Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
afiain pisze:Właśnie tego się obawiam.
Zastanawiałam się nad postawieniem domku z tyłu salonu kocurek wyleguje się tam latem więc miejsce ma obeznane i ustronne od ludzi. Pytanie czy "Przystojniak" chciałby siedzieć w takim domku od kilku lat świetnie sobie radzi bez domku nie wiem gdzie śpi w nocy napewno nie w salonie po zamknięciu sam sobie musi radzić.
kicikicimiauhau pisze:zrobiłam przystojniakowi ogłoszenia, dodałam do nich zdjęcia. mam nadzieję, ze szybko znajdzie się dobry domek. tutaj chyba nic po mnie, bo każdy ma już kota/koty. dam znać, jak ktoś się odezwie. trzymajcie
za dobry domek!!!!!!!!!!!!!!!!! Szczęśliwego Nowego Roku. Do usłyszenia.
hugulaśny pisze:Mam chętne osoby na kotka. Wiek jest bez znaczenia i płeć też ( wiadomo- kastracja). Ważne, żeby kot był przylepą lubiącą spać w łóżku i uwielbiającą głaskanie, bez cienia agresji. Oferowane są następujące warunki: dom niewychodzący ( kot nie może mieć zapędów włóczęgowskich), towarzystwo starszego małżeństwa, które jest odwiedzane przez wnuki w różnym wieku oraz pies york ( bardzo sympatyczny). Jeśli kociak według Ciebie nadaje się do tego domu proszę o kontakt. Przydałoby się też trochę więcej zdjęć, aby państwo mogli zobaczyć kotka.
Generalnie zajmuję się pomocą dla psów (jestem na dogomanii), ale coraz częściej koty witają w moim domu![]()
![]()
![]()
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 222 gości