WAW-Mikunia. Bardzo smutno.

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw gru 20, 2012 22:39 Re: WAW-Mikunia..prezenty wigilijne... :) s.88

tak ostatnio tylko cicho czytam ale cieszę się ,że idzie pomalutku ku lepszemu
1 prezent :ok:
Obrazek...Obrazek

ruda32

Od: Pt maja 21, 2010 21:56

Post » Czw gru 20, 2012 22:40 Re: WAW-Mikunia..prezenty wigilijne... :) s.88

smarti pisze:jeszcze od Kamila wiem że są różne środki do narkozy..lepsze i gorsze, tańsze i droższe, pozostawiające kota ospałego , ledwo żywego po zabiegu i pozwalającego mu się po narkozie obudzić jak nowemu..
nie musze mówić jakie są standardowo stosowane w lecznicach...
trzeba pytać i ewent płacić ekstra ale niewiele osób o tym wie..

smarti - nie wiesz jakie zastosowała moja wetka, więc bardzo Cię prosze o powstrzymanie się od takich komenatrzy. Standardowe to nie znaczy najtańsze i najgorsze. Poza tym moja wetka wie że dla mnie nie mają znaczenia pieniądze a optymalne, najlepsze dla moich kotow w danej sytuacji rzeczy.
ObrazekObrazekObrazek"Nigdy nie wiemy, kiedy widzimy kogoś PO RAZ OSTATNI..."
"Kiedy się kogoś kocha to ten drugi ktoś nigdy nie znika"
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Od: Sob lut 28, 2009 21:24

Post » Czw gru 20, 2012 22:52 Re: WAW-Mikunia..prezenty wigilijne... :) s.88

wyluzuj 8O -to nie był komentarz o Twojej wetce-nie wydaję sądów o kimś kogo nie znam (w odróznieniu od niektórych :mrgreen: )

to był komentarz ogólny-wiadomo że wsród wetów, jak i wśród ludzi są weci z powołania i hieny robiące to dla kasy...jak w życiu-ludzie dla kasy są w stanie nieżle się zeszmacić i chyba tym stwierdzeniem nie odkrywam Ameryki, niestety..

ale widze że jestes jakaś drażliwie zdrażniona :mrgreen: - więc wynoszę się :(
Obrazek ..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" :)

Czaruniu['],Pusiuniu['],Carlisiu['],Puniu['],Diegusiu['],Smartuniu['],Mileczko[']...
...Wasza śmierć nie jest dla nas żadnym powodem abyśmy przestali Was kochać...

smarti

Od: Wto lip 27, 2010 13:17

Post » Czw gru 20, 2012 23:07 Re: WAW-Mikunia..prezenty wigilijne... :) s.88

smarti pisze:wyluzuj 8O -to nie był komentarz o Twojej wetce-nie wydaję sądów o kimś kogo nie znam (w odróznieniu od niektórych :mrgreen: )

to był komentarz ogólny-wiadomo że wsród wetów, jak i wśród ludzi są weci z powołania i hieny robiące to dla kasy...jak w życiu-ludzie dla kasy są w stanie nieżle się zeszmacić i chyba tym stwierdzeniem nie odkrywam Ameryki, niestety..

no to całe szczęscie. Ale jak ja piszę, zę moja wetka zastosowała standardowe znieczulenie a potem Ty piszesz o tym jakie to standardowe jest to trudno nie widziec związku.

smarti pisze:ale widze że jestes jakaś drażliwie zdrażniona :mrgreen: - więc wynoszę się :(

nie, nie jestem - odniosłam się do Twoich słów po prostu, ale szanuję każdą Twoją decyzję, również tę o wyniesieniu się.
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Post » Czw gru 20, 2012 23:10 Re: WAW-Mikunia..prezenty wigilijne... :) s.88

ruda32 pisze:tak ostatnio tylko cicho czytam ale cieszę się ,że idzie pomalutku ku lepszemu
1 prezent :ok:

nie idzie tylko JEST dobrze :D :ok: :ok: :ok:

Wyodrębniłam OT viewtopic.php?f=8&t=149243
alix76

Marzenia11

Post » Czw gru 20, 2012 23:44 Re: WAW-Mikunia..prezenty wigilijne... :) s.88

Mikunia się właśnie bawiła ze mną kolorowym piorkiem :D :D :D

Marzenia11

Post » Pt gru 21, 2012 22:32 Re: WAW-Mikunia..prezenty wigilijne... :) s.88

Całe stadko, z MIkunia na czele, ktora aż miauczała (rzadko jej się zdarza) z głodu wcieło 5 ouszeczek animondki carny ocean ze świątecznej paczki od pwpw :D :1luvu: :1luvu: :1luvu:
teraz śpią, pewnie za chwilę będą się dopominac zabawy ze mną a ja jestem totalnie nieprzytomna.

