Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
lidka02 pisze:anna57 pisze:Nie zdobywasz, Lidko, sobie zwolenników takim postępowaniem, oj nie![]()
EOT. z mojej strony.
Dla mnie ważne są tylko zwierzaki nie takie osoby jak ty , zwolennicy co to jakieś wybory ....Pomieszało ci się chyba wszystko ,,, takimi wpisami widac komu zależy na zwierzakach a komu na śmieceniu w wątku.
aga9955 pisze:lidka02 pisze:Tylko tyle macie do powiedzenia......
Do napisania mam tylko tyle, ze pytam Ciebie co słychac w sprawie ,ktora zobowiazałas sie załatwic. Wiktor pisał Ci pisma, ludzie z miau pomagali. I co? I cisza. Niemoc. I to z Twojej strony. Nic sie nie zmienilo. Gmina z nowym rokiem rodzieli pieniadze na zwierzaki i Ty znowu nie wywalczysz nic. Bo do urzedu trzeba chodzic, prosic, pisac. Niestety.
A Ty lidko masz tylko pretensje. I to do osob ktore sa blisko Ciebie i realnie słuzyły pomoca.
mimbla64 pisze:aga9955 pisze:lidka02 pisze:Tylko tyle macie do powiedzenia......
Do napisania mam tylko tyle, ze pytam Ciebie co słychac w sprawie ,ktora zobowiazałas sie załatwic. Wiktor pisał Ci pisma, ludzie z miau pomagali. I co? I cisza. Niemoc. I to z Twojej strony. Nic sie nie zmienilo. Gmina z nowym rokiem rodzieli pieniadze na zwierzaki i Ty znowu nie wywalczysz nic. Bo do urzedu trzeba chodzic, prosic, pisac. Niestety.
A Ty lidko masz tylko pretensje. I to do osob ktore sa blisko Ciebie i realnie słuzyły pomoca.
Aga przyznam, że tego zarzutu nie rozumiem. Należę do osób, które pomogły lidce02 w sprawie sterylek stada ze Strzelna i nie pamiętam takich ustaleń, że pomoc jest zależna od tego, czy lidka wywalczy dofinansowanie z gminy na sterylki.
Ja pomogłam po to, żeby dokarmiane stado było wysterylizowane i żeby nie trzeba było przygarniać kolejnych miotów kociąt.
A co do spraw w gminie, to lidka, to co proponowano na miau, zrobiła.
Pismo, które pisał VVu zostało złożone, ale gmina w żaden sposób się do niego nie ustosunkowała i sprawę kompletnie olała.
Jaka w tym jest wina lidki?Wydaje mi się, że szanse na wywalczenie czegoś w tej gminie są naprawdę małe.
casica pisze:Zostało zlożone? Czy jest na to jakieś potwierdzenie? Na kopii powinno być, bo rozumiem, że lidka02 zażądała potwierdzenia wpływu?
Jak to gmina "olała"? Są terminy udzielania odpowiedzi, gmina nie mogła "olać", a nawet jesli "olała", to jak rozumiem lidka02 w swoim własnym, dobrze pojętym interesie złożyła pisemny monit?
Jak rozumiem jest też trzymana, pieczołowicie uskładana korespondencja (nawet jednostronna) lidka02 z gminą w tej kwestii?
mimbla64 pisze:casica pisze:Zostało zlożone? Czy jest na to jakieś potwierdzenie? Na kopii powinno być, bo rozumiem, że lidka02 zażądała potwierdzenia wpływu?
Jak to gmina "olała"? Są terminy udzielania odpowiedzi, gmina nie mogła "olać", a nawet jesli "olała", to jak rozumiem lidka02 w swoim własnym, dobrze pojętym interesie złożyła pisemny monit?
Jak rozumiem jest też trzymana, pieczołowicie uskładana korespondencja (nawet jednostronna) lidka02 z gminą w tej kwestii?
Casica oczywiście do twarzy Ci w prokuratorskiej todze, nie rozumiem tylko, jakim prawem przybierasz tutaj taki ton?
Ja dałam pieniądze na sterylkę, żeby pomóc kotom dokarmianym przez lidkę02.
Rozumiem, że osoby, które zaangażowały się w napisanie pisma do gminy (z tego, co wiem, z wątku pomocowego, tylko jedno pismo na razie poszło do gminy) miały taki sam cel - pomoc osobie, która dokarmia sporo kotów.
Nie zamierzam lidki02 rozliczać z jej całej działalności.
A już w szczególności z tego, czy uda się jej coś załatwić w gminie.
Jedyne, co mogę to wspomóc lub nie, w zależności od zdania na temat jej działalności.
Z pieniędzy na sterylki lidka02 się rozliczyła.
mimbla64 pisze:aga9955 pisze:lidka02 pisze:Tylko tyle macie do powiedzenia......
Aga przyznam, że tego zarzutu nie rozumiem. Należę do osób, które pomogły lidce02 w sprawie sterylek stada ze Strzelna i nie pamiętam takich ustaleń, że pomoc jest zależna od tego, czy lidka wywalczy dofinansowanie z gminy na sterylki.
