Jak po świętach zyjes?

psejedzona Koko
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
agusialublin pisze:Ceść Inecka![]()
Jak po świętach zyjes?![]()
psejedzona Koko
MaryLux pisze:agusialublin pisze:Ceść Inecka![]()
psejedzona Koko
Żyję jakoś, ale mi się nic nie chce... Duża mi łososia nie dała, więc poszłam spać na tewelizor.
agusialublin pisze:MaryLux pisze:agusialublin pisze:Ceść Inecka![]()
psejedzona Koko
Żyję jakoś, ale mi się nic nie chce... Duża mi łososia nie dała, więc poszłam spać na tewelizor.
NO to faktyckie, kiepskie to Twoje zyciejak ta wredota Duza rybki nie dala
![]()
Inka pseciez wies gdzie jest kuchnia. Nosa mas? Mas no to poniuchaj gdzie moze być rybka. No i saa sie obsłuz jak Duza nie daje. Weź sprawe w swoje łapki![]()
ula-misia pisze:Święta,święta i... dobry wieczór![]()
![]()
MaryLux pisze:agusialublin pisze:MaryLux pisze:agusialublin pisze:Ceść Inecka![]()
psejedzona Koko
![]()
Inka pseciez wies gdzie jest kuchnia. Nosa mas? Mas no to poniuchaj gdzie moze być rybka. No i saa sie obsłuz jak Duza nie daje. Weź sprawe w swoje łapki![]()
Łatwo powiedzieć, ale łososia nie było w kuchni, a do sklepu pójść nie mogłam, bo mi ta @ pieniążków nie zostawiła![]()
agusialublin pisze:MaryLux pisze:agusialublin pisze:MaryLux pisze:agusialublin pisze:Ceść Inecka![]()
psejedzona Koko
![]()
Łatwo powiedzieć, ale łososia nie było w kuchni, a do sklepu pójść nie mogłam, bo mi ta @ pieniążków nie zostawiła![]()
To ta Twoja Duza to faktycnie niedobra![]()
Nasa to jak skiniemy tylko pazurkiem to pędzi jak salona i gotowa jes spelniać wsystkie nase zyconka![]()
Nieźle co?
agusialublin pisze:Spoko Inka,
psyjezdzaj do nasale będzie fajnie zobacys
![]()
![]()
U nas mozna robić co sie chceale to psy Duzej bo Duzy znacy monż to sie troche na nas ksycy ze niby nie mozna wchodzić na stół w casie jedzenia, ze nie mozna wylizywac talezyków i podkradać jedzenia, ze niemozna drapać łózek.
Oj tam oj tam, gada jak potłuconyJak to nam nie mozna tyle zecy robić
agusialublin pisze:Wiecie co nasa Duza robi?
Siedzi i jje ciasto ze świątOcywiście Ryśka siedzi obok Duzej i podkrada ciasto z talezyka
![]()
I tak sobie jedzom i jedzom i Duza znowu bedzie płakała ze sie w spodnie nie mieści![]()
Niech więcej jjeA jak Ryśka będzie jadła z Duzom to sie skońcy dla niej tym ze sie nie schyli do łapek lizania bo bzucho bedzie pseskadzał
agusialublin pisze:Wiecie co nasa Duza robi?
Siedzi i jje ciasto ze świątOcywiście Ryśka siedzi obok Duzej i podkrada ciasto z talezyka
![]()
I tak sobie jedzom i jedzom i Duza znowu bedzie płakała ze sie w spodnie nie mieści![]()
Niech więcej jjeA jak Ryśka będzie jadła z Duzom to sie skońcy dla niej tym ze sie nie schyli do łapek lizania bo bzucho bedzie pseskadzał
Użytkownicy przeglądający ten dział: Gosiagosia, Silverblue i 112 gości