SCHRONISKO SOSNOWIEC - okropne przepełnienie!!!!!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto gru 25, 2012 10:54 Re: SCHRONISKO SOSNOWIEC - okropne przepełnienie!!!!!

Pilnie potrzebuję kroplówki dla kota :!: :!: :!:

CatAngel

Od: Pt cze 04, 2010 10:22

Post » Wto gru 25, 2012 11:06 Re: SCHRONISKO SOSNOWIEC - okropne przepełnienie!!!!!

CatAngel pisze:Pilnie potrzebuję kroplówki dla kota :!: :!: :!:

Jakbyście nie mieli na stanie, to w DG u Molickich dziś otwarte :-|
Obrazek Obrazek Nefi - moje serduszko <3 Obrazek

LadyStardust

Od: Pon cze 25, 2012 21:02

Post » Wto gru 25, 2012 11:08 Re: SCHRONISKO SOSNOWIEC - okropne przepełnienie!!!!!

LadyStardust pisze:

Wczoraj kupiliśmy ale małą cholercia :( i tak policzył :| :| że w szoku byłam.
Normalnie taka kroplówka kosztuje 5zł a wczoraj daliśmy 45z wizytą :? i staniem w gabinecie 5minut :roll:

CatAngel

Od: Pt cze 04, 2010 10:22

Post » Wto gru 25, 2012 11:16 Re: SCHRONISKO SOSNOWIEC - okropne przepełnienie!!!!!

CatAngel pisze:
LadyStardust pisze:

Wczoraj kupiliśmy ale małą cholercia :( i tak policzył :| :| że w szoku byłam.
Normalnie taka kroplówka kosztuje 5zł a wczoraj daliśmy 45z wizytą :? i staniem w gabinecie 5minut :roll:

Kurcze, z tego co czytałam to NND bywa u nich, nie myślałam, że wywalą taką sumę 8O Kurde musieliście trafić na nie właściwą osobę :? Może bez wizyty - jako kontynuację leczenia, uda się zakupić samą kroplówkę, ale pewno i tak po staremu policzą. Tak to tylko wiem, że na Brynowie otwarta jest jakaś lecznica :|

LadyStardust

Post » Wto gru 25, 2012 11:23 Re: SCHRONISKO SOSNOWIEC - okropne przepełnienie!!!!!

Gosiu ...nie moge do Ciebie zadzwonic bo mi tel padł....na kocielnej w sosnowcu wydadza ci kropłowke bez recepty ...doniesiesz po swietach ...zalivzcke tylko zostawisz dzwoniłam tam....
agula76

Post » Wto gru 25, 2012 11:25 Re: SCHRONISKO SOSNOWIEC - okropne przepełnienie!!!!!

Szczerze mówiąc to pan Molicki raczej zniżki nie daje nam, jest natomiast tam sympatyczny pan dr na W nie pamietam Wicinski czy jakoś tak i on jest sympatyczny. Na Brynowie jedynym lekarzem którego mogę polecić to dr Paczkowska , wiem ze jest jeszcze całodobowe klinika w Katowicach gdzie Mała jeździ ale nie pamietam zapytajcie jej

Filomen

Od: Sob lut 10, 2007 17:20

Post » Wto gru 25, 2012 11:29 Re: SCHRONISKO SOSNOWIEC - okropne przepełnienie!!!!!

Filomen pisze:Szczerze mówiąc to pan Molicki raczej zniżki nie daje nam, jest natomiast tam sympatyczny pan dr na W nie pamietam Wicinski czy jakoś tak i on jest sympatyczny. Na Brynowie jedynym lekarzem którego mogę polecić to dr Paczkowska , wiem ze jest jeszcze całodobowe klinika w Katowicach gdzie Mała jeździ ale nie pamietam zapytajcie jej

Dr Winiarz, jest dziś na dyżurku od godziny 15 (jutro bodajże w tych samych godzinach).

LadyStardust

Post » Śro gru 26, 2012 10:30 Re: SCHRONISKO SOSNOWIEC - okropne przepełnienie!!!!!

Na Brynowie ostatnio Andrzeja skasowali 40 zł za samo założenie wenflonu ( wyszedł poprzedni).
Na przyszłość, możecie do mnie dzwonić, jakby komuś brakło kroplówki, bo przeważnie kilka rodzajów płynu mam w zapasie, do tego wlewniki i wenflony :wink: . Normalnie to lekarze liczą ok 15 zł za butelkę, a w aptece kosztuje ok. 4-5 zł.

