NOTKA - nowych pomysłów ciąg dalszy

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon gru 10, 2012 22:20 Re: NOTKA i NUTKA-porażenie nerwu!!!Nieszczęścia chodzą para

A u nas tak :

podczas gdy Notka pomagała mi umyć plecy :wink:
Obrazek
Obrazek

Nutka myślała co by tu zrobić :roll:
Obrazek

i wymyśliła nowy wzór puzzli :mrgreen:
Obrazek
Obrazek

a może to zrobił ten drugi kot ? 8O
Obrazek

A tu moje kochane papużki nierozłączki :love: :love:
Obrazek

I bardzo stęsknione Notka :1luvu: :1luvu:
Obrazek
Obrazek

MałgosiaZ

Od: Nie lut 06, 2011 20:40

Post » Pon gru 10, 2012 22:24 Re: NOTKA i NUTKA-porażenie nerwu!!!Nieszczęścia chodzą para

Jakie śliczniutkie koteczki, a jakie niewinne :lol:
Tak, to na pewno zrobił ten drugi kot :D
Obrazek Obrazek

JolaJ

Od: Pt sty 14, 2011 18:58

Post » Wto gru 11, 2012 10:29 Re: NOTKA i NUTKA-porażenie nerwu!!!Nieszczęścia chodzą para

Notka jeszcze nie wpadła do wanny?
Nie ma to jak kot, który wleci do wanny wypełnionej wodą- wrażenia niezapomniane i dla kota i dla ludzia :mrgreen: .
A z Nutki to niezła artystka. Widać, że panna rozwija swoje zainteresowania. :kotek:
Obrazek

Revontulet

Od: Sob maja 26, 2012 8:26

Post » Wto gru 11, 2012 20:58 Re: NOTKA i NUTKA-porażenie nerwu!!!Nieszczęścia chodzą para

Notka do wanny jeszcze nie wpadła , ale za to miała umyte "podwozie" :wink: .
U mnie pralka wypuszcza wodę do wanny , a Notka bardzo lubi w wannie siedzieć . No i tak sobie właśnie siedziała , jak pralka zaczęła wylewać wodę :roll: . A ona nie zdążyła z wanny wyskoczyć . Na szczęście prałam w 30stopniach ,a więc mydliny nie były gorące. Przeszła lekki szok , było to widać po jej mince.
Natomiast jakiś czas temu wpadła do muszli klozetowej :mrgreen: . W chwili gdy nacisnęłam spust wody , rozpędzona Notka wskoczyła prosto do kibla.

Nutka za to działa cichutko . Ale skutecznie :ryk: .
Obrazek

MałgosiaZ

Post » Śro gru 12, 2012 8:03 Re: NOTKA i NUTKA-porażenie nerwu!!!Nieszczęścia chodzą para

Cudne te dziewczyny :)
Obrazek Obrazek

bubula

Od: Nie sty 02, 2011 21:25

Post » Śro gru 12, 2012 11:31 Re: NOTKA i NUTKA-porażenie nerwu!!!Nieszczęścia chodzą para

MalgosiaZ pisze:Natomiast jakiś czas temu wpadła do muszli klozetowej :mrgreen: . W chwili gdy nacisnęłam spust wody , rozpędzona Notka wskoczyła prosto do kibla.

:ryk:
Uwielbiam ją :mrgreen: .
Obrazek

Revontulet

Post » Śro gru 12, 2012 21:44 Re: NOTKA i NUTKA-porażenie nerwu!!!Nieszczęścia chodzą para

Revontulet pisze:
MalgosiaZ pisze:Natomiast jakiś czas temu wpadła do muszli klozetowej :mrgreen: . W chwili gdy nacisnęłam spust wody , rozpędzona Notka wskoczyła prosto do kibla.

:ryk:
Uwielbiam ją :mrgreen: .

