Nasza kocia rodzinka. Prośba o pomoc dla Lolusia z FIP:(((

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie gru 23, 2012 15:36 Re: Nasza kocia rodzinka, tymczasy.Kasia po operacji.

Obrazek
ObrazekObrazek

mar9

Od: Wto mar 22, 2005 14:47

Post » Nie gru 23, 2012 17:02 Re: Nasza kocia rodzinka, tymczasy.Kasia po operacji.

Obrazek
Obrazek

bulba

Od: Pt paź 09, 2009 8:44

Post » Nie gru 23, 2012 18:24 Re: Nasza kocia rodzinka, tymczasy.Kasia po operacji.

Zddrowych, spokojnych Świąt!
"Koty trzeba chwalić, robia się od tego bardziej puchate"

taizu

Od: Śro gru 30, 2009 23:05

Post » Nie gru 23, 2012 18:47 Re: Nasza kocia rodzinka, tymczasy.Kasia po operacji.

Pogodnych i spokojnych Świąt Bożego Narodzenia :!:

mb

Od: Czw kwi 13, 2006 5:51

Post » Nie gru 23, 2012 23:48 Re: Nasza kocia rodzinka, tymczasy.Kasia po operacji.

Dużo zdrowia i wszelkiej pomyślności w podejmowanych działaniach :1luvu:
Obrazek]Obrazek

Modjeska

Od: Pt mar 31, 2006 20:52

Post » Pon gru 24, 2012 9:02 Re: Nasza kocia rodzinka, tymczasy.Kasia po operacji.

Dziękuję za pamięć. :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Ja też Wam składam życzenia Szczęśliwych Świąt
oraz,
wiary co góry przenosi,
nadziei, która nie gaśnie,
miłości w każdej ilości.
Obrazek

Obrazek
Obrazek Obrazek

Kłamstwo jest jedyną ucieczką słabych. Stendhal
Wątek Łopatą i do piachu ku przestrodze o zaufaniu i podłości ludzkiej bez granic, ale i szczęśliwym zakończeniu :) :) :)
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1& ... &start=960

Anna61

Od: Nie lis 25, 2007 20:27

Post » Pon gru 24, 2012 12:23 Re: Nasza kocia rodzinka, tymczasy.Kasia po operacji.

WESOŁYCH ŚWIĄT :rudolf:

tamiss

Od: Śro lut 10, 2010 17:08

Post » Wto gru 25, 2012 9:43 Re: Nasza kocia rodzinka, tymczasy.Kasia po operacji.

Dzisiaj mija rok odkąd nie ma już mojej białaczkowej Niuńci['] :cry:

Anna61 pisze:Ostatnie zdjęcia Niuńci.

Obrazek

Obrazek

Obrazek Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Tęsknota słowo zużyte
otwarło mi swoją dal
jak różne są rzeczy ukryte
w króciutkim wyrazie żal.
:cry:

Nigdy Cię nie zapomnę koteczko.

Obrazek
Obrazek Obrazek

Wątek Łopatą i do piachu ku przestrodze o zaufaniu i podłości ludzkiej bez granic, ale i szczęśliwym zakończeniu :) :) :)

Anna61

Post » Wto gru 25, 2012 14:38 Re: Nasza kocia rodzinka, tymczasy. Dzisiaj rok bez Nuni[']:

Aniu, cóż mogę powiedzieć?, jak pocieszyć?, sama wiem, jak bolą takie wspomnienia, i Niunia i tysiące innych pozostaną w naszej pamięci, tak mało ale i tak dużo
ObrazekObrazek

mar9

Post » Wto gru 25, 2012 16:45 Re: Nasza kocia rodzinka, tymczasy. Dzisiaj rok bez Nuni[']:

mar9 pisze:Aniu, cóż mogę powiedzieć?, jak pocieszyć?, sama wiem, jak bolą takie wspomnienia, i Niunia i tysiące innych pozostaną w naszej pamięci, tak mało ale i tak dużo

Niestety nie ma pocieszenia....... :( tak by się chciało aby zawsze z nami były.
Gdy wspominam ten czas gdy były z nami, to zaraz myśli przekierowują się na ich umieranie, a tym samym łzy napływają do oczu.
Obrazek Obrazek

Anna61

Post » Wto gru 25, 2012 17:58 Re: Nasza kocia rodzinka, tymczasy. Dzisiaj rok bez Nuni[']:

