SchronWro - wrocławskie koty czekają na domy! Fot. str. 95

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt gru 07, 2012 19:57 Re: SchronWro - wrocławskie koty czekają na domy! Fot. str.

Tak się zastanawiałam czy wrzucą nasze ogłoszenie na pierwszą :D
Fundacja Tabby - Burasy i Spółka
https://www.facebook.com/BurasySp/

Mjeczysława Naczelnika Pszypatki
https://www.facebook.com/MjeczyslawNaczelnik/

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Od: Pt wrz 04, 2009 17:23

Post » Sob gru 08, 2012 21:44 Re: SchronWro - wrocławskie koty czekają na domy! Fot. str.

Wow - super!

viris

Od: Nie cze 01, 2008 19:26

Post » Pon gru 10, 2012 22:27 Re: SchronWro - wrocławskie koty czekają na domy! Fot. str.

Wrocławianki.
Może gdzies natkniecie się na tę koteczkę?

Zaginęła.

http://zaginionekoty.pl/obiekt,925,zagi ... ,LENA.html
Obrazek
Obrazek Czesio 6.04.2015 [*]

Mulesia

Od: Czw cze 03, 2010 9:04

Post » Pon gru 10, 2012 22:32 Re: SchronWro - wrocławskie koty czekają na domy! Fot. str.

Dostałam info od DS Małgosiowego, że ich znajomy sklepik się likwiduje - w związku z tym można liczyć na rabaty i dobrą cenę:

"Sklep nosi nazwę Świat Zwierząt Pies i Kot ul. Borowska 256."

viris

Post » Wto gru 11, 2012 10:41 Re: SchronWro - wrocławskie koty czekają na domy! Fot. str.

dzięki za info :ok:

Słuchajcie pilnie potrzebny jest dom dla tego kocurka:

Obrazek

Ania napisała ze kotek bardzo źle znosi pobyt na wybiegach zaczyna już chorować, a wiadomo co to oznacza dla takiego staruszka :(
Obrazek

JaEwka

Od: Wto gru 11, 2007 11:37

Post » Wto gru 11, 2012 12:12 Re: SchronWro - wrocławskie koty czekają na domy! Fot. str.

Może Gibutkowej podrzucić tego kocura i niech zrobi mu ogłoszenia?
Obrazek

unawena

Od: Śro kwi 11, 2012 20:31

Post » Wto gru 11, 2012 18:52 Re: SchronWro - wrocławskie koty czekają na domy! Fot. str.

JaEwka pisze:dzięki za info :ok:

Słuchajcie pilnie potrzebny jest dom dla tego kocurka:

Obrazek

Ania napisała ze kotek bardzo źle znosi pobyt na wybiegach zaczyna już chorować, a wiadomo co to oznacza dla takiego staruszka :(

Podrzucę :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek

KITKA[*]28.03.2011 ŻUCZEK[*]17.04.2013 BUNIA[*]30.03.2015 BUBA [*] 12.10.2015 ZUZIA[*] 14.01.2018
RUDY MIŚ [*]1.08.2019 MAŁA[*] 11.04.2020

Do zobaczenia nasze kochane

ankacom

Od: Wto wrz 14, 2010 17:23

Post » Wto gru 11, 2012 20:13 Re: SchronWro - wrocławskie koty czekają na domy! Fot. str.

Pani z Warszawy, która chce dać DT rudzielcowi "mojemu" pytała też o kocurka "Staruszka" ze schronu - nie wiem niestety o którego kotka chodzi (zdaje się 10-letni czarnuszek) Pani zastanawia się nad przyjęciem go do siebie - nie wiem czy na DT/DS, ale to zależy od tego jak kocurek odnajduje się w schronie.

Podam kontakt tel do Pani osobie która najbardziej orientuje się w sprawach kotków, żeby do niej przedzwoniła i ustaliła o którego kotka chodzi i czy ewentualnie kotek miałby jechać do Wawy, bo wtedy można by może organizować wspólny transport dla niego i rudego kocurka ode mnie (który wybiera się tam na DT)
Obrazek

sroka7

Od: Pon maja 02, 2011 11:04

Post » Wto gru 11, 2012 21:01 Re: SchronWro - wrocławskie koty czekają na domy! Fot. str.

Jeżeli chodzi o 10 letniego staruszka to jeden został adoptowany - Dziadzio przywiązany do drzewa wiec nie wiem czy to o niego czasem nie chodzi bo innego sobie nie przypominam
Obrazek

JaEwka

Od: Wto gru 11, 2007 11:37

Post » Wto gru 11, 2012 21:38 Re: SchronWro - wrocławskie koty czekają na domy! Fot. str.

JaEwka pisze:Jeżeli chodzi o 10 letniego staruszka to jeden został adoptowany - Dziadzio przywiązany do drzewa wiec nie wiem czy to o niego czasem nie chodzi bo innego sobie nie przypominam

Ja właśnie tez o tym kiciu myślałam, ale nie jestem pewna czy o niego chodziło.

Nic to, możecie w razie czego zadzwonić i się upewnić jak coś - namiary podam w razie czego na PW.
Obrazek

sroka7

Post » Wto gru 11, 2012 22:17 Re: SchronWro - wrocławskie koty czekają na domy! Fot. str.

Gibutkowa pisze:
efciaa pisze:Jak beda swiateczne fotki i bedzie potrzebna pomoc w oglaszaniu to sie zglaszam na ochotnika na jakies 2 pakieciki po ok 20 ogloszen :) -tak minumum, reszta zalezy od potrzeb i mojego czasu..

