InkaPigulinka - teraz ja :) 29

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw gru 27, 2012 14:24 Re: InkaPigulinka - teraz ja :) 29

Ceść Inecka :1luvu:
Jak po świętach zyjes? :mrgreen:

psejedzona Koko
Obrazek

agusialublin

Od: Nie lip 29, 2012 20:27

Post » Czw gru 27, 2012 14:25 Re: InkaPigulinka - teraz ja :) 29

agusialublin pisze:Ceść Inecka :1luvu:

psejedzona Koko

Żyję jakoś, ale mi się nic nie chce... Duża mi łososia nie dała, więc poszłam spać na tewelizor.

MaryLux

Od: Pon paź 16, 2006 14:21

Post » Czw gru 27, 2012 15:46 Re: InkaPigulinka - teraz ja :) 29

MaryLux pisze:

psejedzona Koko

Żyję jakoś, ale mi się nic nie chce... Duża mi łososia nie dała, więc poszłam spać na tewelizor.

NO to faktyckie, kiepskie to Twoje zycie :mrgreen: jak ta wredota Duza rybki nie dala :mrgreen:
Inka pseciez wies gdzie jest kuchnia. Nosa mas? Mas no to poniuchaj gdzie moze być rybka. No i saa sie obsłuz jak Duza nie daje. Weź sprawe w swoje łapki :ok: :twisted:
Obrazek

agusialublin

Post » Czw gru 27, 2012 19:03 Re: InkaPigulinka - teraz ja :) 29

Święta,święta i... dobry wieczór :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Biegaj sobie za TM kochana Misieńko [*]/26.05.2005r.-11.11.2010r./
===================================
Teraz w Twoim domku mieszka Miłka:

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

Prawda, że pięknota

Dom bez kota jest jak samolot bez pilota

ula-misia

Od: Pon lis 01, 2010 14:34

Post » Czw gru 27, 2012 19:49 Re: InkaPigulinka - teraz ja :) 29

agusialublin pisze:
MaryLux pisze:

psejedzona Koko

NO to faktyckie, kiepskie to Twoje zycie :mrgreen: jak ta wredota Duza rybki nie dala :mrgreen:
Inka pseciez wies gdzie jest kuchnia. Nosa mas? Mas no to poniuchaj gdzie moze być rybka. No i saa sie obsłuz jak Duza nie daje. Weź sprawe w swoje łapki :ok: :twisted:

Łatwo powiedzieć, ale łososia nie było w kuchni, a do sklepu pójść nie mogłam, bo mi ta @ pieniążków nie zostawiła :evil:

MaryLux

Post » Czw gru 27, 2012 19:50 Re: InkaPigulinka - teraz ja :) 29

ula-misia pisze:Święta,święta i... dobry wieczór :1luvu: :1luvu: :1luvu:

mryczór

MaryLux

Post » Czw gru 27, 2012 20:00 Re: InkaPigulinka - teraz ja :) 29

MaryLux pisze:
agusialublin pisze:
MaryLux pisze:

psejedzona Koko

Łatwo powiedzieć, ale łososia nie było w kuchni, a do sklepu pójść nie mogłam, bo mi ta @ pieniążków nie zostawiła :evil:

To ta Twoja Duza to faktycnie niedobra :evil:
Nasa to jak skiniemy tylko pazurkiem to pędzi jak salona i gotowa jes spelniać wsystkie nase zyconka :D
Nieźle co? :mrgreen:
Obrazek

agusialublin

Post » Czw gru 27, 2012 20:02 Re: InkaPigulinka - teraz ja :) 29

agusialublin pisze:
MaryLux pisze:
agusialublin pisze:
MaryLux pisze:

psejedzona Koko

To ta Twoja Duza to faktycnie niedobra :evil:
Nasa to jak skiniemy tylko pazurkiem to pędzi jak salona i gotowa jes spelniać wsystkie nase zyconka :D
Nieźle co? :mrgreen:

Fajnie macie... Chyba ucieknę do Was...