Ja pomogłam po to, żeby dokarmiane stado było wysterylizowane i żeby nie trzeba było przygarniać kolejnych miotów kociąt.
Pismo, które pisał VVu zostało złożone, ale gmina w żaden sposób się do niego nie ustosunkowała i sprawę kompletnie olała.
Jaka w tym jest wina lidki?
Wydaje mi się, że szanse na wywalczenie czegoś w tej gminie są naprawdę małe.
casica pisze:mimbla64 pisze:aga9955 pisze:lidka02 pisze:Tylko tyle macie do powiedzenia......
Jaka w tym jest wina lidki?Wydaje mi się, że szanse na wywalczenie czegoś w tej gminie są naprawdę małe.
Zostało zlożone? Czy jest na to jakieś potwierdzenie? Na kopii powinno być, bo rozumiem, że lidka02 zażądała potwierdzenia wpływu?
casica pisze:mimbla64 pisze:casica pisze:Zostało zlożone? Czy jest na to jakieś potwierdzenie? Na kopii powinno być, bo rozumiem, że lidka02 zażądała potwierdzenia wpływu?
Casica oczywiście do twarzy Ci w prokuratorskiej todze, nie rozumiem tylko, jakim prawem przybierasz tutaj taki ton?
Ja dałam pieniądze na sterylkę, żeby pomóc kotom dokarmianym przez lidkę02.
Rozumiem, że osoby, które zaangażowały się w napisanie pisma do gminy (z tego, co wiem, z wątku pomocowego, tylko jedno pismo na razie poszło do gminy) miały taki sam cel - pomoc osobie, która dokarmia sporo kotów.
Nie zamierzam lidki02 rozliczać z jej całej działalności.
A już w szczególności z tego, czy uda się jej coś załatwić w gminie.
Jedyne, co mogę to wspomóc lub nie, w zależności od zdania na temat jej działalności.
Z pieniędzy na sterylki lidka02 się rozliczyła.
A Tobie w adwokackiej![]()
Widziałas gdziekolwiek, żebym pytała o rozliczenia finansowe?Ale jest to forum publiczne, ogólnie dostępne, a wątki pomocowe istnieją. Wobec tego mam prawo, jak każdy, zapytać o konkrety. Konkretne i jasne odpowiedzi mogą zaskutkować pozytywnie bądź niegatywnie. Więc bardzo proszę, nie rozmydlaj i nie przeszkadzaj. I owszem, jestem zainteresowana odpowiedzią na pytania dotyczące korespondencji z gminą. Nie rozumiem tego agresywnego tonu, to proste pytania i chciałabym poznać na nie odpowiedź.
casica pisze:(..)Mam nadzieję, że teraz juz widac kim jest lidka02.
A oszczertswa i chamskie teksty na temat Kociej Doliny, bardzo przecież skądinąd fajnej fundacji, to juz po prostu szczyt bezczelności.
mimbla64 pisze:I właściwie to tak, po różnych akcjach w Twoim wykonaniu, które widziałam, to uważam, że ludziom się należy obrona przed Tobą.
casica pisze:mimbla64 pisze:I właściwie to tak, po różnych akcjach w Twoim wykonaniu, które widziałam, to uważam, że ludziom się należy obrona przed Tobą.
Szczęsliwie jestes tutaj o Libertadora, Matko Pocieszycielko nasza, tzn ich, tych nieszczęsnych![]()
Ale kto obroni mnie przed tendencyjnością, ślepotą i egzaltacją z Twojej strony?
Resztę wypowiedzi wykasowałam, bo nie od Ciebie wszak oczekuję odpowiedzi na zadawane pytania, więc nie będę rozwijać idiotycznego wątku mającego na celu wyciąganie wyimaginowanego tysięcznego dna tychże pytań.
Podpisano: casica samo zuo
lidka02 pisze:casica pisze:mimbla64 pisze:I właściwie to tak, po różnych akcjach w Twoim wykonaniu, które widziałam, to uważam, że ludziom się należy obrona przed Tobą.
Szczęsliwie jestes tutaj o Libertadora, Matko Pocieszycielko nasza, tzn ich, tych nieszczęsnych![]()
Ale kto obroni mnie przed tendencyjnością, ślepotą i egzaltacją z Twojej strony?
Resztę wypowiedzi wykasowałam, bo nie od Ciebie wszak oczekuję odpowiedzi na zadawane pytania, więc nie będę rozwijać idiotycznego wątku mającego na celu wyciąganie wyimaginowanego tysięcznego dna tychże pytań.
Podpisano: casica samo zuo
Kot ze złamana łapa potzrebuje pomocy jest na ulicy ...Przestancie mnie już wnerwiać i róbcie przepychanki gdzie indziej ........
Nie musimy się lubic wszyscy ja na wasze wątki nie wchodze więc jeżeli ktos mnie nie cierpi to niech się ode mnie odwali i da mi robic to co do tej pory ...I zostawi mój wątek w spokoju ...z=Załóżcie sobie jakis wątek np . tytuł RINDG i piszcie sobie jakieś bzdury może o sobie ...A stąd won.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], Google Adsense [Bot], Maniek19, MB&Ofelia i 313 gości