok. zobaczymy.
Zastanawiam się nad założeniem wątku dla Ewci. U niej również kupa kłopotów i kolejny kocurek z parkingu. Dorosły kocurek, który wchodził jej do samochodu kiedy zanosiła mu na dwór jedzenie. Dzisiaj była z nim u Ewelinki i z dwiema białaczkowymi kotkami. Kotki czują się nie za bardzo a Bazylek - tak nazwała tego nowego, to już starszy wykastrowany gość, wychudzony, z naciętym uszkiem. Bazyl ma chore nerki, on po prostu przychodził do Ewci szukając pomocy. Wiesz w jakiej ciężkiej sytuacji jest Ewcia, jak ona da sobie z tym wszystkim radę, nie wiem. Pomogę ile będę mogła, ale sama również mam problemy. Ale jak jej nie pomóc, to chodząca dobroć, która sama nie zje, aby pomóc zwierzakom. Dlatego pomyślałam o założeniu jej wątku, tylko ona sama nie ma na to czasu, bo jak i kiedy?

iwoo1

Post » Czw gru 27, 2012 23:59 Re: DZIAŁKOWY MALUSZEK PO OPERACJI OCZEK-WALKA O WZROK

marta-po pisze:Bardzo się cieszę, że widzi.
Ja miałam niewidomego kota . . . nazywał się Gucio.

o Marta :)

kiedy wpadniesz na kawke z serduszkowych filizanek??? :wink:
agula76

Post » Pt gru 28, 2012 0:01 Re: DZIAŁKOWY MALUSZEK PO OPERACJI OCZEK-WALKA O WZROK

Guciu jestes cudowny :1luvu: wracaj szybko do zdrowia!
Obrazek

Goyka

Od: Pt mar 14, 2008 10:47

Post » Pt gru 28, 2012 0:03 Re: DZIAŁKOWY MALUSZEK PO OPERACJI OCZEK-WALKA O WZROK

Goyka pisze:Guciu jestes cudowny :1luvu: wracaj szybko do zdrowia!

a jaki przytulasny...kochany..

Karolina dzis go wzięla u weta na rece wszedł jej pod szyje przytulał sie jak dziecko...

mały bąbelek:)
agula76

Post » Pt gru 28, 2012 0:06 Re: DZIAŁKOWY MALUSZEK PO OPERACJI OCZEK-WALKA O WZROK

takie kociaki są zawsze najbardziej wdzięczne, mój taaki malutki wzięty z ulicy to zanim podrósł to spał nam na szyi, za szybki powrót do zdrowia i za kochający domek :piwa:
jo.anna

Post » Pt gru 28, 2012 0:33 Re: DZIAŁKOWY MALUSZEK PO OPERACJI OCZEK-WALKA O WZROK

Chętnie poszłabym do Karoliny, by wycałować go w ten śliczny pysiek, ale nie chcę przypadkiem zanieść jej pp.

iwoo1

Post » Pt gru 28, 2012 6:35 Re: DZIAŁKOWY MALUSZEK PO OPERACJI OCZEK-WALKA O WZROK

Gucio to bardzo ładne imię dla kocia. Królewskie. I wszystko jedno, czy to zdrobnienie od Gustawa czy od Augusta. :wink:

Wspaniale, że widzi. A jeśli uda się wzrok jeszcze w drugim oczku uratować, to już w ogóle będzie szczęście.
Marcel <*>, Tygrys <*>

Słupek

Od: Nie lis 18, 2012 9:46

Post » Pt gru 28, 2012 7:13 Re: DZIAŁKOWY MALUSZEK PO OPERACJI OCZEK-WALKA O WZROK

Moja Gucia była ...Gustawem, wetka się pomyliła w określeniu płci :mrgreen:
A Gucio jest śliczny :ok: , przypomina mi moją byłą tymczaskę Maniusię, która jest u Conchity.Taka kompaktowa, nieco bardziej puchata kotka niż zwykłe dachowce.Kciuki, aby Gucio znalazł równie wspaniały domek :ok: :ok: :ok:
Nowy bazarek viewtopic.php?f=20&t=217527 Zapraszam

ewar

Od: Wto lis 06, 2007 20:17

Post » Pt gru 28, 2012 7:31 Re: DZIAŁKOWY MALUSZEK PO OPERACJI OCZEK-WALKA O WZROK

:ok: :ok: :ok: za piękne oczęta Gucia :)
Obrazek

nelka83

Od: Czw gru 29, 2011 8:41

Post » Pt gru 28, 2012 7:33 Re: DZIAŁKOWY MALUSZEK PO OPERACJI OCZEK-WALKA O WZROK

Dziewczyny kochane ja się zgadzam :)
nie ma problemu
jakby przez weekend nie było mnie przy kompie proszę się nie martwić bo w sobotę idę na pogrzeb dziadka mojego męża, zjeżdża się rodzina z gdyni i wałbrzycha i troszkę będę mieć na głowie
jakby co piszcie pw :)

Guciu ładne imię masz :1luvu: :1luvu: :1luvu: kciuki trzymam :ok: :ok: :ok:
Obrazek

SASZEŃKO NA ZAWSZE BĘDZIESZ W NASZYCH SERCACH [*]

Edytka1984

Od: Czw cze 17, 2010 19:13

Post » Pt gru 28, 2012 8:30 Re: DZIAŁKOWY MALUSZEK PO OPERACJI OCZEK-WALKA O WZROK

Edytka1984 pisze:Dziewczyny kochane ja się zgadzam :)

No to sprawa załatwiona. Przelew zrobiłam na konto iwoo1 i dzisiaj już powinien być.

Ps. Moja rodzina się śmieje, że prawie Rosenthala kupiłam. :lol:
I przepraszam za OT bazarkowe :oops:, ale cieszę się, że już całość za operację zebrana.
Marcel <*>, Tygrys <*>

Słupek

Od: Nie lis 18, 2012 9:46

[poprzednia][następna]