Usia-Siusia i ToiToi czyli Fivkowy dom oraz gadająca Mimzy!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto lis 27, 2012 22:06 Re: Usia-Siusia i ToiToi czyli Fivkowy dom oraz gadająca Mim

hej, zapraszam wszystkich bardzo serdecznie na swiateczny viewtopic.php?f=20&t=148245 na koty powypadkowe/kalekie u Justy&Zwierzaki.
Oczywiscie wyzej wymienione kociaste jesli ktos mieszka w poblizu, osobiscie przekaza zamowiona paczuszke :1luvu:

Kociara82

Od: Czw paź 09, 2008 22:20

Post » Śro gru 12, 2012 23:37 Re: Usia-Siusia i ToiToi czyli Fivkowy dom oraz gadająca Mim

hej, kociaste, co szykujecie dla Duzych pod choinke?

Kociara82

Post » Czw gru 13, 2012 9:09 Re: Usia-Siusia i ToiToi czyli Fivkowy dom oraz gadająca Mim

Nasze kotki szykują wielkie pieszczochy i miziaki, lizuski i całuski, Mimzy szykuje tez rozbieranie choinki, bo po co ktos miałby chować tyle zabaweczek na jakimś drzewie :)
Ludzie dzielą sie na tych, którzy kochają koty i na tych pokrzywdzonych przez los.
Oscar Wilde

Gdyby tak człowieka skrzyżować z kotem, człowiekowi wyszłoby to na dobre, ale kotu by z pewnością zaszkodziło.

Mark Twain

agatka13

Od: Nie cze 05, 2011 19:01

Post » Czw gru 13, 2012 11:18 Re: Usia-Siusia i ToiToi czyli Fivkowy dom oraz gadająca Mim

no tak... fakt, tyle fajnych zabawek na tej choince, a jak taka bombka spada i sie tlucze, to jest najlepsza zabawa :ryk:

Kociara82

Post » Czw gru 13, 2012 12:16 Re: Usia-Siusia i ToiToi czyli Fivkowy dom

jaaana pisze:
Carmen201 pisze:I zaspany, i w ogóle taki rozciapany, jak misio do przytulania.

Ale, Jaaano i Agatko, trzeba przyznać, że Kocia powiększyła swoje gabaryty :mrgreen:

Od tego czasu Obrazek Obrazek na pewno.

Rok minął, odkąd ją zobaczyłam - tyle się w jej życiu zmieniło!

to już 2 latka minęły od tego czasu !
Ludzie dzielą sie na tych, którzy kochają koty i na tych pokrzywdzonych przez los.
Oscar Wilde

Gdyby tak człowieka skrzyżować z kotem, człowiekowi wyszłoby to na dobre, ale kotu by z pewnością zaszkodziło.

Mark Twain

agatka13

Post » Czw gru 13, 2012 12:17 Re: Usia-Siusia i ToiToi czyli Fivkowy dom

jaaana pisze:Zebrało mi się na rzewne wspominki.
Szłam karmić, z daleka widziałam Usię na schodkach
Obrazek

a potem zostawał ślad w miejscu, gdzie leżała, a mnie serce pękało
Obrazek

i od tego też 2 lata!
Oscar Wilde

Mark Twain

agatka13

Post » Czw gru 13, 2012 12:31 Re: Usia-Siusia i ToiToi czyli Fivkowy dom oraz gadająca Mim

Aż ciężko uwierzyć, że to tak dawno było :)

Kolega Uszatki, Mroczek, u mnie już ponad półtorej roku mieszka :kotek:

Od tak długiego czasu ani On, ani Uszasta, nie zaznali ani głodu, ani mrozu, aż się człowiek cieszy gdy o tym pomyśli :1luvu:
ObrazekObrazekObrazek
Kotu jest wszystko jedno co o nim myślisz. Jakiego władcę kuwety i okolic interesuje co myślą o nim poddani?

caldien

Od: Nie gru 12, 2010 17:19

Post » Pt gru 14, 2012 14:01 Re: Usia-Siusia i ToiToi czyli Fivkowy dom oraz gadająca Mim