MaryLux

Post » Czw gru 27, 2012 20:05 Re: InkaPigulinka - teraz ja :) 29

Spoko Inka,
psyjezdzaj do nas :ok: ale będzie fajnie zobacys :ok: :D
U nas mozna robić co sie chce :mrgreen: ale to psy Duzej bo Duzy znacy monż to sie troche na nas ksycy ze niby nie mozna wchodzić na stół w casie jedzenia, ze nie mozna wylizywac talezyków i podkradać jedzenia, ze niemozna drapać łózek.
Oj tam oj tam, gada jak potłucony :mrgreen: Jak to nam nie mozna tyle zecy robić :evil:
Obrazek

agusialublin

Post » Czw gru 27, 2012 20:08 Re: InkaPigulinka - teraz ja :) 29

agusialublin pisze:Spoko Inka,
psyjezdzaj do nas :ok: ale będzie fajnie zobacys :ok: :D
U nas mozna robić co sie chce :mrgreen: ale to psy Duzej bo Duzy znacy monż to sie troche na nas ksycy ze niby nie mozna wchodzić na stół w casie jedzenia, ze nie mozna wylizywac talezyków i podkradać jedzenia, ze niemozna drapać łózek.
Oj tam oj tam, gada jak potłucony :mrgreen: Jak to nam nie mozna tyle zecy robić :evil:

No to lecem :) Kotolotem :) :piwa: :piwa: :piwa:

MaryLux

Post » Czw gru 27, 2012 20:19 Re: InkaPigulinka - teraz ja :) 29

Wiecie co nasa Duza robi?
Siedzi i jje ciasto ze świąt :D Ocywiście Ryśka siedzi obok Duzej i podkrada ciasto z talezyka :mrgreen:
I tak sobie jedzom i jedzom i Duza znowu bedzie płakała ze sie w spodnie nie mieści :twisted:
Niech więcej jje :twisted: A jak Ryśka będzie jadła z Duzom to sie skońcy dla niej tym ze sie nie schyli do łapek lizania bo bzucho bedzie pseskadzał :mrgreen:
Obrazek

agusialublin

Post » Czw gru 27, 2012 20:22 Re: InkaPigulinka - teraz ja :) 29

agusialublin pisze:Wiecie co nasa Duza robi?
Siedzi i jje ciasto ze świąt :D Ocywiście Ryśka siedzi obok Duzej i podkrada ciasto z talezyka :mrgreen:
I tak sobie jedzom i jedzom i Duza znowu bedzie płakała ze sie w spodnie nie mieści :twisted:
Niech więcej jje :twisted: A jak Ryśka będzie jadła z Duzom to sie skońcy dla niej tym ze sie nie schyli do łapek lizania bo bzucho bedzie pseskadzał :mrgreen:

:ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ok:
Biegaj sobie za TM kochana Misieńko [*]/26.05.2005r.-11.11.2010r./
===================================
Teraz w Twoim domku mieszka Miłka:

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

Prawda, że pięknota

Dom bez kota jest jak samolot bez pilota

ula-misia

Od: Pon lis 01, 2010 14:34

Post » Czw gru 27, 2012 20:24 Re: InkaPigulinka - teraz ja :) 29

agusialublin pisze:Wiecie co nasa Duza robi?

Będzie musiała od razu dużo nowych ubrań sobie kupić, bo te, co ma, będą wszystkie za małe :strach: I może jej pieniążków na Wasze amciaku nie starczyć! :evil:

MaryLux

Post » Czw gru 27, 2012 22:23 Re: InkaPigulinka - teraz ja :) 29

Cześć śliczna Ineczko :lol: :lol:
Obrazek**Obrazek**"Zdobyć przyjaźń kota nie jest rzeczą łatwą. Nie lokuje on swych uczuć nierozważnie: może zostać Waszym przyjacielem, jeśli jesteście tego godni, ale nigdy waszym niewolnikiem."Théophile Gautier

Petka

Od: Nie cze 22, 2008 23:31

Post » Pt gru 28, 2012 9:46 Re: InkaPigulinka - teraz ja :) 29

Ineczko, Ineczko, a ja byłem grzeczny przez Święta :mrgreen: Co prawda tuż przed Świętami ściągłem choinkę i zawlokłem ją do łóżka, ale potem już byłem bardzo grzeczny. Nawet w Wigilię nie sempiłem i nie kombinowałam tak jak Tazzy i Lord. Bo Tazzy odwracała uwagę Dużych, a w tym czasie Lord kombinował jak coś ze stołu gwizdnąć. Ale nie udało się, Duża za dobrze nas zna, była czujna.
Ale JA byłem grzeczny :D
(Faktycznie) wyjątkowo grzeczny Krzyk
Pycha kroczy przed upadkiem. A za upadkiem kroczy śmieszność... :mrgreen:

WarKotka

Od: Pt lip 31, 2009 20:39

[poprzednia][następna]