Ja niestety jestem praworęczna, więc unieruchomienie kciuka nie wchodzi w grę. A pewnie by się szybciej zagoiło

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
OKI pisze:Kkotki nie protestują![]()
Ja niestety jestem praworęczna, więc unieruchomienie kciuka nie wchodzi w grę. A pewnie by się szybciej zagoiło
OKI pisze:Pewnie, że oszołom... kto inny by se tyle kotków nazbierał i jeszcze dał se odgryźć kciuk?
Znowu poszło kilo mięska
_ogonek_ pisze:OKI pisze:Pewnie, że oszołom... kto inny by se tyle kotków nazbierał i jeszcze dał se odgryźć kciuk?
Znowu poszło kilo mięska
zawsze zastanawiałam się nad rozgraniczeniem pojęcia zbieractwa, bo teoretycznie też jestem kimś takim - zgarnęłam dwa koty na hura, bez zastanowienia. Ale niby zbieraczki tracą kontrolę nad stadem (a obserwując stan choinki wszystko się zgadza)
OKI pisze:_ogonek_ pisze:OKI pisze:Pewnie, że oszołom... kto inny by se tyle kotków nazbierał i jeszcze dał se odgryźć kciuk?
Znowu poszło kilo mięska
zawsze zastanawiałam się nad rozgraniczeniem pojęcia zbieractwa, bo teoretycznie też jestem kimś takim - zgarnęłam dwa koty na hura, bez zastanowienia. Ale niby zbieraczki tracą kontrolę nad stadem (a obserwując stan choinki wszystko się zgadza)
Ja zdecydowanie nie mam kontroli nad stadem, za to stado calkiem nieźle kontroluje mnie
Poryczałam się i ryczę http://www.facebook.com/events/456833754378269/![]()
![]()
![]()
Udostępniajcie chociaż
Wiadomo już coś więcej... Miron to RAMZES i ma .... 15 lat
Zadzwonił dziś jego właściciel do schroniska... wydawałoby się - ooo będzie szczęśliwe zakończenie... ale no właśnie - wydawałoby się, że tak być powinno...
Pies trafił do schroniska 08.12 z przystanku autobusowego jak się okazało właściciel był z Katowic z psem przyjechał do Rudy gdzie został pobity, pogotowie go zabrało, a pies czekał na przystanku 2 dni aż trafił do schroniska... Dziś zadzwonił... że go nie odbierze bo wyjeżdża do pracy za granicę, jak chcemy mamy go uśpić bo on sam już o tym myślał ale nie zdążył. Brak słów... pies nazywa się Ramzes ma 15 lat i problemy już z stawami, całe życie był w domu, zawsze chodził bez smyczy, bardzo wierny... a my widzimy ile warta jest dla tego człowieka 15 letnia psia wierność...
Widać, ze pies tęskni, jest leciwym staruszkiem dostał jeszcze silnego kaszlu kennelowego
Życie Ramzesa nie potrwa już długo - czy znajdzie się ktoś, kto podaruje mu ciepły kącik na ostatnie lata, a może tylko miesiące życia?
Ruda Śląska
510268586
509450480
_ogonek_ pisze:[...]Serce się kraje jak widzę takie bidy, starszych żal najbardziej.
Taki burak ma w 4 literach to, że siądą stawy, że będzie głodny, że przerażony i w końcu zagryziony...
Największą podlością jest wywalić starego zwierzaka, to jak wyrok...
Za kilka)naście) godzin kolejne zderzenie z rzeczywistością i właśnie staruszkami.. Między innymi Dinem, który już nie kontroluje załatwiania się...
W pizdu z tym światem, zdemotywowałam się...
OKI pisze:[...]
Właśnie staruszków najbardziej żal
Bożesz mój, jak można wywalić 15letniego psa???
Ile jeszcze ten pies ma przed sobą? Pewnie kilka miesięcy raptem...
OKI pisze:Bo to jest przesrane... tu nie ma co gwiazdek wstawiać...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 39 gości