lidka02 pisze:Nie jesteś w temacie to nie wypowiadaj się .
No, co Ty nie powiesz...
Czytam watek, dłużej jak Ty znam Kocia Dolinę, widzę po prostu brak chęci współpracy z kimkolwiek.
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
lidka02 pisze:Nie jesteś w temacie to nie wypowiadaj się .
lidka02 pisze:BOZENAZWISNIEWA pisze:aga9955 pisze:"Bo miau zafundowało Ci sterylki"
![]()
![]()
Lidka się wysterylizowałaś i nic nie powiedziałaś,a miau Ci sterylki funduje..
No teraz to się wydało
anna57 pisze:lidka02 pisze:Nie jesteś w temacie to nie wypowiadaj się .
No, co Ty nie powiesz...
Czytam watek, dłużej jak Ty znam Kocia Dolinę, widzę po prostu brak chęci współpracy z kimkolwiek.
aga9955 pisze:BOZENAZWISNIEWA pisze:aga9955 pisze:"Bo miau zafundowało Ci sterylki"
![]()
![]()
Lidka się wysterylizowałaś i nic nie powiedziałaś,a miau Ci sterylki funduje..
Nawet nie skomentuje tego. Ty lepiej Bozenko zwroc uwage na swoje boisko, bo jakos sobie przypomniam ,ze tez bylas bohaterka przyjemnej afery z finansami w tle.
Nie ma co sie kulac, bo to nic smiesznego.
morelowa pisze:Mylę się, czy przez te parę miesięcy nikt nie zapytał na wątku, tak spokojnie, z ciekawości, bez ukrytej [lepiej lub gorzej] napastliwości - jak tam pisma, gmina itd. , ot tak, żeby przypomnieć, może pomóc..?
Też zresztą można by było na pw...
anna57 pisze:morelowa pisze:Mylę się, czy przez te parę miesięcy nikt nie zapytał na wątku, tak spokojnie, z ciekawości, bez ukrytej [lepiej lub gorzej] napastliwości - jak tam pisma, gmina itd. , ot tak, żeby przypomnieć, może pomóc..?
Też zresztą można by było na pw...
A ten watek zapomniany to jest po co?
viewtopic.php?f=1&t=145231&start=585
lidka02 pisze:anna57 pisze:lidka02 pisze:Nie jesteś w temacie to nie wypowiadaj się .
No, co Ty nie powiesz...
Czytać a być z kimś w kontakcie to dwie różne sprawy , nie wiesz nie pisz ..Z Kocia Doliną sobie wszystko wyjaśniliśmy więc się nie wpierniczaj ...Chcesz pomóc jest w OŚRODKU KOTKA Z GUZEM MAM CI JĄ PRZYWIEŹĆ NA TYMCZAS POMOŻESZ JEJ , WYKAŻ SIĘ CZYMŚ REALNYM A NIE TYLKO STUKANIEM W KLAWIATURĘ .TA KOTKA POTRZEBUJE DT I LECZENIA..MOŻE TY DASZ JEJ DRUGIE LEPSZE ŻYCIE BEZ GUZA I W CIEPLE ..CZEKAM NA ODPOWIEDŹ.
anna57 pisze:lidka02 pisze:anna57 pisze:lidka02 pisze:Nie jesteś w temacie to nie wypowiadaj się .
No, co Ty nie powiesz...
Czytać a być z kimś w kontakcie to dwie różne sprawy , nie wiesz nie pisz ..Z Kocia Doliną sobie wszystko wyjaśniliśmy więc się nie wpierniczaj ...Chcesz pomóc jest w OŚRODKU KOTKA Z GUZEM MAM CI JĄ PRZYWIEŹĆ NA TYMCZAS POMOŻESZ JEJ , WYKAŻ SIĘ CZYMŚ REALNYM A NIE TYLKO STUKANIEM W KLAWIATURĘ .TA KOTKA POTRZEBUJE DT I LECZENIA..MOŻE TY DASZ JEJ DRUGIE LEPSZE ŻYCIE BEZ GUZA I W CIEPLE ..CZEKAM NA ODPOWIEDŹ.
Czymś realnym to ja wykazuję się w swoim środowisku i to wystarczy mi.
Nie krzycz, duze litery w necie to wrzask
anna57 pisze:Nie zdobywasz, Lidko, sobie zwolenników takim postępowaniem, oj nie![]()
EOT. z mojej strony.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google Adsense [Bot], Maniek19, MB&Ofelia i 266 gości