Anna61 pisze:
mar9 pisze:Aniu, cóż mogę powiedzieć?, jak pocieszyć?, sama wiem, jak bolą takie wspomnienia, i Niunia i tysiące innych pozostaną w naszej pamięci, tak mało ale i tak dużo

Niestety nie ma pocieszenia....... :( tak by się chciało aby zawsze z nami były.
Gdy wspominam ten czas gdy były z nami, to zaraz myśli przekierowują się na ich umieranie, a tym samym łzy napływają do oczu.

to boli, fakt, ale z drugiej strony one wiedzą, że nie odchodziły samotnie, bezimiennie, że ktoś po nich zapłacze, to może marna pociecha dla nas ale zawsze coś
ObrazekObrazek

mar9

Post » Wto gru 25, 2012 19:37 Re: Nasza kocia rodzinka, tymczasy. Dzisiaj rok bez Nuni[']:

mar9 pisze:Niestety nie ma pocieszenia....... :( tak by się chciało aby zawsze z nami były.

mar9 pisze:to boli, fakt, ale z drugiej strony one wiedzą, że nie odchodziły samotnie, bezimiennie, że ktoś po nich zapłacze, to może marna pociecha dla nas ale zawsze coś

Teraz właśnie pomyślałam o naszych bliskich, których też nie ma, a Święta spędzane razem, pomimo biedy jaka wtedy była, były radosne, pełne ciepła, uczuciowe.
Teraz nie ma nic, jest pustka, i tylko pozostały wspomnienia minionych dni, które tak szybko uleciały w dal. :cry:
Obrazek Obrazek

Anna61

Post » Wto gru 25, 2012 20:02 Re: Nasza kocia rodzinka, tymczasy. Dzisiaj rok bez Nuni[']:

Anna61 pisze:Teraz właśnie pomyślałam o naszych bliskich, których też nie ma, a Święta spędzane razem, pomimo biedy jaka wtedy była, były radosne, pełne ciepła, uczuciowe.
Teraz nie ma nic, jest pustka, i tylko pozostały wspomnienia minionych dni, które tak szybko uleciały w dal. :cry:

Mam to samo, święta już mnie nie cieszą, są takie jałowe, pozbawione tego dawnego ciepła, teraz ważne są prezenty, im droższe tym lepsze, myśmy jako dzieci dostawali bardzo,bardzo skromne prezenty ale same święta były takie jakieś magiczne, dobrze, że choć zostały po nich wspomnienia ale też i ogromna tęsknota za tym niepowtarzalnym świątecznym nastrojem z dawnych lat
ObrazekObrazek

mar9

Post » Wto gru 25, 2012 21:51 Re: Nasza kocia rodzinka, tymczasy. Dzisiaj rok bez Nuni[']:

mar9 pisze:Mam to samo, święta już mnie nie cieszą, są takie jałowe, pozbawione tego dawnego ciepła, teraz ważne są prezenty, im droższe tym lepsze, myśmy jako dzieci dostawali bardzo,bardzo skromne prezenty ale same święta były takie jakieś magiczne, dobrze, że choć zostały po nich wspomnienia ale też i ogromna tęsknota za tym niepowtarzalnym świątecznym nastrojem z dawnych lat

Wszystko się skomercjalizowało i pogoń za pieniądzem przysłonił wszystko to, co było dobre w Tych świętach.
Obrazek Obrazek

Anna61

Post » Wto gru 25, 2012 22:20 Re: Nasza kocia rodzinka, tymczasy. Dzisiaj rok bez Nuni[']:

Anna61 pisze:
mar9 pisze:Mam to samo, święta już mnie nie cieszą, są takie jałowe, pozbawione tego dawnego ciepła, teraz ważne są prezenty, im droższe tym lepsze, myśmy jako dzieci dostawali bardzo,bardzo skromne prezenty ale same święta były takie jakieś magiczne, dobrze, że choć zostały po nich wspomnienia ale też i ogromna tęsknota za tym niepowtarzalnym świątecznym nastrojem z dawnych lat

Wszystko się skomercjalizowało i pogoń za pieniądzem przysłonił wszystko to, co było dobre w Tych świętach.

nie tylko w świętach
ObrazekObrazek

mar9

[poprzednia][następna]