Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
dorcia44 pisze:prawdopodobnie nic z tego nie będzie ,kobieta będzie rozmawiała ze swoim wetem i jeżeli jutro nie zadzwoni to zrezygnowała.
dalej szukamy .
jo.anna pisze:Drogie Towarzyszki:) w środę widzę się z tą dziewczyną (ukrainką) co pisałam wcześniej, zagadam z nią o dt dla pulpeta, na żywo zawsze lepiej niż przez telefon, może akurat się zgodzi
dorcia44 pisze:jutro będę wiedziała to napiszę.
ja też rozmawiam z cudowną osobą która po śmierci swojego ukochanego kota zaparła się że już nigdy ,że za dużo cierpienia...boi się ale kto wie ,może da mu szansę biorąc na dt..
jeszcze raz bardzo wam dziewczyny dziękuję za to że mnie nie zostawiłyście na zasadzie wzięłaś se babo kota to se teraz radź
jo.anna pisze:dorcia44 pisze:jutro będę wiedziała to napiszę.
ja też rozmawiam z cudowną osobą która po śmierci swojego ukochanego kota zaparła się że już nigdy ,że za dużo cierpienia...boi się ale kto wie ,może da mu szansę biorąc na dt..
jeszcze raz bardzo wam dziewczyny dziękuję za to że mnie nie zostawiłyście na zasadzie wzięłaś se babo kota to se teraz radź
dorcia oszalałaśza żadne skarby Cie nie zostawimy
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, emilijaaa98, Google [Bot] i 121 gości