TYCJAN ADOPTOWANY I CZEKAMY CZY NIE WROCI !!!!!

Kocie pogawędki

Moderator: Estraven

Post » Wto gru 18, 2012 22:03 Re: TYCJAN WROCIL Z ADOPCJI MA FIV + I NIE DOSTAL SZANSY !!!

Nic nowego, myślę, że to, że je niewiele wnosi. Wyniki mówią same za siebie.

Ja się zastanawiam Agula kiedy kolejna bomba rypnie, wiadomo jak coś się wali to hurtowo. Dopiero co dziewczyny walczyły z parwowirozą u suni po skomplikowanej operacji łapy.

WeraW

Od: Pt lut 24, 2012 21:02

Post » Wto gru 18, 2012 22:09 Re: TYCJAN WROCIL Z ADOPCJI MA FIV + I NIE DOSTAL SZANSY !!!

WeraW pisze:Nic nowego, myślę, że to, że je niewiele wnosi. Wyniki mówią same za siebie.

Ja się zastanawiam Agula kiedy kolejna bomba rypnie, wiadomo jak coś się wali to hurtowo. Dopiero co dziewczyny walczyły z parwowirozą u suni po skomplikowanej operacji łapy.

to tak jak u Iwoo:(...najpierw Fip ,pozniej pp , ostra białaczka a teraz maluszek do operacji oczek...i to w ciagu 2 miesiecy wszystko...mysle ze to juz koniec

a jak sunia ??? z lapką i po parwo???
Rudzik :ok: trzymaj sie chłopaku i Wy równiez :1luvu:
agula76

Post » Wto gru 18, 2012 22:18 Re: TYCJAN WROCIL Z ADOPCJI MA FIV + I NIE DOSTAL SZANSY !!!

Sunia tfu tfu:) Dostała surowicę, dziewczyny miały latania, żeby załatwić. Z łapką też powinno być dobrze, miała resekcję główki kości udowej. Chyba ktoś ją autem załatwił, a to taka malutka i młodziutka pchełeczka.

Ja się zastanawiam jak to jest z surowicami i na parwo i na pp. Że żaden wet nie ma tego na stanie, trzeba kombinacje alpejskie wyczyniać, żeby dostać, a przecież wiadomo, że to niestety jest dość częste. Młyn straszny. Dziewczyny mają tez psa tak bardzo zniszczonego przez ludzi, że za przeproszeniem sra pod siebie jak ktoś na niego patrzy. Jutro behawiorystka postara się z nim popracować. I jest też stary ślepy pies, z zaawansowanym rakiem jądra. Dziewczyny przed podjęciem ostatecznej decyzji chciały mu dać trochę czasu w normalnym domu, żeby poczuł się choć raz kochany. O innych psich przypadkach nie wspomnę nawet.

Z kotami też nie lepiej. 10 tygodniowe kociaki nadal bez domu, bo przecież "stare". Tulinek ma ok. pół roku i pomimo wspaniałego charakteru nikt go nie chce. A to naprawdę przylepa. Im ktoś ma mniejsze doświadczenie z kotami, tym bardziej upiera się na mniejszego kota, zupełnie nie rozumiejąc, że to jest właśnie kłopot i na pierwszy raz lepiej wziąć starszaka.

WeraW

Post » Wto gru 18, 2012 22:24 Re: TYCJAN WROCIL Z ADOPCJI MA FIV + I NIE DOSTAL SZANSY !!!

WeraW pisze:Sunia tfu tfu:) Dostała surowicę, dziewczyny miały latania, żeby załatwić. Z łapką też powinno być dobrze, miała resekcję główki kości udowej. Chyba ktoś ją autem załatwił, a to taka malutka i młodziutka pchełeczka.

Ja się zastanawiam jak to jest z surowicami i na parwo i na pp. Że żaden wet nie ma tego na stanie, trzeba kombinacje alpejskie wyczyniać, żeby dostać, a przecież wiadomo, że to niestety jest dość częste. Młyn straszny. Dziewczyny mają tez psa tak bardzo zniszczonego przez ludzi, że za przeproszeniem sra pod siebie jak ktoś na niego patrzy. Jutro behawiorystka postara się z nim popracować. I jest też stary ślepy pies, z zaawansowanym rakiem jądra. Dziewczyny przed podjęciem ostatecznej decyzji chciały mu dać trochę czasu w normalnym domu, żeby poczuł się choć raz kochany. O innych psich przypadkach nie wspomnę nawet.

Z kotami też nie lepiej. 10 tygodniowe kociaki nadal bez domu, bo przecież "stare". Tulinek ma ok. pół roku i pomimo wspaniałego charakteru nikt go nie chce. A to naprawdę przylepa. Im ktoś ma mniejsze doświadczenie z kotami, tym bardziej upiera się na mniejszego kota, zupełnie nie rozumiejąc, że to jest właśnie kłopot i na pierwszy raz lepiej wziąć starszaka.

:(...u nas juz poijawiła sie w jednej lecznicy psia Canglob...mozna tez ja podawac kociakom ...moim zdaniem powinni sie teraz zaopatrzac ...bo tak jak u nas to jakas plaga na pp..:(
:ok: 3majcie się
agula76

Post » Pt gru 21, 2012 22:50 Re: TYCJAN WROCIL Z ADOPCJI MA FIV + I NIE DOSTAL SZANSY !!!

