Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
JaEwka pisze:Jeżeli chodzi o 10 letniego staruszka to jeden został adoptowany - Dziadzio przywiązany do drzewa wiec nie wiem czy to o niego czasem nie chodzi bo innego sobie nie przypominam
Gibutkowa pisze:efciaa pisze:Jak beda swiateczne fotki i bedzie potrzebna pomoc w oglaszaniu to sie zglaszam na ochotnika na jakies 2 pakieciki po ok 20 ogloszen-tak minumum, reszta zalezy od potrzeb i mojego czasu..
Efcia, ja porobię te portale co zwykle (z maila wolontariackiego) i wrzucę tu linki, jakbyś mogła gdzieś powielić na inne. Dzięki za deklarację pomocy![]()
Przypominam - jeśli ktoś chce ogłoszenia proszę wysyłać zdjęcia, opisy (tekst wymyślę lub koleżankę poproszę) i dane kontaktowe do mnie na maila (w podpisie) kotangens@o2.pl. Naprawdę nie mam teraz czasu na śledzenie forum i bardzo rzadko tu zaglądam (90% mojej uwagi skupia się teraz na Frani i tak będzie do odwołania, mam nadzieję że w końcu jakieś leki zadziałają).
viris pisze:Dostałam info od DS Małgosiowego, że ich znajomy sklepik się likwiduje - w związku z tym można liczyć na rabaty i dobrą cenę:
"Sklep nosi nazwę Świat Zwierząt Pies i Kot ul. Borowska 256."
Użytkownicy przeglądający ten dział: ewar, MruczkiRządzą i 388 gości