Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Alienor pisze:Basiu, dziś wszyscy kiepscy są - taki dzień. Trzymaj się i zdrowiej![]()
![]()
Zamknięcie wątku mamy nadzieje, że spowoduje zamknięcie trudnego etapu w jego życiu i otwarci nowego,lepszego.Iwonami pisze:Jakiś taki kiepski ten dzień. Bardziej do snu niż do życia na obrotach. Nie dziwię się Basiu, że masz nie najlepsze samopoczucie. Zyczę aby ten stan trwał jak najkrócej.
Smutno mi bardzo z powodu suni![]()
![]()
Przepraszam, że tu zapytam. Czy będą jakieś dalsze wiadomości o Maciusiu? Jego wątek został zamknięty, może z powodu pytań o Wenus, o której też trudno zapomnieć.
Jako osobie, która rozpaczliwie rok temu o tej porze poszukiwała zaginionej dzikiej kotki, bardzo leży mi na sercu los zaginionych zwierząt. Przeżyć, jakie towarzyszą poszukującym, tym zaangażowanym prawdziwie, nie życzę nikomu.
Najwspanialszą nagrodą są potem wiadomości, że stworzenia już nie cierpią, nie są samotne i zdane tylko na siebie i dobry, albo niedobry los.
Trzymam kciuki za Maciusia, żeby znalazł wspaniały dom.
sonata pisze:Basiu przykro mi z powodu suni; zawsze staram się pocieszyć, że jak odchodzą przytulone to jest łatwiej, ale to nie jest do końca prawdą; taką gwiazdką pocieszającą są zdjęcia, które zamieściła Julia, takie metamorfozy uratowanego każdego istnienia, a to tak dużo; pozdrawiam cie bardzo serdecznie i życzę dużo zdrowia; wiem, że jest ponuro i ciemno (jest to najgorszy okres dla bezdomnych zwierząt) ale popatrz na każdy spadający płatek śniegu, jaki jest piękny;
Marlena:) pisze:Witaj Horacy
Mam domek dla czegoś w typie MC, albo NL. Czy mogę się dowiedzieć czegoś o Lordziku?
Nie chce usilnie uciekać z domu? Jest typem niewychodzącego? Czy korzysta z każdej okazji żeby czmychnąć?
JEst typem kanapowca, czy szaleje dnie i noce?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Majestic-12 [Bot], smoki1960 i 135 gości