Moderator: Estraven
Discordia pisze:Maluchy juz sobie przypomnialy cosmy za jedni. Haskell zlizywal mi paste prosto z palcaTinka pasty nie lubi, ale dala sie glaskac przy misce. Morgan rozbrykany i rozmruczany. Cala noc spedzil z nami w lozku, kilkakrotnie mnie budzil zeby go miziac teraz natychmiast.
Discordia pisze:Tinka uroczo zapomina jezyczka. TZ jej przed chwila zrobil sesje foto, a ona tylko na niego zdziwiona sie gapila z wywalonzm jezykiem. Na dosc dlugo go zapomniala, nawet jak zniecierpliwiona uciekla na gore, to dalej z rozowym ozorkiem na wierzchu.
zuza pisze:Foty!!!

Discordia pisze:Czytalam dzis w necie co to byla za wstepna diagnoza, czemu umarl Ciastus. Po niemiecku to bylo Gallenstau. Wyczytalam, ze przyczyna jest zbyt tluste, i zbyt bogate w bialko pozywienie. Czy to mozliwe? Moje koty od poczatku jedza Orijena suchego, do niedawna "zagryzane" puszkami Ziwi Peak, od czasu jak sa maluchy to przeszlismy na mokre grau. Ale podstawa bylo suche. Czy takie karmienie moze zabic duzego, silnego, 3 letniego kota?![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Anna2016 i 24 gości