Efcia, ja porobię te portale co zwykle (z maila wolontariackiego) i wrzucę tu linki, jakbyś mogła gdzieś powielić na inne. Dzięki za deklarację pomocy :ok:

Przypominam - jeśli ktoś chce ogłoszenia proszę wysyłać zdjęcia, opisy (tekst wymyślę lub koleżankę poproszę) i dane kontaktowe do mnie na maila (w podpisie) kotangens@o2.pl. Naprawdę nie mam teraz czasu na śledzenie forum i bardzo rzadko tu zaglądam (90% mojej uwagi skupia się teraz na Frani i tak będzie do odwołania, mam nadzieję że w końcu jakieś leki zadziałają).

Ja oprocz tych popularnych: tablicy gumtree wroclawiaka adopcjakota przygarnijzwierzaka z mniej popularnych:
lento pajeczyna pineska sloniu adsy petsy petword ogloszenia24 e-zwierzak e-gratka neeon i-bazar a.bazar adin adpedia tuwstawiaj cwirek alegratka aleokazja zwierzaki.nasza-lista owi najpewniej oglaszamy24 top-ogloszenia hiperogloszenia olx n2m zwierzaki.nasza-lista kupsprzedaj eoferty centrumofert tukup ..
Innych tez moge poszukac.. ze wzgledu na wyjazdy z pracy jestem czasem nawet 5 dni niedostepna na dogo i miau, ale jak moge to z przyjemnoscia pomoge :) (czasem mam 2-3 dni calkowicie wolne-1 dzien na mega kapiel odpoczynek bo na wyjazdach pracuje 16-20h na dobe) ale 1-2 dni mam wolne wtedy..

Tym bardziej ze Ty fizycznie masz tymczasy, a ja teraz w mieszkaniu pracowniczym mieszkam i nie moge pomoc fizycznie.. wiec jakby Ci czasu nie starczalo, a ogloszenia nie pilne to chetnie choc ta mala cegielke doloze :)
Chcialabym pomoc, a ze wzgledu na dlugi finansowo nie dam rade, ze wzgledu na mieszkanie tez DT nie moge, tylko ogloszeniowo..
/Jak mi podasz maila Waszego to chetnie na niego ogloszenia zrobie - tylko aktywujecie :) tym bardziej ze robilam starszej Pani i nie chcialabym pomieszac - czasem nawet przyszla rodzina nie potrafi powiedziec kogo chce adoptowac..

pozdrawiam
Obrazek

efciaa

Od: Czw lis 29, 2012 9:03

Post » Śro gru 12, 2012 11:57 Re: SchronWro - wrocławskie koty czekają na domy! Fot. str.

Nie mam fizycznie tymczasów bo ma FIVka.
Efcia to pokopiuj te co już zrobiłam świąteczne. Mail wolontariusze.wroc@gmail.com

Sroka, Ania - > Czy może ta Pani byłaby zainteresowana tym 13-latkiem skoro Dziadzio adoptowany? Zapytajcie, bo jak tak to nie ma sensu go ogłaszać. Jakby co to mam już tekst dla niego (nazwałam go Kazimierz). Jeśli chodzi o przejazd do Wa-wy to Viris ma kontakt z dziewczyną która jeździ na trasie.
Fundacja Tabby - Burasy i Spółka
https://www.facebook.com/BurasySp/

Mjeczysława Naczelnika Pszypatki
https://www.facebook.com/MjeczyslawNaczelnik/

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Od: Pt wrz 04, 2009 17:23

Post » Czw gru 13, 2012 14:28 Re: SchronWro - wrocławskie koty czekają na domy! Fot. str.

viris pisze:Dostałam info od DS Małgosiowego, że ich znajomy sklepik się likwiduje - w związku z tym można liczyć na rabaty i dobrą cenę:

"Sklep nosi nazwę Świat Zwierząt Pies i Kot ul. Borowska 256."

Byłam tam dzisiaj, niestety sklep już zamknięty. Ale sporo towaru zostało (głównie suche karmy dla psów i kotów oraz rzeczy dla gryzoni). Mam numer telefonu do właściciela - gdyby ktoś chciał zrobić zapasy karmy to warto przedzwonić i się zorientować.

viris

Post » Sob gru 15, 2012 16:26 Re: SchronWro - wrocławskie koty czekają na domy! Fot. str.

zaznaczam
Plamka [']ObrazekPepe ObrazekObrazek
"Koty lubią muchy, a muchy lubią koty"

playbunny71

Od: Pon kwi 25, 2011 18:26

Post » Nie gru 16, 2012 9:19 Re: SchronWro - wrocławskie koty czekają na domy! Fot. str.

Proszę o zrobienie ogłoszeń czarnidłom z moim nr tel jako kontakt (czyli taki jak w ogłoszeniu), tylko z zaznaczeniem, że do wspólnej adopcji lub domu z innym kotkiem, bo oni na jedynaków się nie nadają, roznieśliby dom i zamęczyli ludzi...

tekst taki jak tutaj, + zdanie o tym, że są wykastrowani

http://tablica.pl/oferta/czarne-bliznia ... ;r:3;s:303

(ostatnio zadzwonił Pan, w sprawie kotka dla dziewczyny, tzn zgodził się na jednego kota w domu, a chłopaki raczej nie przeżyliby w samotności, bo kochają koty i siebie!)
Obrazek

sroka7

[poprzednia][następna]