Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
CatAngel pisze:Pilnie potrzebuję kroplówki dla kota![]()
![]()
LadyStardust pisze:CatAngel pisze:Pilnie potrzebuję kroplówki dla kota![]()
![]()
Jakbyście nie mieli na stanie, to w DG u Molickich dziś otwarte
CatAngel pisze:LadyStardust pisze:CatAngel pisze:Pilnie potrzebuję kroplówki dla kota![]()
![]()
Jakbyście nie mieli na stanie, to w DG u Molickich dziś otwarte
Wczoraj kupiliśmy ale małą cholerciai tak policzył
![]()
że w szoku byłam.
Normalnie taka kroplówka kosztuje 5zł a wczoraj daliśmy 45z wizytąi staniem w gabinecie 5minut
Filomen pisze:Szczerze mówiąc to pan Molicki raczej zniżki nie daje nam, jest natomiast tam sympatyczny pan dr na W nie pamietam Wicinski czy jakoś tak i on jest sympatyczny. Na Brynowie jedynym lekarzem którego mogę polecić to dr Paczkowska , wiem ze jest jeszcze całodobowe klinika w Katowicach gdzie Mała jeździ ale nie pamietam zapytajcie jej
Jaaga pisze:Na Brynowie ostatnio Andrzeja skasowali 40 zł za samo założenie wenflonu ( wyszedł poprzedni).
Na przyszłość, możecie do mnie dzwonić, jakby komuś brakło kroplówki, bo przeważnie kilka rodzajów płynu mam w zapasie, do tego wlewniki i wenflony. Normalnie to lekarze liczą ok 15 zł za butelkę, a w aptece kosztuje ok. 4-5 zł.
wolontariusz pisze:Nowa kotka w schronie - brak info kiedy trafiła i skąd.
Czarna z białym krawacikiem i skarpetkami.
Około 3 lata gruba po sterylce, dzisiaj miała cała profilaktykę i jest na części adopcyjnej.
Zdjęcia bedą wieczorem.
Jest bardzo przestraszona - bardzo smutna.
wolontariusz pisze:Nowa kotka w schronie - brak info kiedy trafiła i skąd.
Czarna z białym krawacikiem i skarpetkami.
Około 3 lata gruba po sterylce, dzisiaj miała cała profilaktykę i jest na części adopcyjnej.
Zdjęcia bedą wieczorem.
Jest bardzo przestraszona - bardzo smutna.
Mara S pisze:To weźmy coś do Kch nim skończą jak siostra Borysa
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], puszatek i 1608 gości