Jaaga

Od: Pon lip 03, 2006 16:49

Post » Śro gru 26, 2012 10:36 Re: SCHRONISKO SOSNOWIEC - okropne przepełnienie!!!!!

Jaaga pisze:Na Brynowie ostatnio Andrzeja skasowali 40 zł za samo założenie wenflonu ( wyszedł poprzedni).
Na przyszłość, możecie do mnie dzwonić, jakby komuś brakło kroplówki, bo przeważnie kilka rodzajów płynu mam w zapasie, do tego wlewniki i wenflony :wink: . Normalnie to lekarze liczą ok 15 zł za butelkę, a w aptece kosztuje ok. 4-5 zł.

ja Brynów omijam szerokim łukiem odkąd za uspienie psiaka skasowali 200 zł nocna taryfa :(....
a u mojego kociaka na zlamanie z przemieszczeniem załozyli gips 8O lekarz stwierdził pęknięcie...sprawa oparla sie o samego kierownika Dr.Czogałe
agula76

Post » Śro gru 26, 2012 13:01 Re: SCHRONISKO SOSNOWIEC - okropne przepełnienie!!!!!

Nowa kotka w schronie - brak info kiedy trafiła i skąd.
Czarna z białym krawacikiem i skarpetkami.
Około 3 lata gruba po sterylce, dzisiaj miała cała profilaktykę i jest na części adopcyjnej.
Zdjęcia bedą wieczorem.
Jest bardzo przestraszona - bardzo smutna.
ObrazekObrazek

jedno serce, jedna miłość - tylko MAN UTD i żona :-)

wolontariusz

Od: Pt mar 25, 2011 9:14

Post » Śro gru 26, 2012 13:55 Re: SCHRONISKO SOSNOWIEC - okropne przepełnienie!!!!!

wolontariusz pisze:Nowa kotka w schronie - brak info kiedy trafiła i skąd.
Około 3 lata gruba po sterylce, dzisiaj miała cała profilaktykę i jest na części adopcyjnej.
Zdjęcia bedą wieczorem.

Ta biało-rudo-czarna kotka (obecnie boks 6 w szpitaliku) też była przestraszona kilka dni temu, a dzisiaj dała się wziąć na ręce, przytulić, wygłaskać. Może z tą biało-czarną też tak będzie? :)

Plotkara

Od: Pon gru 05, 2011 18:22

Post » Śro gru 26, 2012 17:24 Re: SCHRONISKO SOSNOWIEC - okropne przepełnienie!!!!!

wolontariusz pisze:Nowa kotka w schronie - brak info kiedy trafiła i skąd.
Zdjęcia bedą wieczorem.

kotka daje się przytulać, podczas zabiegów była wtulona w Piotrka, taka zrezygnowana. Ma przepiekne oczy.

Obrazek

Obrazek

Filomen

Od: Sob lut 10, 2007 17:20

Post » Śro gru 26, 2012 17:58 Re: SCHRONISKO SOSNOWIEC - okropne przepełnienie!!!!!

Fajnie Piotrek, że wróciłeś :D .
Mam panią, która szuka starszego niewychodzącego kota dla swojej babci. Może macie jakiegoś trzymającego się staruszka?

Jaaga

Od: Pon lip 03, 2006 16:49

Post » Śro gru 26, 2012 18:49 Re: SCHRONISKO SOSNOWIEC - okropne przepełnienie!!!!!

To weźmy coś do Kch nim skończą jak siostra Borysa :(

Mara S

Od: Śro cze 09, 2010 11:51

Post » Śro gru 26, 2012 20:12 Re: SCHRONISKO SOSNOWIEC - okropne przepełnienie!!!!!

Mara S pisze:To weźmy coś do Kch nim skończą jak siostra Borysa :(

W Kch są lepsze warunki dla kociastych niż w schronie - więc jak jest coś wolnego to ja jestem za!!!
ObrazekObrazek

jedno serce, jedna miłość - tylko MAN UTD i żona :-)

wolontariusz

Od: Pt mar 25, 2011 9:14

[poprzednia][następna]