Dzisiaj byłam z Nutką i notką po raz ostatni w lecznicy na odrobaczaniu z lamblii. Teraz pozostają kciuki za ujemne badania qpki za dwa tygodnie. :ok: :ok: :ok:

Marzenia11

Post » Sob gru 22, 2012 23:34 Re: WAW-Mikunia..prezenty wigilijne... :) s.88

O tym, ze właściwie Święta już są swiadczy to, ze towarzystwo mi zaczyna kichac. Boż przecież nie mogę wyjechac i byc o nie spokojna. Zaczęła Mikunia - dzisiaj nad ranem , gdy mruczała mi do ucha to własnie kichnęla kilka razy. Przed chwilą Ruda Łapa. :roll: a ja mam tylko dwie kapsułki beta-glukanu i nie zamówie już przed Świętami.
Zaczynam się martwic, bo moje stadko gdy ktoś obcy przychodzi do nich chowa się gdzie się da i nie pokazuje. Będzie trudno kontrolowac ich samopoczucie.

Marzenia11

Post » Nie gru 23, 2012 20:17 Re: WAW-Mikunia..prezenty wigilijne... :) s.88

Mika kicha wyraźnie i obkichała mi dzisiaj twarz. Podaję beta-glukan i dzięki Bianka 4 :1luvu: :1luvu: :1luvu: mam zapas na Święta. Pani Renata, ktora będzie przychodzic do futerek będzie im dosypywac do każdej miseczki, więc jest szansa, że Mika też będzie jadła swoją porcję.
Apetyt kotuni dopisuje, siła mruczenia wzrosła :D Wczoraj zjadła drobno pokrojoną pierś z kuyrczaka, ale z większymi (a niedużymi wcale) kawałeczkami z sąsiedniej miseczki sobie już nie poradziła :roll: trudno, będę drobno kroic. Jakoś próbuje jesc chrupki, lubiła je bardzo, trozkę kiepsko jej wychodzi, ale mam nadzieję, ze się w końcu przyzwyczai i nauczy.

Marzenia11

Post » Czw gru 27, 2012 23:49 Re: WAW-Mikunia..prezenty wigilijne... :) s.88

Ufff.... opieka pani renaty nad moim stadkiem była super - dziewczyny mają się dobrze, Mikunia nie kichnęla do tej pory ani razu, nie ma wydzieliny większej ani z oczek, ani z noska. Nawet mam wrażenie, ze troszkę utyła, ale wg wetki to byc moze w końcu mogła sobie bardzo dokładnie umyc futerko i stąd jakieś sprawia wrażenie większej. W każdym raziue wygląda na to, zę jest w porządku, więc przyjmuję, ze jest w porządku.
Zaraz sie kładę spac, pewnie wtedy moje mruczątko przyjdzie i będzie chciało nadrabiac zaległości.... :D :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Marzenia11

Post » Sob gru 29, 2012 11:30 Re: WAW-Mikunia..prezenty wigilijne... :) s.88

Mruczątko ma się dobrze, jest bardzo zajęte bo ma non-stop pracę jako koci terapeuta :D - ogrzewa mi płuca i oskrzela oraz bolący kręgosłup. I mruczy, czyli działa też odstresowująco. :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Zaczynam zbierac probki do badani w kierunku lamblii - niech to cholerstwo idzie precz :ok: :ok: :ok:

Marzenia11

Post » Sob gru 29, 2012 18:00 Re: WAW-Mikunia...koci terapeuta :)

Marzenko, zapraszam do siebie :P viewtopic.php?f=1&t=149432
Obrazek

alab108

Od: Wto lis 09, 2010 22:35

Post » Sob gru 29, 2012 20:14 Re: WAW-Mikunia...koci terapeuta :)

alab108 pisze:Marzenko, zapraszam do siebie :P viewtopic.php?f=1&t=149432

:D :D :D :piwa:

Marzenia11

Post » Pon gru 31, 2012 16:57 Re: WAW-Mikunia...koci terapeuta :)

Obrazek

Dużo zdrowia i kasy, mało problemów w Nowym Roku :P
Obrazek

alab108

Od: Wto lis 09, 2010 22:35

Post » Pon gru 31, 2012 20:34 Re: WAW-Mikunia...koci terapeuta :)

:D :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Mikunia ślicznie dziękuje za życzenia :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Obrazek Obrazek

całe stadko życzy wszystkim piszącym , pomagającym czytającym wątek Najlepszego Nowego Roku!!!!

Obrazek Obrazek

Marzenia11

[poprzednia][następna]