RUDY ,PIĘKNY ,MIZIASTY FIV+ MA CUDOWNY DT SZUKAMY DS !

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie gru 16, 2012 20:56 Re: RUDY ,PIĘKNY ,MIZIASTY FIV+ CZEKA W LECZNICY DT/DS NA CI

prawdopodobnie nic z tego nie będzie ,kobieta będzie rozmawiała ze swoim wetem i jeżeli jutro nie zadzwoni to zrezygnowała.
dalej szukamy .
Obrazek

dorcia44

Od: Pt maja 19, 2006 20:20

Post » Nie gru 16, 2012 20:59 Re: RUDY ,PIĘKNY ,MIZIASTY FIV+ CZEKA W LECZNICY DT/DS NA CI

zaznaczam :ok: :ok: :ok:
ObrazekObrazekObrazek

sherina

Od: Pt kwi 18, 2008 19:45

Post » Nie gru 16, 2012 21:06 Re: RUDY ,PIĘKNY ,MIZIASTY FIV+ CZEKA W LECZNICY DT/DS NA CI

dorcia44 pisze:prawdopodobnie nic z tego nie będzie ,kobieta będzie rozmawiała ze swoim wetem i jeżeli jutro nie zadzwoni to zrezygnowała.
dalej szukamy .

:(.....za domek bezpieczny i pełen miłosci
agula76

Post » Nie gru 16, 2012 21:58 Re: RUDY ,PIĘKNY ,MIZIASTY FIV+ CZEKA W LECZNICY DT/DS NA CI

Rudzik - cały czas za domek
agula76

Post » Nie gru 16, 2012 22:42 Re: RUDY ,PIĘKNY ,MIZIASTY FIV+ CZEKA W LECZNICY DT/DS NA CI

Rubens - dziś późno wróciłam, ale jutro do Ciebie zaglądnę.
:-*
Z lęku przed rusycyzmem wielu naszych braci, nie mówi „kot się czai”, lecz „kot się herbaci” ---- Jan Sztaudynger
Obrazek...ObrazekA tu znajdziesz nasz koci wątek: http://tiny.pl/hk6cq

Monika_Krk

Od: Wto lis 27, 2012 12:51

Post » Nie gru 16, 2012 22:42 Re: RUDY ,PIĘKNY ,MIZIASTY FIV+ CZEKA W LECZNICY DT/DS NA CI

Rudy jest przecudownym kotem. Jest POTWORNIE ( 8) ) pro-ludzki, miziasty, aż upierdliwy. Ten kot DOSŁOWNIE nie schodzi z kolan. Kocha człowieka bezgranicznie. Aż mi normalnie do łez - że taki mega-miziak nie ma domu. Fotek, niestety, wstawić nie mogę, bo zapisały mi się w pamięci telefonu, a nie na karcie pamięci, a z pamięci telefonu nie mogę ściągnąć na kompa. Przerzucić z pamięci komórki na kartę nie mogę w żaden sposób...
Ten kot jest przecudowny, przekochany. Siedzi biedak, spragniony ludzkiej ręki w dwupiętrowym inkubatorze i czeka na swojego Człowieka.
Meoniku ['] - tak bardzo kocham i tęsknię każdego dnia. Na zawsze jesteś w moim sercu, czekaj na mnie, przyjdę na pewno.

Marcelibu

Od: Nie sty 11, 2009 1:10

Post » Nie gru 16, 2012 22:48 Re: RUDY ,PIĘKNY ,MIZIASTY FIV+ CZEKA W LECZNICY DT/DS NA CI

Marcelibu odwiedziła rudaska ,jet pełna zachwytu ,mówi że jest tak niesamowitym miziakiem ,przylepą że aż niewiarygodne że takie koty są.
Mam parę fotek ,komu mogę wysłać mms?
acha kiciek jest już na górze ,czuje się dobrze ,rana pięknie się goi. :ok:
Jutro będę rozmawiała ile mamy czasu .
doba niestety kosztuje 40 zł.
Najważniejsze żeby go stamtąd zabrać i choćbym miała pęknąć zrobię to.
tak tylko to napisałam..tak tylko :wink:
Obrazek