Wera ..co u Was??? Jak rudy???
agula76

Post » Pt gru 21, 2012 23:07 Re: TYCJAN WROCIL Z ADOPCJI MA FIV + I NIE DOSTAL SZANSY !!!

Jest nadal, nie wiemy co dalej. Je, śpi ale siedzi w klatce, bo nie ma wyjścia.

WeraW

Post » Nie gru 23, 2012 0:24 Re: TYCJAN WROCIL Z ADOPCJI MA FIV + I NIE DOSTAL SZANSY !!!

Z Tycjanem jak na razie wszystko dobrze, apetyt ma i nie jest wybredny, w kuwetce tez wszystko co trzeba. Atakow zadnych nie ma, jest bardzo grzeczny, siedzi w klatce i nie marudzi. Szkoda, ze nie dostal szansy na domek tym bardziej, ze bylby jedynakiem :cry:

Tak sie zastanawiam czy te testy nie klamaly ? Bo wogole nie widac, ze on ma FIV +
KOCHANA BASIENKO NA ZAWSZE ZOSTANIESZ W MOIM SERCU [*]

ObrazekObrazekObrazek

toz-police

Od: Sob sie 27, 2011 13:50

Post » Nie gru 23, 2012 0:52 Re: TYCJAN WROCIL Z ADOPCJI MA FIV + I NIE DOSTAL SZANSY !!!

to może warto testy powtórzyć i zacząć kampanię ? mój kot miał ataki przy zapaleniu wątroby
jo.anna

Post » Nie gru 23, 2012 0:56 Re: TYCJAN WROCIL Z ADOPCJI MA FIV + I NIE DOSTAL SZANSY !!!

wybaczcie, że to napiszę, ale lepiej w bezpiecznej klatce niż na klatce z po****nymi ludźmi
jo.anna

Post » Nie gru 23, 2012 10:29 Re: TYCJAN WROCIL Z ADOPCJI MA FIV + I NIE DOSTAL SZANSY !!!

Wera ....ZDROWYCH , SPOKOJNYCH ŚWIĄT
Obrazek

SPEŁNIENIA MARZEŃ , MIŁOŚCI, I DUZO PIENIĄŻKÓW DLA BEZDOMNIACZKÓW

za Tycjanka :ok: i za jego domek
agula76

Post » Nie gru 23, 2012 12:30 Re: TYCJAN WROCIL Z ADOPCJI MA FIV + I NIE DOSTAL SZANSY !!!

Iza, po mim nie widać, ale po wynikach widać. Wszystko mu skacze- w górę w dól, i jest napisane wielkimi literami FIV ZDECYDOWANIE.

Dzisiaj jadę do siedziby, mam dla kotów ugotowane filety, właśnie się studzą. Chociaż tyle radości na święta.

Wesołych dziewczyny!

WeraW

Post » Nie gru 23, 2012 12:34 Re: TYCJAN WROCIL Z ADOPCJI MA FIV + I NIE DOSTAL SZANSY !!!

kristinbb ma duże doświadczenie w fivkach

Lidka

Od: Wto lut 03, 2004 8:57

Post » Nie gru 23, 2012 19:17 Re: TYCJAN WROCIL Z ADOPCJI MA FIV + I NIE DOSTAL SZANSY !!!

Po Świętach musimy się zabrać za Tycjana, bo albo wóz albo przewóz.

Dzisiaj w kociarni zamruczał mojego męża na amen.

Testów nie ma co powtarzać, tutaj nie ma cienia wątpliwości. Niestety.

WeraW

Post » Nie gru 23, 2012 21:59 Re: TYCJAN WROCIL Z ADOPCJI MA FIV + I NIE DOSTAL SZANSY !!!

Ale FIV to nie wyrok, nie moge go tak poprostu uspic bo mi serce peknie.
Kupilam mu duza kenelowke, zeby mial chociaz wygodnie i duzo miejsca, ale przyjdzie dopiero po swietach.
Tycjan jest taki kochany, moze znajdzie domek co, jak myslicie ?
KOCHANA BASIENKO NA ZAWSZE ZOSTANIESZ W MOIM SERCU [*]

ObrazekObrazekObrazek

toz-police

Od: Sob sie 27, 2011 13:50

Post » Nie gru 23, 2012 22:08 Re: TYCJAN WROCIL Z ADOPCJI MA FIV + I NIE DOSTAL SZANSY !!!

toz-police pisze:Ale FIV to nie wyrok, nie moge go tak poprostu uspic bo mi serce peknie.
Kupilam mu duza kenelowke, zeby mial chociaz wygodnie i duzo miejsca, ale przyjdzie dopiero po swietach.
Tycjan jest taki kochany, moze znajdzie domek co, jak myslicie ?

znajdzie.....trzeba go poogłaszac a nóż znajdzie sie dla niego swiadomy ,kochający domek...jezeli nie cierpi , czuje sie dobrze ma apetyt , mruczy i widzicie ze jest mu dobrze to na decyzje z uspieniem jest zawsze czas....

byle by nie cierpiał

:ok: Tycjanku
agula76

[poprzednia][następna]