Ja też :twisted: . Takiego ADHD jeszcze w domu nie miałam :ryk: .
A ta wpadka do kibla była wtedy, jak Notka trenowała wskakiwanie na brzeg wanny . Widocznie coś jej się skojarzyło , woda zaszumiała , tylko było niżej i wylądowała centralnie w muszli :lol: .
Spanie z Notką też super sprawa :mrgreen: . W środku nocy koniecznie cała chce się zmieścić na mojej twarzy i następują przepychanki między nami. Wciska mi swój nosek w oczy , usta , w mój nos.I baaaaaardzo głośno mruczy.
Któregoś wieczora (byłam na telefonie z JolaJ) , ukradła z kuchni kawał ugotowanego wędzonego boczku , a potem zjadła pół ziemniaka w mundurku :roll: . I ona wcale nie robi niewinnej minki. Jest odważna , pewna siebie.Muszę uważać gdy coś się gotuje , bo Notka pcha się między gary.
Notka jest taka śmieszna :ryk: . Wszędzie jej pełno.
Dziś natomiast ktoś poszarpał i częściowo wyrzygał mój rachunek z UPC :roll: . Domyślam się kto to był :wink: . Fajnie się wraca z pracy , nie wiadomo w co ręce włożyć :twisted: (żeby się nie upaprać) :smiech3:
Obrazek

MałgosiaZ

Post » Czw gru 13, 2012 21:18 Re: NOTKA i NUTKA-porażenie nerwu!!!Nieszczęścia chodzą para

Fenomenalna jest :D .
A rachunek zjadła Nutka czy ktoś inny jest podejrzany?
MalgosiaZ pisze: Fajnie się wraca z pracy , nie wiadomo w co ręce włożyć :twisted: (żeby się nie upaprać) :smiech3:

Ja to się boję wracać z pracy do domu :roll: .
Obrazek

Revontulet

Post » Czw gru 13, 2012 21:44 Re: NOTKA i NUTKA-porażenie nerwu!!!Nieszczęścia chodzą para

O rachunek podejrzewam Nutkę :D . Kasia dziś była i widziała co z niego zostało :mrgreen: .

Też się boję wejść do domu . Zawsze myślę ,czy będzie źle czy jeszcze gorzej :twisted:.
Ale jak widzę te pięć par oczu w przedpokoju,to oddycham z ulgą że są całe i zdrowe :1luvu: .
A cała reszta ........ no cóż , posprzątam :ryk:
Obrazek

MałgosiaZ

Post » Czw gru 13, 2012 23:18 Re: NOTKA i NUTKA-porażenie nerwu!!!Nieszczęścia chodzą para

U mnie na wątku jest do Ciebie pytanie :mrgreen:
że też wszystko na mojej głowie :ryk: :ryk: :ryk:
Obrazek Obrazek

JolaJ

Post » Pt gru 14, 2012 11:03 Re: NOTKA i NUTKA-porażenie nerwu!!!Nieszczęścia chodzą para

Duet N&N :1luvu:

Joako

Od: Wto cze 19, 2007 7:59

Post » Pt gru 14, 2012 15:00 Re: NOTKA i NUTKA-porażenie nerwu!!!Nieszczęścia chodzą para

MalgosiaZ pisze:O rachunek podejrzewam Nutkę :D . Kasia dziś była i widziała co z niego zostało :mrgreen: .

Też się boję wejść do domu . Zawsze myślę ,czy będzie źle czy jeszcze gorzej :twisted:.
Ale jak widzę te pięć par oczu w przedpokoju,to oddycham z ulgą że są całe i zdrowe :1luvu: .
A cała reszta ........ no cóż , posprzątam :ryk:

Może powinnaś Nutce kupić prawdziwe puzzle?

Też po powrocie oddycham z ulgą, że koty całe i zdrowe. Potem jeszcze lecę sprawdzić czy telewizor stoi na miejscu i dopiero wtedy jestem zupełnie spokojna :roll: .
Obrazek

Revontulet

Post » Pt gru 14, 2012 22:51 Re: NOTKA i NUTKA-porażenie nerwu!!!Nieszczęścia chodzą para

JolaJ pisze:U mnie na wątku jest do Ciebie pytanie :mrgreen:
że też wszystko na mojej głowie :ryk: :ryk: :ryk:

No właśnie :smiech3:
Dobrze że to ogarniasz :spin2:
Obrazek

MałgosiaZ

Post » Pt gru 14, 2012 22:55 Re: NOTKA i NUTKA-porażenie nerwu!!!Nieszczęścia chodzą para

Na Dobranoc - NoNutki :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Obrazek

Obrazek
Obrazek

MałgosiaZ

Post » Pt gru 14, 2012 22:59 Re: NOTKA i NUTKA-porażenie nerwu!!!Nieszczęścia chodzą para

Jakie śliczne :1luvu: i grzeczne
Obrazek Obrazek

JolaJ

[poprzednia][następna]