Bedetka drapak jest z zooplus - w bardzo jak na babmus rozsadnej cenie przy tej ilosci miejsca
http://www.zooplus.pl/shop/koty/drapaki ... _cm/294446kiedys wypatrzyłam go na fb jakiejs fundacji - bo w zooplusie jakos mi się nie rzucal w oczy a jak dziewczyny pokazywałay jak koty pomagały skladac drapak to wiedzialam jaki bedzie kolejny (poprzedni tez byl bambusowy tylko mam wrazenie bardziej wytrzymały bambus, bo ten maluchy strasznie drapia i sa juz pierwsze uszkodzenia

)
moi rezydenci watku nie maja - zbieram się do zalozenia, ale wiesz jak to z tym zbieraniem jest, mam co robic jak kazda kobieta w domu

+ opieka nad 8 rezydentow i 4 malych tymczasow i doba mija nie wiem niedy nawet

a Kreseczka to takie moje oczko w glowie, uwielbiam wszytskie malce a Kreska jest taka moja, i troche mnie jak swoja mame traktuje, na szczescie jeszcze nie na tyle zwariowałam by ją wylizywac
ale charakter panienka ma cudny
Jagooda - tak brytyjczyk jest moj - to Lucek
Moja taka ciapa ale przekochana - mam jeszcze szylkrete brytyjska i pregowanego srebrnego z zielonymi oczami (taki smieszny wynalazek, troszkęp laski pyszczek mu wyszedł;) hodowca się smial ze splaszczył się bo się od cyca mamy odkleic wogole nie chciał, był najmniejszy z miotu ale ciagle jadł ale drobinka taka został i drobny, delikatny jest caly czas)
uwielbiam brytki za ich towarzyszenie we wszytskim, za charaktery i za ich doslownie to moge tak nazwac pomoc przy maluchach na DT

przykro mi z powodu Twojego kocurka - niech sobie szczesliwie biega za TM - wiem jak boli strata - w sierpniu w cagu 2 tygodni nowotwor krtani zabrał mi cudnego, przytulasnego kocurka - był mlody miał dwa lata a ze mną był tylko rok ...