Biały kotek znalazł domek na święta :)

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw gru 20, 2012 20:21 Re: Biały kocurek DS/DT na CITO lub chociaz DT na święta!!!!

Goyka pisze:Piękne ogłoszenie, mogę opłacić Śnieżkowi pakiet ogłoszeń u CatAngel :oops:

Dzięki, ale myślę że lepiej jeśli skorzysta ktoś bardziej potrzebujący. Pakiet mogę mu zapewnić, ale za cholerę nie wiem co to i jak to działa. Dawałam ogłoszenia na gumtree, alegratka, tablicy, morusku i jeszcze kilku innych portalach ale tego czegoś nie znam.
Obrazek

pchełeczka

Od: Pt kwi 13, 2012 14:55

Post » Czw gru 20, 2012 20:35 Re: Biały kocurek DS/DT na CITO lub chociaz DT na święta!!!!

a kotek akceptuje inne koty?

sylweczenka

Od: Sob gru 15, 2012 16:47

Post » Czw gru 20, 2012 21:01 Re: Biały kocurek DS/DT na CITO lub chociaz DT na święta!!!!

i co z Bieluszkiem na Swięta????

co do ogłoszen u CatAngel polecam...dziewczyna zna sie na rzeczy , robi to profesjonalnie i 130 stron adopcyjnych takze szanse znalezienia domku wzrastaja , po za tym robi to od kilku lat i wie jak to robic:)

duzo kociaków znalazło dzieki niej domy...
warto skorzystac
agula76

Post » Czw gru 20, 2012 21:35 Re: Biały kocurek DS/DT na CITO lub chociaz DT na święta!!!!

sylweczenka pisze:a kotek akceptuje inne koty?

Na moje reaguje stresem i jeszcze bardziej sie chowa w kanapie. Nie wiem czy ta reakcja jest normalna dla niego czy tylko spowodowana okolicznościami.

agula76 pisze:i co z Bieluszkiem na Swięta????

co do ogłoszen u CatAngel polecam...dziewczyna zna sie na rzeczy , robi to profesjonalnie i 130 stron adopcyjnych takze szanse znalezienia domku wzrastaja , po za tym robi to od kilku lat i wie jak to robic:)

warto skorzystac

mhmmmm
A takie przynajmniej na razie kłopotliwe też?
Obrazek

pchełeczka

Post » Czw gru 20, 2012 21:45 Re: Biały kocurek DS/DT na CITO lub chociaz DT na święta!!!!

pchełeczka pisze:
sylweczenka pisze:a kotek akceptuje inne koty?

Na moje reaguje stresem i jeszcze bardziej sie chowa w kanapie. Nie wiem czy ta reakcja jest normalna dla niego czy tylko spowodowana okolicznościami.

agula76 pisze:i co z Bieluszkiem na Swięta????

warto skorzystac

mhmmmm
A takie przynajmniej na razie kłopotliwe też?

pewnie
mozna spróbowac....
agula76

Post » Pt gru 21, 2012 7:35 Re: Biały kocurek DS/DT na CITO lub chociaz DT na święta!!!!

i co jest jakiś TDT na horyzoncie?
Obrazek

SASZEŃKO NA ZAWSZE BĘDZIESZ W NASZYCH SERCACH [*]

Edytka1984

Od: Czw cze 17, 2010 19:13

Post » Pt gru 21, 2012 9:51 Re: Biały kocurek DS/DT na CITO lub chociaz DT na święta!!!!

DT nie ale dzwoniły już 3 osoby i o niego pytały. Wczoraj dwie panie i przed chwilką jedna. Wczoraj jedna pani mówiła że zawsze mieszkała z kilkoma kotami i teraz jak przeniosła się na swoje chciałaby przygarnąć jakąś bidę a przed chwilka dzwoniła pani która co prawda ma koty ale miała koty chorujące które wymagały dużo opieki. Z tego co mówiła jeden z problemami psychicznymi wzięty ze schroniska i też początkowo nastawiony do innych kotów jak nasz duszek. Akurat ta pani chce przygarnąć jakąś totalną bidę która nie ma wielkich szans na normalną adopcję.
Chyba zacznę jednak wierzyć w ludzi jeśli się ktoś dobry zgłosi się po kotka. :)
Obrazek

pchełeczka

Post » Pt gru 21, 2012 12:09 Re: Biały kocurek DS/DT na CITO lub chociaz DT na święta!!!!

To ja trzymam bardzo mocne kciuki, On jest cudowny :1luvu:
Obrazek

Edytka1984

Post » Pt gru 21, 2012 12:37 Re: Biały kocurek DS/DT na CITO lub chociaz DT na święta!!!!

Pan kotek jest biały bez żadnych łat,
a oczy jak bezchmurne niebo ma,
jest taki piękny, że dziwi się świat,
Kto temu cudowi domek dziś da ?

:dance: :dance: :dance:

Powodzenia Mały Biały Misiu - drugie podejście musi być trafione.
Z lęku przed rusycyzmem wielu naszych braci, nie mówi „kot się czai”, lecz „kot się herbaci” ---- Jan Sztaudynger
Obrazek...ObrazekA tu znajdziesz nasz koci wątek: http://tiny.pl/hk6cq

Monika_Krk

Od: Wto lis 27, 2012 12:51

Post » Pt gru 21, 2012 12:53 Re: Biały kocurek DS/DT na CITO lub chociaz DT na święta!!!!

