Bielsk Podlaski, kocie sprawy

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob gru 22, 2012 18:50 Re: Koty z Bielska Podlaskiego/ na cito potrzebne DT dla koc

sylwia1982 pisze:
Sonia93 pisze:Dziś tez mi jest smutno...kiedy wracałam z Urzędu w B-stku na jednej z ulic w śródmieściu z daleka zobaczyłam małego kotka (szylkretkę) biegał od człowieka do człowieka płacząc. Podeszłam zakiciałam podbiegł,ale nie dał sie pogłaskać...pomyslałam pewnie głodny.W pobliskim sklepie kupiłam dwie saszetki whiskasa. Wróciłam do koteczka dałam jeść, wcinał aż uszy sie trzęsly.
I cóż zostawiłam tam malca bo nie mam gdzie go wziąć.Bardzo źle sie z tym czuję, pomyślałam...dlaczego tylko ja go zauważyłam na tak ruchliwe ulicy :cry:.Jaka jest u nas straszna bezduszność w głowie nie mieści sie. :cry:

Sonia93 udało się w jakiś sposób pomóc szylkretce? czy już więcej jej nie widziałaś?

Sylwia, szylkretka juz bezpieczna jest na bardzo awaryjnym DT.Nie mogłam przestać o niej mysleć.
Muszę ją koniecznie ogłaszać,ale zupełnie nie wiem jak to sie robi.Mam do ogromną prośbę, czy mogłaby mi pomóc...
Czytałam o jakis ogłoszeniach, do których podajesz link,ale jak|?co? i gdzie ?nie mam pojecia.
Błagam o pomoc.
ObrazekObrazek

Sonia93

Od: Sob lis 20, 2010 23:19

Post » Sob gru 22, 2012 19:18 Re: Koty z Bielska Podlaskiego/ na cito potrzebne DT dla koc

Sonia93 pisze:
sylwia1982 pisze:
Sonia93 pisze:Dziś tez mi jest smutno...kiedy wracałam z Urzędu w B-stku na jednej z ulic w śródmieściu z daleka zobaczyłam małego kotka (szylkretkę) biegał od człowieka do człowieka płacząc. Podeszłam zakiciałam podbiegł,ale nie dał sie pogłaskać...pomyslałam pewnie głodny.W pobliskim sklepie kupiłam dwie saszetki whiskasa. Wróciłam do koteczka dałam jeść, wcinał aż uszy sie trzęsly.
I cóż zostawiłam tam malca bo nie mam gdzie go wziąć.Bardzo źle sie z tym czuję, pomyślałam...dlaczego tylko ja go zauważyłam na tak ruchliwe ulicy :cry:.Jaka jest u nas straszna bezduszność w głowie nie mieści sie. :cry:

Sonia93 udało się w jakiś sposób pomóc szylkretce? czy już więcej jej nie widziałaś?

Sylwia, szylkretka juz bezpieczna jest na bardzo awaryjnym DT.Nie mogłam przestać o niej mysleć.
Muszę ją koniecznie ogłaszać,ale zupełnie nie wiem jak to sie robi.Mam do ogromną prośbę, czy mogłaby mi pomóc...
Czytałam o jakis ogłoszeniach, do których podajesz link,ale jak|?co? i gdzie ?nie mam pojecia.
Błagam o pomoc.

zrobiłam bazarek ogłoszeniowy viewtopic.php?f=20&t=149142, więc tak wykupujesz na tym bazarku pakiet ogłoszeń podajesz mi tekst do ogłoszeń a ja ogłaszam szylkretkę na 20 portalach, dochód z bazarku przeznaczam na szczepienie kotki, która jest u mnie na DT i na szczepienie kota Maciusia, który jest na DT u pinokio_

edit: do ogłoszeń będzie potrzebny tekst, miasto i woj. na jakie robić ogłoszenia, zdjęcia i dane do kontaktu w sprawie adopcji
ObrazekObrazekObrazek

sylwia1982

Od: Pt wrz 03, 2010 22:15

Post » Pon gru 24, 2012 14:26 Re: Koty z Bielska Podlaskiego/ potrzebna karma dla kotów

Przyszłam Wam wszystkim życzyć wesołych świąt, oby bid na ulicach jak najmniej!

_ogonek_

Od: Pon cze 07, 2010 8:17

Post » Pon gru 24, 2012 18:11 Re: Koty z Bielska Podlaskiego/ potrzebna karma dla kotów

I ja wpadlam na chwile. Dziekujemy _ogonek_

Spokojnych Świąt :s4:
moj nr tel: 789 084 913
gg: 7163414

Obrazek
jankowska.irena@wp.pl

pinokio_

Od: Wto mar 09, 2010 20:49

Post » Wto gru 25, 2012 0:27 Re: Koty z Bielska Podlaskiego/ potrzebna karma dla kotów

Szczęśliwych i spokojnych Świąt :s2:

Życzy Nika i reszta stada.