dorcia44

Post » Nie gru 16, 2012 22:53 Re: RUDY ,PIĘKNY ,MIZIASTY FIV+ CZEKA W LECZNICY DT/DS NA CI

Marcelibu ...kochana dobrze ze go wygłaskałas...Marcelibu...a pamietasz Łezka co spał z otawrtymi oczami?? zastanawiałam sie na poczatku bo Sylwia z która nie mam konatktu prowadzi DT ...ale teraz jak wyszedł fiv+ i w dodatku zapomniałam ze ona miała 3 miesiace temu pp ...to na bank odpada
agula76

Post » Nie gru 16, 2012 23:13 Re: RUDY ,PIĘKNY ,MIZIASTY FIV+ CZEKA W LECZNICY DT/DS NA CI

Drogie Towarzyszki:) w środę widzę się z tą dziewczyną (ukrainką) co pisałam wcześniej, zagadam z nią o dt dla pulpeta, na żywo zawsze lepiej niż przez telefon, może akurat się zgodzi
jo.anna

Post » Nie gru 16, 2012 23:14 Re: RUDY ,PIĘKNY ,MIZIASTY FIV+ CZEKA W LECZNICY DT/DS NA CI

jo.anna pisze:Drogie Towarzyszki:) w środę widzę się z tą dziewczyną (ukrainką) co pisałam wcześniej, zagadam z nią o dt dla pulpeta, na żywo zawsze lepiej niż przez telefon, może akurat się zgodzi

a do kiedy Rudi moze byc w lecznicy???
agula76

Post » Nie gru 16, 2012 23:17 Re: RUDY ,PIĘKNY ,MIZIASTY FIV+ CZEKA W LECZNICY DT/DS NA CI

ja nie wiem do kiedy, ale jeśli ta Natalka się zgodzi, to trzeba będzie kuwetkę zorganizować i żwirek i papu i jakiś drapak
jo.anna

Post » Nie gru 16, 2012 23:52 Re: RUDY ,PIĘKNY ,MIZIASTY FIV+ CZEKA W LECZNICY DT/DS NA CI

jutro będę wiedziała to napiszę.
ja też rozmawiam z cudowną osobą która po śmierci swojego ukochanego kota zaparła się że już nigdy ,że za dużo cierpienia...boi się ale kto wie ,może da mu szansę biorąc na dt..

jeszcze raz bardzo wam dziewczyny dziękuję za to że mnie nie zostawiłyście na zasadzie wzięłaś se babo kota to se teraz radź :oops:
Obrazek

dorcia44

Post » Nie gru 16, 2012 23:56 Re: RUDY ,PIĘKNY ,MIZIASTY FIV+ CZEKA W LECZNICY DT/DS NA CI

dorcia44 pisze:jutro będę wiedziała to napiszę.
ja też rozmawiam z cudowną osobą która po śmierci swojego ukochanego kota zaparła się że już nigdy ,że za dużo cierpienia...boi się ale kto wie ,może da mu szansę biorąc na dt..

jeszcze raz bardzo wam dziewczyny dziękuję za to że mnie nie zostawiłyście na zasadzie wzięłaś se babo kota to se teraz radź :oops:

dorcia oszalałaś :) za żadne skarby Cie nie zostawimy :)
jo.anna

Post » Nie gru 16, 2012 23:59 Re: RUDY ,PIĘKNY ,MIZIASTY FIV+ CZEKA W LECZNICY DT/DS NA CI

jo.anna pisze:
dorcia44 pisze:jutro będę wiedziała to napiszę.

dorcia oszalałaś :) za żadne skarby Cie nie zostawimy :)

nie ma takiej opcji :mrgreen:
agula76

[poprzednia][następna]