I nigdy więcej nie zaznają! AMEN

Jak obserwuje czasem Uszatkę jak siedzi na swoim parapeciku i obserwuje zawieruchę za oknem to podkręcam jej kaloryferek, żeby przypadkiem nie wzdrygło jej na sam widok, jak leży w łóżeczku to ją kocykiem okrywam, bo mi się wydaje, że jej może być chłodno. Tak jej obiecaliśmy pierwszego dnia jak od Jaaany przyjechała, że nigdy nie będzie jej zimno, nie będzie głodna a od ludzi zazna już tylko pieszczoty i buziaki.
Oscar Wilde

Mark Twain

agatka13

Post » Pt gru 14, 2012 15:01 Re: Usia-Siusia i ToiToi czyli Fivkowy dom oraz gadająca Mim

agatka13 pisze:I nigdy więcej nie zaznają! AMEN

Jak obserwuje czasem Uszatkę jak siedzi na swoim parapeciku i obserwuje zawieruchę za oknem to podkręcam jej kaloryferek, żeby przypadkiem nie wzdrygło jej na sam widok, jak leży w łóżeczku to ją kocykiem okrywam, bo mi się wydaje, że jej może być chłodno. Tak jej obiecaliśmy pierwszego dnia jak od Jaaany przyjechała, że nigdy nie będzie jej zimno, nie będzie głodna a od ludzi zazna już tylko pieszczoty i buziaki.

:1luvu:

Nie mam rudaska do adopcji. Pytałam weta, ma dwa małe pingwiniątka.

jaaana

Od: Śro gru 10, 2008 22:03

Post » Nie gru 16, 2012 11:56 Re: Usia-Siusia i ToiToi czyli Fivkowy dom oraz gadająca Mim

Dzięki Jaaana, koleżanka w piątek już przygarnęła kociaka, znalazłyśmy ogłoszenie na gumtree i mały Leo już z nową rodzinką.
Oscar Wilde

Mark Twain

agatka13

Post » Nie gru 16, 2012 11:58 Re: Usia-Siusia i ToiToi czyli Fivkowy dom oraz gadająca Mim

No to super!
Kolejny kotek ma dom :D

jaaana

Post » Nie gru 16, 2012 14:06 Re: Usia-Siusia i ToiToi czyli Fivkowy dom oraz gadająca Mim

chciaabym by wiecej kotow mialo takie szczescie jak Mimzy, Usia i Tojek :1luvu: :1luvu: :1luvu: Po nich widac od razu, ze sa bardzo szczesliwe i rozpieszczane do granic mozliwosci :1luvu:

Kociara82

Post » Sob gru 22, 2012 11:50 Re: Usia-Siusia i ToiToi czyli Fivkowy dom oraz gadająca Mim

Obrazek
Bożonarodzeniowych nastrojów
chwil radosnych
chwil w spokoju

życzą futra i dwunożni z Pucka

jaaana

Post » Nie gru 23, 2012 12:23 Re: Usia-Siusia i ToiToi czyli Fivkowy dom oraz gadająca Mim

Spokojnych, zdrowych Świąt na ciepłych kolankach i przy pełnej miseczce życzą ToiToi, Uszatka i Mimzy ( tak to ta mała kicia z wielkimi oczami - a teraz ponad 5 kg w wielku 11 m-cy 8O ) oraz duzi!

Obrazek

Uploaded with ImageShack.us
Oscar Wilde

Mark Twain

agatka13

Post » Nie gru 23, 2012 12:43 Re: Usia-Siusia i ToiToi czyli Fivkowy dom oraz gadająca Mim

Patrząc na to zdjęcie przypomniał mi się podpis jednej z forumowiczek:
Dom bez kota to tylko mieszkanie.

Agatko i Adamie - macie dom :1luvu:

I trzy koty mają dom. Na pewno nie pamiętają, że kiedyś były głodne i samotne.

jaaana

[poprzednia][następna]