Są dobrzy, odpowiedzialni ludzie, są dobre domki, bez wątpienia, trzeba je jednak dokładnie sprawdzić.Kotek musi już mieć prawdziwy domek,taki, który go nie zawiedzie.
Nowy bazarek viewtopic.php?f=20&t=217527 Zapraszam

ewar

Od: Wto lis 06, 2007 20:17

Post » Pt gru 21, 2012 14:35 Re: Biały kocurek DS/DT na CITO lub chociaz DT na święta!!!!

ewar pisze:Są dobrzy, odpowiedzialni ludzie, są dobre domki, bez wątpienia, trzeba je jednak dokładnie sprawdzić.Kotek musi już mieć prawdziwy domek,taki, który go nie zawiedzie.

Dokładnie taki bym chciała. Co prawda marzy mi się taki z zabezpieczonym tarasem żeby kotek mógł w ograniczonym zakresie wychodzić na powietrze ale czasami myślę że to marzenia ściętej głowy.
Kociak dziś znowu dał się pogłaskać bez problemu. Na ręce na razie nie biorę bo jak coś przypadkiem przedobrze to mogę mieć pożniej kłopoty z aplikacją Stronholdu. :]

Mam tylko nadzieję że jak przyjedzie mój TŻ to się obecność kota nie skończy rozwodem. On całe zycie mieszkał na wsi i ma zupełnie inne podejście do kotów niż wiekszośc osób na tym forum. Niektórych rzeczy nie jest w stanie zrozumieć. Jak wziełam Rudzię na tymczas to był delikatnie mówiąc wkurzony a teraz.... ehh...
Obrazek

pchełeczka

Post » Pt gru 21, 2012 15:36 Re: Biały kocurek DS/DT na CITO lub chociaz DT na święta!!!!

pchełeczka pisze: Co prawda marzy mi się taki z zabezpieczonym tarasem żeby kotek mógł w ograniczonym zakresie wychodzić na powietrze ale czasami myślę że to marzenia ściętej głowy.

Wcale nie.Moje koty wyadoptowuję do domków, gdzie okna lub balkon są zabezpieczone.
Nowy bazarek viewtopic.php?f=20&t=217527 Zapraszam

ewar

Od: Wto lis 06, 2007 20:17

Post » Sob gru 22, 2012 11:56 Re: Biały kocurek DS/DT na CITO lub chociaz DT na święta!!!!

i jak jakiś DT ????
Obrazek

Edytka1984

Post » Sob gru 22, 2012 17:45 Re: Biały kocurek DS/DT na CITO lub chociaz DT na święta!!!!

Na horyzoncie DS. Dziś przyjeżdża pani która dzwoniła przedwczoraj i wczoraj. Sporo rozmawiałyśmy. Zna dokładnie stan zdrowia kotka. Wie że będzie potrzebował sporo czasu. Zobaczę jaka będzie rozmowa i wtedy zadecyduję. Chcę go oddać ale tak żeby już został na zawsze.
Dzwoniły jeszcze dwie inne panie, które mają doświadczenie z takimi bidami ale też mają koty w domu. Jak nie jedna ofertę to inną będę rozpatrywać. W końcu domek się znajdzie na pewno.

Dziś z kotkiem byłam kolejny raz u weta. Ponad programowo, ale jeśli jest szansa na DS to chyba wato. Zakropliliśmy Stronhold, dostał jakiś zastrzyk, receptę na jeszcze jeden lek (dużo tego ale jeśli ma pomóc to warto). Kotek był dzielny i grzeczny ale dłubanie w uszach mu się ewidentnie nie podobało. ;) Wet mówi, że jest dalsza poprawa oczu po ost. 2 tyg. a to oznacza że objawy mu powinny z czasem minąć. Zostanie tylko czekać aż minie mu stres i się oswoi do końca. Wet mówi że leki, feliway, spokój i cierpliwość a kotek dojdzie do ładu. Wygląda na to że nie jest to przypadek beznadziejny. :)
Dziś dawał się drapać po głowie (i przed wetem i po) więc chyba są dalsze postępy. Dalej niż po głowie się kulił więc nie ma co go zmuszać. Jak łapałam go do transporterka to zabawił się ze mną w kotka i myszkę... Jak nie z jednej strony kanapy to z drugiej. Schować się nie mógł bo zostawiłam otwartą na środku pokoju. W końcu wskoczył na parapet i już było po zabawie. ;)
Wszystkie moje łapówki ładnie zjada. Co prawda jeszcze nie z ręki ale zjada. Karmę z lekami też ładnie zjada.
Obrazek

pchełeczka

Post » Sob gru 22, 2012 22:18 Re: Biały kocurek DS/DT na CITO lub chociaz DT na święta!!!!

:1luvu: Bieluszku i co z domkiem>>>
Pchełeczka :1luvu: szacunek
agula76

[poprzednia][następna]