Młoda Krówka w ciąży- już NIE w schronisku :) KATOWICE

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt gru 14, 2012 21:38 Re: Młoda Krówka w ciąży- w schronisku :((( KATOWICE

noo, mamy super izolatkę i wogle

ale schron to zawsze tylko schron
i zawsze tam za dożo i zwierzaków i stresu i chorób niestety

jo.anna- mam ogromna prośbę, bo wiesza mi sie bardzo komputer, muszę go wyłączyc
proszę napisz mi smsika jak juz będziesz z kicia w domu- plisss
ja jutro doczytam, ale stres podróżny przezywam i chciałabym wiedzieć ,ze mała już dojechała

Mała1

Od: Wto wrz 12, 2006 8:56

Post » Pt gru 14, 2012 22:22 Re: Młoda Krówka w ciąży- w schronisku :((( KATOWICE

kotka już u mnie, później napiszę wiecej
jo.anna

Post » Pt gru 14, 2012 22:23 Re: Młoda Krówka w ciąży- w schronisku :((( KATOWICE

jo.anna pisze:kotka już u mnie, później napiszę wiecej

:dance:
agula76

Post » Pt gru 14, 2012 22:55 Re: Młoda Krówka w ciąży- w schronisku :((( KATOWICE

agula, kopertę otrzymałam, i wspomogę Rudzika jak będzie trzeba :)

Kotka dotarła cała i zdrowa, nie spodziewałam się, że będzie taaaaka malutka, 3 razy mniejsza od Kulki, główka jak łepek od szpilki 8O niesamowicie to wygląda przy moich kotach. Kwarantanna nie udała się, kocia ciekawość wygrała :oops: mała zwiedza mieszkanie (pierwsza kuwetka zaliczona) lucky łazi za nią a kulka posykuje (ale i tak bałam się, że będzie gorzej), na noc ją odizoluję co by jakiś niechcianych akcji nie było :mrgreen:
jo.anna

Post » Pt gru 14, 2012 23:00 Re: Młoda Krówka w ciąży- w schronisku :((( KATOWICE

jo.anna pisze:agula, kopertę otrzymałam, i wspomogę Rudzika jak będzie trzeba :)

Kotka dotarła cała i zdrowa, nie spodziewałam się, że będzie taaaaka malutka, 3 razy mniejsza od Kulki, główka jak łepek od szpilki 8O niesamowicie to wygląda przy moich kotach. Kwarantanna nie udała się, kocia ciekawość wygrała :oops: mała zwiedza mieszkanie (pierwsza kuwetka zaliczona) lucky łazi za nią a kulka posykuje (ale i tak bałam się, że będzie gorzej), na noc ją odizoluję co by jakiś niechcianych akcji nie było :mrgreen:

uf....pierwsze koty za płoty:)....zapomniałam Ci Aniu napisac ze kubraczek tez musisz odesłac do schronu:)...ale to spokojnie...

jak sie ogarniesz wsatw jutro jakies fotki...please:)....

Kulce przejdzie ...pokochaja ja wszyscy:)...
agula76

Post » Pt gru 14, 2012 23:06 Re: Młoda Krówka w ciąży- w schronisku :((( KATOWICE

:1luvu:

Cieszę się i czekam na wiadomości a nawet zdjęcia (z czasem).
Kasę wysłałam pod wskazany numer.

Krówko, jak będziasz miała na imię? Może Kolombina?
Buzia teatralna, maseczka. Nonio prześliczny...pewnie jest wesoła i figlarna?

:1luvu:
Jestem kotem

Soseki Natsume

lamiglowka

Od: Pt paź 08, 2010 13:07

Post » Pt gru 14, 2012 23:11 Re: Młoda Krówka w ciąży- w schronisku :((( KATOWICE

ten kubrak trzeba zmienić na mniej inwazyjny, bo bidulka chodzić nie może, póki co to trochę przestraszona i nie przypomina kici z fotek, jest naprawdę baaaardzo malutka, moje koty przy niej to olbrzymy:O ma takie malutkie łapki i łepek :O, musiałam pochować chrupki ( co niby nie lubi;p) bo co za dużo to nie zdrowo ;), obecnie kulka się obraził i siedzi w kuchni a lucky łazi za nią krok w krok ;p
jo.anna

Post » Sob gru 15, 2012 1:13 Re: Młoda Krówka w ciąży- w schronisku :((( KATOWICE

Super, że już najgorsze za nią.
A że malutka to fajnie:)
Ja też mam taka Maleńką.
Ona pewnie jeszcze młodziutka, może troszkę urośnie.
Była w boksie najnizszym i nawet sie jej specjalnie nie przyjrzałam.
powodzenia:)

Lidka

Od: Wto lut 03, 2004 8:57

Post » Sob gru 15, 2012 1:20 Re: Młoda Krówka w ciąży- w schronisku :((( KATOWICE

teraz odsypia, schowała się w transporter, zwinęła w kłębuszek, ciekawe co będzie rano
jo.anna

Post » Sob gru 15, 2012 5:02 Re: Młoda Krówka w ciąży- w schronisku :((( KATOWICE

Bedzie tylko dobrze i za to trzymamy :ok: :ok: :ok: :1luvu:
ObrazekObrazek

marysienka

Od: Pt gru 10, 2010 3:08

Post » Sob gru 15, 2012 5:21 Re: Młoda Krówka w ciąży- w schronisku :((( KATOWICE

ja bym juz ja pusciła nawet bez kubraczka, nie chciałam na drogę ściągać tylko
bo i cieplej i nie byłam pewna czy się nie liże bardzo

powodzenia i jeszcze raz :1luvu: za dom

zgłasazm ,ze znów jestem prawie cały dzień poza netem jakby co

Mała1

Od: Wto wrz 12, 2006 8:56

Post » Sob gru 15, 2012 8:11 Re: Młoda Krówka w ciąży- w schronisku :((( KATOWICE

Bardzo się cieszę:) Kibicowałam od początku! Też mam krówkę:)
To piękny przykład wspólnego działania. Człowiek sam , w pojedynkę niewiele by zdziałał!
Dziewczyny -szacun!

BeciaQ

Od: Śro lis 07, 2012 19:33

Post » Sob gru 15, 2012 9:09 Re: Młoda Krówka w ciąży- w schronisku :((( KATOWICE

Cieszę się, też mam czarnonoska:) Arlekina. Ona zostaje na stałe u Ciebie?
Obrazek

magicmada

Od: Śro paź 05, 2005 19:10

Post » Sob gru 15, 2012 10:49 Re: Młoda Krówka w ciąży- w schronisku :((( KATOWICE

magicmada pisze:Cieszę się, też mam czarnonoska:) Arlekina. Ona zostaje na stałe u Ciebie?

zostaje, zostaje :) jest taka słodka, że nazwaliśmy ją Mila :)
jo.anna

Post » Sob gru 15, 2012 10:50 Re: Młoda Krówka w ciąży- w schronisku :((( KATOWICE

jo.anna pisze:
magicmada pisze:Cieszę się, też mam czarnonoska:) Arlekina. Ona zostaje na stałe u Ciebie?

zostaje, zostaje :) jest taka słodka, że nazwaliśmy ją Mila :)

co u Milusi...od rana czekam na info :1luvu: :1luvu: :1luvu:
agula76

[poprzednia][następna]