XmonikaX

Od: Sob lut 28, 2009 20:04

Post » Wto gru 25, 2012 1:48 Re: Koty z Bielska Podlaskiego/ potrzebna karma dla kotów

_ogonek_ pisze:Przyszłam Wam wszystkim życzyć wesołych świąt, oby bid na ulicach jak najmniej!

ciekawe ile psów i kotów wyleci po świętach na ulicę :roll:, trzeba być totalnym idiotą, żeby kupować zwierzęta na prezent :evil: :evil:
ObrazekObrazekObrazek

sylwia1982

Post » Wto gru 25, 2012 15:45 Re: Koty z Bielska Podlaskiego/ potrzebna karma dla kotów

sylwia1982 pisze:
_ogonek_ pisze:Przyszłam Wam wszystkim życzyć wesołych świąt, oby bid na ulicach jak najmniej!

ciekawe ile psów i kotów wyleci po świętach na ulicę :roll:, trzeba być totalnym idiotą, żeby kupować zwierzęta na prezent :evil: :evil:

Masa, ale do schronisk trafią po nowym roku, na koniec wszystkie limity się wyczerpują i kombinacje są jakie tylko się da :/ ...

_ogonek_

Od: Pon cze 07, 2010 8:17

Post » Śro gru 26, 2012 1:08 Re: Koty z Bielska Podlaskiego/ potrzebna karma dla kotów

Maciunio pozdrawia światecznie

Obrazek Obrazek Obrazek

Obrazek
jankowska.irena@wp.pl

pinokio_

Post » Śro gru 26, 2012 2:08 Re: Koty z Bielska Podlaskiego/ potrzebna karma dla kotów

Obrazek

Maciuś pięknie się prezentuje przy choince :1luvu: :1luvu: , a nie próbuje tej choinki rozebrać na części pierwsze 8O 8O ? ja od kilku lat nie ubieram choinki na święta, bo tylko chodziłam po mieszkaniu i szukałam bombek i innych ozdób choinkowych, bo moje koty 2xdziennie choinkę rozbierały :evil: :evil:
ObrazekObrazekObrazek

sylwia1982

Post » Śro gru 26, 2012 9:58 Re: Koty z Bielska Podlaskiego/ potrzebna karma dla kotów

Maciunio to wyjatkowy kotek, na prawde. To arystokrata najprawdziwszy. Jest bardzo bardzo inteligentny. Niczego nie niszczy, bawi sie tylko zabawkami. Gania po calym domu a jak mu smutno, mnie zaczepia do zabawy. Na razie izoluje go dopoki nie zaszczepie. Teraz kiedy dostalam nauczke, nie zrobie juz kolejnego bledu i nie polacze nowego kota z wszystkimi. Najpierw bylo odpchlenie, odrobaczenie, a teraz bedzie test i szczepienie. No, chyba, ze nie zdążę, to bede wymagac od nowego domku tego, aby zaszczepił. Jemu domek wyjatkowy bym chciala, spokojny i doswiadczony, taki ktory nie zmarnuje i nie wypaczy charateru.

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

Obrazek
jankowska.irena@wp.pl

pinokio_

Post » Śro gru 26, 2012 19:56 Re: Koty z Bielska Podlaskiego/ potrzebna karma dla kotów

Cudowny pingwinek i taki grzeczny.
ObrazekObrazek

Sonia93

Od: Sob lis 20, 2010 23:19

Post » Pt gru 28, 2012 12:36 Re: Koty z Bielska Podlaskiego/ potrzebna karma dla kotów

Szalony Kot pisze:Pinokio, może Cię wesprzeć jakoś w szczepieniu Maciusia? Chociaż kilka złotych bym pomogła :oops:

Byloby super, dziekuje. Mysle wlasnie jakby go zaszczepic. Za kazdy grosik bede wdzieczna.

Obrazek Obrazek Obrazek

Obrazek
jankowska.irena@wp.pl

pinokio_

Post » Pt gru 28, 2012 12:54 Re: Koty z Bielska Podlaskiego/ potrzebna karma dla kotów

pinokio_ pisze:
Szalony Kot pisze:Pinokio, może Cię wesprzeć jakoś w szczepieniu Maciusia? Chociaż kilka złotych bym pomogła :oops:

Byloby super, dziekuje. Mysle wlasnie jakby go zaszczepic. Za kazdy grosik bede wdzieczna.

Obrazek Obrazek Obrazek

Maciuś :1luvu: :1luvu: :1luvu: , pięknie wygląda w tym futerku

pinokio_ wpadnie Ci jeszcze jakiś grosik z mojego bazarku ogłoszeniowego viewtopic.php?f=20&t=149142, ale to dopiero po Nowym Roku, na początku stycznia
ObrazekObrazekObrazek

sylwia1982

[poprzednia][następna]